Избери
Вашата кошница

Кепове,дръжки,глави

Всеки риболовец се нуждае от надежден кеф, за да свърши работата и да улови своя шаран, а тук в carp-fishing.bg имаме много, които са идеални за тази задача. Ние доставяме кепове за шаран, които включват по-къси дръжки и такива, които могат да се сглобяват за по-лесно съхранение, идеални за риболовци, които използват лодки или които искат дръжка, която се сгъва за гъвкавост. Какъвто и тип мрежа за шаран да имате нужда, ще намерите подходящ вариант сред предлаганите от нас продукти онлайн. Ние разполагаме с някои от най-големите марки наоколо, включително Trakker, Gardner, Prologic, Sonik, Fox, Aqua, NGT, Nash и други, помагайки ви да хванете перфектния улов всеки път.


КЕПОВЕ ЗА РИБОЛОВ НА ШАРАН

Модерните риболовни кепове изминаха дълъг път през последните години в сравнение с по-старите модели, които бяха склонни към смачкване и лесно счупване с твърде голямо тегло. Те също бяха тежки, което може да бъде изчерпателно. В наши дни риболовните кепове са по-здрави, изработени от въглеродни материали. Много дръжки на мрежата са направени от същите материали, използвани за въдици, което означава, че мрежата е с подобрена здравина и издръжливост и също така е намалила известно тегло, подобрявайки изживяването на риболовеца.


Кеповете за шаран традиционно се предлагат в два размера: 42-инча и 50-инча. 

Дръжка с дължина около 1.80м е стандартният размер за кеп.


Ние сме тук, за да ви помогнем да извлечете максимума от любимото си хоби и да осигурим всичко, от което се нуждаете, включително дрехи и оборудване за къмпинг. Ако имате някакви въпроси относно кеп за шаран или някое от нашите риболовни съоръжения, моля, свържете се днес.

Марка: Gardner Модел: Landing Net
Глава за кеп с форма на "сълза". Тя ще побере най-големия шаран, без големи проблеми при кепчосването.Твърда и здрава рамка, може да се използва с увереност в заблатени водоеми, където меката глава не е приложима.Много добра и за състезателен риболов за бърза работа, тя е изработена от висок клас ал..
65.00лв.
Марка: NGT Модел: Camo Specimen Net
Глава за кеп NGT 42" Camo Specimen Net - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107x107см и дълбочина на мрежата 90см. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към  дръжката.Резбата е стандартна към всички дръжки. Специален па..
41.00лв.
Марка: NGT Модел: Specimen Net (Metal block)
Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net (Metal block) - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107x107см и дълбочина на мрежата 90см. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към дръжката. Резбата е стандартна към всички дръ..
29.90лв.
Марка: NGT Модел: Specimen Net with Dual Net
Глава за шаранджийски кеп с вградени поплаваци NGT 42" Green Specimen Net with Dual Net Float System (Metal Block) - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107см и дълбочина 90см. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към  ..
39.90лв.
Марка: FL fishing Модел: Strategist
Дръжка за кеп съвместима с всички видове глави.Изработена от висококачествен карбон.Характеристики :Материал : КарбонДължина : 3.00 м Секции : 3 бр..
98.00лв.
Марка: NGT Модел: Carp Net Handle
Тънка и здрава Дръжка за шарански кеп NGTCarp Net Handle 1.80мМрежата на кепа трябва да е достатъчно здрава, също толкова колкото е здрава и двъжката на самия кеп. Изработената от фибростъкло дръжка е красива и в същото време лека. Резбата е стандартна и е подходяща за всички видове глави за кеп.Дъл..
23.00лв.
Марка: NGT Модел: Carbon Net Handle
Карбонова дръжка за кеп NGT 2pc Dynamic Carp Full Carbon Net Handle e усилена, здрава и лека дръжка за шарански кеп от две секции изработена изцяло от карбон. Отличава се с тънък диаметър, качествена изработка и ниско тегло. Снабдена с удобни ръкохватки и стандартна метална резба...
52.00лв.
Марка: Aqua products Модел: Atom 2 Piece
Изградена около специално изработен висококачествен разпръскващ блок, тази мрежа излъчва класа и прави сглобяването безпроблемно. Дръжката и рамената са изработени от компоненти от аероградни въглеродни влакна и анодизиран алуминий, които осигуряват лека твърда рамка. Дълбоката мрежа тече свободно п..
392.00лв.
Марка: Cygnet Модел: LANDING NET
Кепът на Cygnet CT 42 е лесен за използване.Сглобява се бързо и лесно.Той разполага с вграден 3мм x 10мм изотопен слот.42-инчови рамена и дълбока, зелена мрежа, която се отличава с печат с лого на Cygnet.Двустранната дръжка от 6 фута го прави идеален за риболовци с лодка...
147.00лв.
Марка: Fox Модел: 24 Landing Net
EOS Landing Net разполага с дълга 182.88см дръжка от карбон и широка 106см глава от алуминий. Кепът е снабден с плитка 70см мека мрежа и се доставя с чанта за съхранение..
148.00лв.
Марка: Fox Модел: Horizon X3
Horizon X3 е отличен кеп, разполагащ с дръжка и рамена от високомодулен карбон, алуминиев разклонителен блок, противоплъзгаща зона за захващане и дълбока мрежа с подсилени ъгли от плат. Диаметърът на дръжката е увеличен, за да се избегне прекаленото огъване по време на действие във вода.Диаметър 100..
205.00лв.
Марка: Fox Модел: Horizon X4
Horizon X4 съчетава качество, здравина и удобство. Разполага с дръжка и рамена от високомодулен 3К карбон, алуминиев разклонителен блок, противоплъзгаща зона за захващане и дълбока мрежа с подсилени ъгли от плат. Диаметърът на дръжката е увеличен, за да се избегне прекаленото огъване по време на дей..
269.00лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.