Избери
Вашата кошница

Стойки и колчета

Марка: Fox Модел: QR Buzz Bars 2 rod
Серията продукти Fox Black Label е преработена и подобрена през 2020 година. Съществената промяна се състои във включването на новия механизъм Quick Release QR, с който смяната на сигнализатори, бъз барове се извършва без никакви усилия. Системата QR се състои от QR Pod и QR base. Елементът QR pod с..
98.00лв.
Марка: Fox Модел: QR Buzz Bars 3 rod
Серията продукти Fox Black Label е преработена и подобрена през 2020 година. Съществената промяна се състои във включването на новия механизъм Quick Release QR, с който смяната на сигнализатори, бъз барове се извършва без никакви усилия. Системата QR се състои от QR Pod и QR base. Елементът QR pod с..
118.00лв.
Марка: Fox Модел: Extra Wide
Fox Buzzer Bar Extra Wide е по-широк модел бъз бар, който е подходящ за използване със стойкa Fox Ranger MK2...
89.00лв.
Марка: NGT Модел: Stainless Steel
Бъз бар с фиксирана дължина, изработен от неръждаема стомана. Предназначен за поставяне на две въдици. Бъзбарът е с дължина 20 см и 30 см по ваш избор. Бъзбарът е с стандартна резба за навиване на колче. Надеждно и качествено шаранджийско оборудване от марката NGT с изчистен дизайн, на много приемли..
13.50лв.
Марка: Fox Модел: QR Adaptor
Практична бърза връзка от серията Fox Black Label, разполагаща с Quick Release механизъм, който улеснява смяната на сигнализатори, бъз барове и глави за стойка. QR системата се състои от две части - вложка и основа, които се свързват бързо и сигурно и улеснят много работата с риболовни аксесоари със..
37.50лв.
Марка: Fox Модел: QR Angle Аdaptor
Серията продукти Fox Black Label е преработена и подобрена през 2020 година. Съществената промяна се състои във включването на новия механизъм Quick Release QR, с който смяната на сигнализатори, бъз барове се извършва без никакви усилия.Fox Black Label QR Angle Аdaptor представлява бърза връзка с чу..
46.90лв.
Марка: NGT Модел: Stainless Steel 2 Rod
Бъзбар с регулируема дължина, изработен от неръждаема стомана. Предназначен за поставяне на две въдици. Диаметър 9.4 мм. В сгънато положение бъзбарът е с дължина 20 см. Конструкцията позволява разпъване и фиксиране на произволно избрана дължина, до 30 см. Бъзбарът е с резба за навиване на колче, коя..
18.40лв.
Марка: Cygnet Модел: Butt Grabbers
Нашите минималистични Butt Grabbers не само изглеждат фантастично, но и се представят фантастично. Два размера се грижат за дръжките на въдиците и че те ще хващат сигурно вашите пръчки и при най-свирепите удари...
25.50лв.
Марка: Fox Модел: Butt Grip
Държач за въдица, снабден с високоустойчиво гумено покритие, което гарантира здраво фиксиране на дръжката. Въпреки малкия си размер, Fox Butt Grip осъществява перфектен контакт с повърхността на дръжката. Предлага се в два размера - S за стандартни къси ръкохватки и М за skinny cork и dupl..
11.80лв.
Марка: Fox Модел: Fox Rod Loks
Удобен държач за дръжка на въдица, осигуряващ сигурно фиксиране.Характеристики:- Класически дизайн.- Конструкция от стомана и излята от пластмаса външна част.- Меко гумено покритие.- Стегната фиксация...
23.50лв.
Марка: Fox Модел: Sure Grip Butt Rest
Снабдените с пружина уши на главата заключват здраво всяка дръжка с диаметър от 10.5 до 25.5 мм..
25.40лв.
Марка: NGT Модел: Grippz
Държач за въдици NGT Grippz е саморегулиращ се държач спрямо вашата дебелина на бланката. Този саморегулиращ се държач ще държи въдиците ви и веднага ще ги освободи когато засечете...
6.90лв.
Показани 1 от 12 | 38 (4 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.