Избери
Вашата кошница

Hookbaits топчета

Марка: CC Moore Модел: Krill Wafters
Крилът е малък ракообразен, който съдържа висококачествен, богат на аминокиселини протеин и полезни за храненето омега-3 мастни киселини. Само най-чистият антарктически крил се използва в продуктите на CC Moore, тъй като те са от чистите и слабо замърсени води на Антарктика, което ги прави с по-висо..
18.70лв.
Марка: CC Moore Модел: Air Ball Wafters
Тези критично балансирани примамки за кукички са направени от същите висококачествени основни съставки и течности, които се използват в нашите успешни примамки за фризер и срок на годност със същото име. Изработени от същите съставки като нашите топки Live System, но с намалена плаваемост за създава..
18.70лв.
Марка: CC Moore Модел: Air Ball Wafters
Pacific Tuna Air Ball Wafters са предназначени за риболов във връзка с Pacific Tuna Boilies и други продукти от гамата Pacific Tuna Boilie.Свойства на Pacific Tuna Air Ball Wafters:Леко плаващ и много издръжливМощен, наситен, дълготраен натурален вкусРазтворимите атрактори насърчават максимално изти..
17.70лв.
Марка: CC Moore Модел: Glugged Hookbaits
Pacific Tuna Glugged Hookbaits са предназначени за риболов във връзка с Pacific Tuna Boilies и други продукти от гамата Pacific Tuna Boilie.Свойства на стръвта за кука Pacific Tuna Glugged:10x14mm или 15x18mm потъващи примамки за кукички във формата на пелетиНапоен с течност за изключително привлича..
18.70лв.
Марка: Barfin Line Модел: Halfnes
Halfnes Ананас и N-buteric са протеинови топчета, създадени специално за риболовците, които желаят да постигнат невероятни резултати и незабравими риболовни изживявания.Halfnes Ананас предлага сладък и сочен вкус на ананас, който обвива вашата стръв и привлича шараните с изкушаващ аромат. Това проте..
6.50лв.
Марка: Barfin Line Модел: Halfnes
Halfnes Риба и Боровинка е уникално протеиново топче, създадено с цел да ви предостави изключителни риболовни резултати и неповторими вкусови изживявания.Това протеиново топче предлага богат и интензивен аромат на свежа риба, който е идеален за привличане на шараните. Комбинацията с боровинката доба..
6.50лв.
Марка: Starbaits Модел: BLACKBERRY
PROBIOTIC - BLACKBERRY HARD BOILIESHard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение.  Всички модели от гамата&n..
17.90лв.
Марка: Starbaits Модел: GARLIC FISH
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH HARD BOILIESHard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. GARLIC FISH ред..
17.90лв.
Марка: Starbaits Модел: HOT DEMON
PERFORMANCE CONCEPT - HOT DEMON HARD BOILIESHard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. HOT DEMON е една от на..
17.90лв.
Марка: Starbaits Модел: OCEAN TUNA
PERFORMANCE CONCEPT - OCEAN TUNA HARD BOILIESHard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата. Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. Високото съдържание н..
17.90лв.
Показани 1 от 12 | 51 (5 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.