Избери
Вашата кошница

Spomb

Марка: Spomb Модел: Spomb Float
Със Spomb Float вашата ракета ще бъде още по-видима и по-плавателна, без това да повлияе на кастинга. Опаковката съдържа два буя - червен и черно-бял. Моделът има отвор, който може да се напасне към всеки размер на ракетите Spomb...
3.90лв.
Марка: Spomb Модел: 13 ft Rod Jacket
Висококачествен калъф, перфектен за съхранение на Spod и Marker въдици. Характеристики:- Страничен джоб за съхранение на ракети за подхранка;- Сваляща се презрамка;- EVA дръжка за носене;- Високоустойчиви ципове;- Материя: 100% полиестер...
65.00лв.
Марка: Spomb Модел: Square Bucket
Кофа Spomb Square Bucket се отличава със своята здравина и надеждна метална дръжка. Намира идеално приложение за пренасяне на стръвта. Квадратната форма на модела не е случайна - по-лесна е за прибиране при транспортиране и за съхранение ако се наложи да сложите няколко кофи една в друга. Предлага с..
26.90лв.
Марка: Spomb Модел: Spomb Scoop
Чудесна лопатка за зареждане на Spod ракети и лодки за захранка.  Мoделът ще ви помогне да мискирате перфектно лепкавите Spod смеси. Компактен дизайн, разработен да пасва идеално на Spomb ракетите на Fox...
9.90лв.
Марка: Spomb Модел: Spomb Braid
Плетено влакно Spomb Braid е ултра дълго влакно за използване със спод въдици.Основни параметри:Плаващо плетено влакно;На практика не позволява разтягане;Лесно видимo във водата;Малък диаметър;Отлична здравина на възела;Препоръчва се за употреба в комбинация със Spomb Leader...
69.00лв.
Марка: Spomb Модел: Midi X
Патентованият дизайн на Spomb позволява подхранката да се освободи моментално при удар с водната повърхност. Дизайнът на Spomb X позволява достигане на още по-далени дистанции от Spomb моделите.Основни характеристики:- Размерът е между Midi и Large Spomb;- Теглото на пълна ракета е между 140 и 155 г..
35.20лв.
Марка: Spomb Модел: Spomb Large
Ракета за захранка Spomb Large е с патентован дизайн, който позволява на съдържанието на Spomb да се освободи моментално при удар с водната повърхност.Основни характеристики:- Елиминира ‘spod spill’ - веднъж заредена и затворена, няма да загубите стръв при замятане;- Отличава се ..
35.20лв.
Ракета за захранка Spomb Midi Ракета за захранка Spomb Midi
HOT
Марка: Spomb Модел: Spomb Midi
Малката версия на Fox Spomb може да се използва и с нормална риболовна въдица, която има по-ниска тестова крива от Spod моделите. Патентованият дизайн на Spomb позволява подхранката да се освободи моментално при удар с водната пеовърхност.Основни характеристики:- Веднъж заредена и затворена, няма да..
31.30лв.
Марка: Spomb Модел: Single Bucket Stand Kit
Компактна стойка, осигуряваща поддръжка на вашата кофа за подхранка и улесняваща зареждането на ракети. Моделът се отличава с бързо разгъваща се cam lock конструкция и разполага с опора за въдици. Подходяща за поддръжка на 10 или 17 литрови кофи от серията FOX Square buckets. Доставя се с удобна тра..
118.00лв.
Марка: Spomb Модел: Double Bucket Stand Kit
Компактна стойка, осигуряваща поддръжка за две кофи на перфектна височина и улеснява зареждането на  ракети за захранка. Моделът се отличава с бързо разгъваща се cam lock конструкция и разполага с опора за въдици. Подходяща за поддръжка на 10 или 17 литрови кофи от серията FOX Square buckets. Д..
138.00лв.
Марка: Spomb Модел: Braided Shockleader
Spomb Braided Shockleader е изработен от невероятно здрав shock leader материал.Основни характеристики:- Размер 0.26мм-Дължина 50м-Либри 50-Отлична здравина на възела;-Ултра гладка повърхност;-Неутрална плаваемост;-Препоръчва се за употреба заедно с плетено влакно Spomb Braid;-Винаги използвайте с н..
25.50лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.