Избери
Вашата кошница

Семена

Марка: Barfin Line Модел: spod mix
Специална подбрана селекция от семена - ''тигров фастък'' и ''царевица''. Микс,който е изпитан през годините и доказан,че привлича шарана на вашето петно и успява да го задържи максимално време, докато стигне до вашата стръв...
18.50лв.
Марка: CC Moore Модел: Chilli Hemp
Всички частици CC Moore са избрани заради тяхната свежест, хранителни стойности, консистенция и, в крайна сметка, тяхната ефективност, свързана с риболова, преди да бъдат приети в нашата световно известна гама от стръв за риболов.Това пикантно, мазно, напоено с чили конопено семе е внимателно пригот..
34.00лв.
Марка: CC Moore Модел: Intense Oily Hemp
Всички частици CC Moore са избрани заради тяхната свежест, хранителни стойности, консистенция и, в крайна сметка, тяхната ефективност, свързана с риболова, преди да бъдат приети в нашата световно известна гама от стръв за риболов.Това пухкаво, мазно, хрупкаво конопено семе е внимателно подготвено, з..
34.00лв.
Марка: Barfin Line Модел: семена микс
Миксът от семена за захранка на шарани е пълноценна храна, специално създадена за оптимален растеж и здраве на тези риби. Този селектиран семенен микс предоставя богатство от хранителни вещества и елементи, необходими за издръжливостта и доброто физическо състояние на шараните.Миксът от семена може ..
9.00лв.
Марка: Barfin Line Модел: Конопено семе
Суровите конопени зърна са отличен продукт за риболов. Те могат да се използват като добавка директно към захранката или към смес от зърнени култури като царевица, жито и други. Конопените зърна имат много полезни свойства и могат да значително подобрят ефективността на вашата захранка.Конопените зъ..
10.90лв.
Марка: Barfin Line Модел: Tiger Nuts
Тигровият фъстък е истинско лакомство за шарана, което той никога не може да пропусне. Тази стръв работи перфектно както на диви водоеми, така и на други места за риболов.Тигровият фъстък има сладък вкус и е богат на фибри, протеини и естествени захари. Той също така притежава силни антисептични и р..
9.80лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.