Избери
Вашата кошница

Barfin Line

Марка: Barfin Line Модел: Halfnes
Halfnes Ананас и N-buteric са протеинови топчета, създадени специално за риболовците, които желаят да постигнат невероятни резултати и незабравими риболовни изживявания.Halfnes Ананас предлага сладък и сочен вкус на ананас, който обвива вашата стръв и привлича шараните с изкушаващ аромат. Това проте..
6.50лв.
Марка: Barfin Line Модел: Halfnes
Halfnes Риба и Боровинка е уникално протеиново топче, създадено с цел да ви предостави изключителни риболовни резултати и неповторими вкусови изживявания.Това протеиново топче предлага богат и интензивен аромат на свежа риба, който е идеален за привличане на шараните. Комбинацията с боровинката доба..
6.50лв.
Марка: Barfin Line Модел: spod mix
Специална подбрана селекция от семена - ''тигров фастък'' и ''царевица''. Микс,който е изпитан през годините и доказан,че привлича шарана на вашето петно и успява да го задържи максимално време, докато стигне до вашата стръв...
18.50лв.
Марка: Barfin Line Модел: wafters
След така полулярните топчета Риба и боровинка дойде време и за уафтъри от същата серия! Те са с неутрална плаваемост, високо качествени съставки и наситен аромат на боровинка. Перфектно се допълва и с паста риба и боровинка...
4.80лв.
Антибиотик за риби Barfin Line, 100ml.
HOT
Марка: Barfin Line Модел: Антибиотик
Антибиотик за риболов Barfin Line е антибиотик с локално лечение.След убождане и изваждане на рибите  се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антибиотик, за да ги запазим живи и здрави. Пазете очите и хрилете на рибите при третирането им.Оставете антиби..
10.00лв.
Марка: Barfin Line Модел: wafters
БАЛАНСИРАНИ ТОПЧЕТА ЗА СТРЪВ – МАРКОВСКА МАГИЯ WAFTERSТЕ СА С НЕУТРАЛНА ПЛАВАЕМОСТ, ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ РАЗРАБОТЕНИ ПО ТАКА УСПЕШНАТА РЕЦЕПТА НА СЕРИЯТА МАРКОВСКА МАГИЯ!..
4.80лв.
Марка: Barfin Line Модел: семена микс
Миксът от семена за захранка на шарани е пълноценна храна, специално създадена за оптимален растеж и здраве на тези риби. Този селектиран семенен микс предоставя богатство от хранителни вещества и елементи, необходими за издръжливостта и доброто физическо състояние на шараните.Миксът от семена може ..
9.00лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)

С гордост представяме ви фирмата Barfin Line - водеща в света на риболовната индустрия. Основана през 2008 г. от г-н Иван Ушев, нашата фирма се отличава с изключителен професионализъм и предлага широка гама от продукти и консумативи за риболов. Нашата основна цел е да задоволим изискванията на ценителите на риболова, като им предоставяме качествени продукти и най-доброто обслужване. Всеки клиент е наш приоритет и се стремим да отговорим на неговите нужди и желания. С дългогодишния си опит и експертиза, г-н Иван Ушев основава марката "Barfin Line", която бързо се утвърждава на пазара. Нашата продуктова линия е разнообразна и включва специално разработени артикули, предназначени за българските водоеми. Нашите продукти отличават се с високо качество и надеждност, благодарение на грижливо подбраните съставки и непрекъснатото следене на последните тенденции в индустрията. Нашата екипна бригада е съставена от опитни специалисти, готови да помогнат и да предоставят професионални съвети на всеки клиент. Вярваме в персонализираното обслужване и стремим се да създадем трайни взаимоотношения с нашите клиенти. Когато избирате Barfin Line, вие избирате качество, надеждност и иновативност в риболовната индустрия. Ние сме горди да бъдем ваш партньор и да ви помагаме да постигнете незабравими риболовни преживявания.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.