Избери
Вашата кошница

Spomb , ракети

Марка: Spomb Модел: Spomb Float
Със Spomb Float вашата ракета ще бъде още по-видима и по-плавателна, без това да повлияе на кастинга. Опаковката съдържа два буя - червен и черно-бял. Моделът има отвор, който може да се напасне към всеки размер на ракетите Spomb...
3.90лв.
Марка: Delphin Модел: target
Лопатката  Delphin Target е перфектен и безценен помощник при захранване. Тази двукомпонентна лопатка се състои от дръжка (карбон + пяна) и гребло (устойчива пластмаса) и може да се разглобява благодарение на здравата си резба. Направена е от олекотени материали, което намалява умората в мускул..
26.40лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Bait Spoon
Идеален за загребване на бойли, пелети, червеи, миксове от частици и други, разбъркване на вашия спод микс или за зареждане на сподове, спомбове, лодки за стръв и други устройства за доставяне на стръв, като същевременно поддържа ръцете ви идеално чисти.Със стандартни и XL размери в гамата, всяка лъ..
10.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Bait Spoon XL
Идеален за загребване на бойли, пелети, червеи, миксове от частици и други, разбъркване на вашия спод микс или за зареждане на сподове, спомбове, лодки за стръв и други устройства за доставяне на стръв, като същевременно поддържа ръцете ви идеално чисти.Със стандартни и XL размери в гамата, всяка лъ..
18.60лв.
Марка: Spomb Модел: Spomb Scoop
Чудесна лопатка за зареждане на Spod ракети и лодки за захранка.  Мoделът ще ви помогне да мискирате перфектно лепкавите Spod смеси. Компактен дизайн, разработен да пасва идеално на Spomb ракетите на Fox...
9.90лв.
Марка: Fox Модел: Large Baiting Spoon
Large Baiting Spoon е перфектна за всички видове подхранки, включително бойлита и пелети. Лопатката е изработена от високоустойчива пластмаса, разполага с алуминиева дръжка и удобна връзка...
39.10лв.
Марка: Fox Модел: Particle Baiting Spoon
Лопатката за подхранки Particle Baiting Spoon е изработена от високоустойчива пластмаса, разполага с дренажни отвори за прецеждане на смески, алуминиева дръжка и удобна връзка...
39.10лв.
Марка: NGT Модел: Spoon Large Green
Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Large Green е здрава лопатка за риболовна захранка от PVC за многократна употреба - идеална за протеинови топчета, пелети  за риболов, червеи, spod микс и семена.Идеалнa лопатка за захранка за смесване на частиците за риболов, spod миксове и за зареждане на..
6.90лв.
Марка: NGT Модел: Spoon Small Green
Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green е здрава лопатка за риболовна захранка от PVC за многократна употреба - идеална за протеинови топчета, пелети за риболов, червеи, spod микс и семена.Идеалнa лопатка за захранка за смесване на частиците за риболов, spod миксове и за зареждане на рибол..
5.20лв.
Марка: Fox Модел: Impact Spod
Impact Spod на Fox появява след 3-годишни проучвания, разработки и безброй часове полеви тестове. Ракетата притежава набор от уникални характеристики, които я отличават от останалите аксесоари за позициониране на захранка. Дизайнът на тялото например позволява зареждане с една ръка. Уникалното тяло ..
32.30лв.
Марка: Spomb Модел: Midi X
Патентованият дизайн на Spomb позволява подхранката да се освободи моментално при удар с водната повърхност. Дизайнът на Spomb X позволява достигане на още по-далени дистанции от Spomb моделите.Основни характеристики:- Размерът е между Midi и Large Spomb;- Теглото на пълна ракета е между 140 и 155 г..
35.20лв.
Марка: Spomb Модел: Spomb Large
Ракета за захранка Spomb Large е с патентован дизайн, който позволява на съдържанието на Spomb да се освободи моментално при удар с водната повърхност.Основни характеристики:- Елиминира ‘spod spill’ - веднъж заредена и затворена, няма да загубите стръв при замятане;- Отличава се ..
35.20лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.