Избери
Вашата кошница

Аксесоари за риболов

Марка: RidgeMonkey Модел: Ape-X Straight
Комбинирайки дългогодишен опит в производството и риболова, гамата куки Ape-X е проектирана да покрие всяка ситуация при риболов на шаран и екземпляр. Обширно тествани в продължение на повече от две години, нашите най-съвременни производствени процеси използват най-модерната налична технология за вр..
24.50лв.
Cygnet PVA Fluoro Nuggets
-20 %
Марка: Cygnet Модел: fluoro
Бързоразтворими, плаващи торбички от PVA за кукова стръв със специална пянаПредотвратява заплитанията и запазва куковия връх при замятанеНиското количество остатъци и практически неутрално pH на PVA филмаМногоколорна PVA пяна, видима на повърхността при всички условияДоставят се във възможност за по..
9.60лв. 12.00лв.
Марка: Fox Модел: Wide Gape Beaked
Серия FOX Edges Arma Point куки покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество рибол..
11.70лв.
Марка: Fox Модел: Curve Shank X
Шарански куки Curve Shank X със следните характеристики:• Супер остра версия на модела Edges Curve Shank;• Идеални за риболов на едър шаран в екстремни условия;• Право ухо, следващо извивката на куката;• Needle-sharp острие;• Използвана технология Arma Point;• Агресивна извивка, която помага на кука..
11.70лв.
Марка: Fox Модел: Wide Gape Beaked X
Шарански куки Wide Gape beaked X със следните характеристики:• Супер остра версия на модела Edges Wide Gape Beaked;• Перфектни за риболов на едър шаран в ектремни условия;• Ухо, извито навътре под ъгъл от 10°;• Needle-sharp острие;• Използвана технология Arma® Point;• Супер здрава и лека XC80 ванади..
11.70лв.
Марка: Gardner Модел: H-Blok Marker
Голям воден маркер №1.Изработен от закалена, високо видима, флуоресцентно оранжева, формована пластмаса.H-Blok се доставя със 70 фута (22 м) здрава линия, прикрепена към сгъваема оловна лента.Просто пуснете тежестта от H-Blok и влакното автоматично ще се развие от плувката, докато поводът достигне д..
22.20лв.
Марка: Gardner Модел: Mini H-Blok
Мини версия на популярната голяма водна маркировъчна плувка H-Blok, идеална за по-малки води (както и по-големите вътрешни морета), лодки със захранка и гребни лодки.Изработен от закалена, високо видима, флуоресцентно оранжева, формована пластмаса.Оловото пада на дъното, докато Mini H-Blok се развив..
11.10лв.
Марка: Fox Модел: Lead Clip + Pegs Khaki
Fox Slik Lead Clips са подобрена версия на Lead Clip и отново включват T-bar болтчето, което фиксира 10-ти размер вирбел. Задната част на клип-а не е назъбена, което подсигурява лесното плъзгане на tail rubber-a, а същевременно и на оловото...
9.80лв.
Марка: Fox Модел: Slik Lead Clip tail rubber
Fox Lead Clip Tail Rubbers притежават изрязана част, за да осигурят освобождаването на клип-а, когато е необходимо. Освобождаването на оловото може да бъде нагласено според ситуацията с позициониране на tail rubber-a напред или назад...
9.80лв.
Марка: Gardner Модел: Pocket PVA System
3 в 1, 25mm и 35mm чорап, плюс добавен тъпкач в една тръба.Идеален начин за спестяване и на пари и място в багажа.25мм е тесен PVA чорап, много популярен сред шаранджиите, които предпочитат да използват по-дребни PVA-та, или така наречените "PVA sticks" при риболов.Идеален е за далечни зам..
36.10лв.
Марка: Gardner Модел: Narrow Micro-Mesh
Micro-Mesh PVA е разработен така, че да бъде достатъчно здрав за риболов на PVA, но все пак достатъчно фин, за да осигури бързо разтваряне в условия на студена вода.Идеален е за далечни замятания.Здравата външна тръба и плътно затварящите се капачки предпазват съдържанието.Предлага се 7 метров PVA ч..
22.50лв.
Марка: Gardner Модел: Standard Micro-Mesh 25mm
Micro-Mesh PVA е разработен така, че да бъде достатъчно здрав за риболов на PVA, но все пак достатъчно фин, за да осигури бързо разтваряне в условия на студена вода.Идеален е за далечни замятания.Здравата външна тръба и плътно затварящите се капачки предпазват съдържанието.Предлага се 7 метров PVA ч..
22.50лв.
Показани 1 от 12 | 318 (27 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.