Избери
Вашата кошница

Флурокарбон

Флурокарбонът е материал, който се използва широко в риболова като основна или водеща влакно. Той е известен с високата си устойчивост на противопоставяне на абразия и на ултравиолетовите лъчи на слънцето, което го прави подходящ за риболов в различни условия и околности.

Флурокарбонът е прозрачен и почти невидим във водата, което го прави много ефективен при лова на много внимателни и подозрителни риби. Той е много гъвкав, което го прави лесен за употреба и позволява на риболовеца да постигне по-дълги замятания.

Флурокарбонът може да се използва както като основно влакно, така и като водещо влакно, когато се използва в комбинация с други материали като монофилни или плетени влакна. Той се използва в риболова на сладководни и морски риби, като е особено полезен при лова на трудно уловими риби.

Марка: Starbaits Модел: SHADOW SOFT
Висококачествен флуорокарбон, специално разработен в Япония за Starbaits. Изключително подходящ при изработването на гъвкави или полутвърди поводи с цел по-добра презентация на дъното, като същевременно това не отнема от неговите технически способности. Може да придаде разликата, когато рибите са оп..
26.50лв.
Марка: Starbaits Модел: SHADOW
Висококачествен флуорокарбон, специално разработен в Япония за Starbaits. Това е по-твърд вариант на флуорокарбоните от серията SHADOW. Висока устойчивост на възел и почти нулева памет. ..
28.80лв.
Марка: Gardner Модел: Invisi-Link
Invisi-Link е многофункционален, от 100% флуоровъглероден материал, който бързо потъва, изключително здрав и практически невидим под водата.Този материал е подходящ за множество монтажи.Може да се използва както за конвенционални възли, така и за кримпване.Това е „бистър“ флуоровъглерод, което означ..
27.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Spectre Fluorocarbon
Изключително ниска видимост 100% флуоровъглероден материал за куки. Почти невидим, когато е потопен, Spectre Fluorocarbon с висока плътност ще се закрепи към дъното на езерото и е подходящ за широк спектър от приложения. Първоначално разработен като материал за връзка за кука със средна гъвкавост, с..
24.50лв.
Марка: Gardner Модел: Mirage 100m Spools
Направен от най-високо качествен материал, 100% флуорокарбон, произведен в Япония с цел максимално качество.Бързо потъващ.Почти невидим под водата. Коефициентът на рефракция e 1.42 - много близкък до тази на водата, което го прави почти невъзможно да бъде забелязан от риба на място дори в най-бистра..
37.10лв.
Марка: Korda Модел: Boom Fluorocarbon
Korda Boom Fluorocarbon - иновация сред флурокарбоновите продукти, променяща изцяло визията за флурокарбон. Това е първият флурокарбон, който може да бъде кримпван. Korda Boom Fluorocarbon може да бъде използван за комби-риг, стиф-риг, за поп-ъп и легнали монтажи. Единственото ограничение към монтаж..
27.50лв.
Марка: Korda Модел: IQ2
Висококачествен флуорокарбон за риболов от световният лидер в шаранските аксесоари KORDA.Основната полза на екстра мекия IQ2 е начинът, по който реагира на примамката за риболов във водата. Стандартният IQ държи стръвта за риболов в относително фиксирана позиция, докато..
27.50лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.