Избери
Вашата кошница

Дипове и течности

Марка: CPK Модел: groundbait
Aditiv CPK Baza Groundbait Ten Amur течен атрактант.Новата добавка CPK Base Groundbait е течност, предназначена за сместа за захранка, която се отличава със своята ефективност при риболов на шаран. Високата плътност на течността влияе положително върху механиката на захранката, в която се добавя, ка..
5.00лв.
Марка: CPK Модел: groundbait
аditiv CPK Baza Groundbait Sweetcorn течен атрактант.Новата добавка CPK Base Groundbait е течност, предназначена за сместа за захранка, която се отличава със своята ефективност при риболов на шаран. Високата плътност на течността влияе положително върху механиката на захранката, в която се добавя, к..
5.00лв.
Марка: CPK Модел: groundbait
Aditiv CPK Baza Groundbait Usturoi течен атрактант.Новата добавка CPK Base Groundbait е течност, предназначена за сместа за захранка, която се отличава със своята ефективност при риболов на шаран. Високата плътност на течността влияе положително върху механиката на захранката, в която се добавя, кат..
5.00лв.
Марка: CPK Модел: groundbait
Aditiv CPK Baza Groundbait Choco Orange течен атрактант.Новата добавка CPK Base Groundbait е течност, предназначена за сместа за захранка, която се отличава със своята ефективност при риболов на шаран. Високата плътност на течността влияе положително върху механиката на захранката, в която се добавя..
5.00лв.
Марка: CPK Модел: groundbait
Aditiv CPK Baza Groundbait N-Butyric течен атрактант.Новата добавка CPK Base Groundbait е течност, предназначена за сместа за захранка, която се отличава със своята ефективност при риболов на шаран. Високата плътност на течността влияе положително върху механиката на захранката, в която се добавя, к..
5.00лв.
Марка: CC Moore Модел: Amino Blend
Amino Blend 365 е уникална комбинация от мощни течни стимуланти на апетита, която подобрява привличащите свойства на всяка стръв – при всякакви температури на водата.Тъй като е силно водоразтворима течна храна, Amino Blend 365 доставя изобилие от незаменими аминокиселини, които са комбинирани с дока..
29.90лв.
Марка: CC Moore Модел: Chilli Hemp
Това чисто натурално масло от семена съчетава висококачествено студено пресовано конопено масло и изключително горещо масло от семена от чили, които заедно правят изключително ефективен атрактант за шаран и едра риба.Тъй като е много рядко масло с нисък вискозитет, това Chilli Hemp Oil е превъзходно..
27.40лв.
Марка: CC Moore Модел: Feedstim XP
Тази изключителна естествена течна храна е високоефективен стимулант на апетита и хранителен индуктор, който насърчава рибите да се хранят при всякакви температури на водата. Ако искате да придадете на вашите бойли, насипни фуражи и захранки за кукички този изглеждащ неустоим „Pringles ефект“, тогав..
29.90лв.
Марка: CC Moore Модел: Hemp Oil
Това богато, тъмнозелено масло е изключително висококачествено студено пресовано конопено масло, което се произвежда за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, така че, въпреки че може да е по-скъпо от другите версии, ние сме уверени, че е най-доброто, което някога сме успели да достави..
27.90лв.
Марка: CC Moore Модел: Hot Chorizo
Тази изключителна течна храна дава възможност на риболовците, насочени към широка гама от видове, да подобрят драстично своите примамки с мощен, опушен, месест профил, който прави техните примамки наистина да се открояват от тълпата.Представяйки леко „ферментирал“ етикет на пушена наденица и незабра..
29.70лв.
Марка: CC Moore Модел: Belachan
Тази пикантна натурална течна храна е изключително успешна добавка за стръв, която е направена с високи нива на нашия изключително вносен малайзийски ферментирал екстракт от скариди (Белачан).Liquid Belachan Compound е прословуто ефективен стимулант на апетита за големи шарани и се пази в истинска т..
29.40лв.
Марка: CC Moore Модел: Bloodworm
Намиращ се в тинята на езера и реки и известен като един от най-неустоимите естествени източници на храна за груби риби, кървавият червей винаги е бил изключително успешна рибна стръв, използвана в многобройни форми.Тази тъмночервена, пикантна, богата на кървави червеи течна храна има невероятен опи..
29.40лв.
Показани 1 от 12 | 82 (7 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.