Избери
Вашата кошница

Захранки

Марка: Dudi Bait Модел: Complete
Spod Mix Dudi Bait „Complete”  съдържащ абсолютно всичко необходим елементи за превличане риба на петното. Той съдържа бавно и бързо разтворими топчета (Mister Dudi, Mister Red, Forest Squid) в съотнешение 50%, groundbait, пелети, натрушени семена, бетаин. Сместа съдържа и А..
38.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: The Base
Spod mix Dudi Bait " The Base" съдържа groundbaits, смес от пелети, натрошени семена, бетаин. Може да се добави Активатор Mister Dudi както и топчета...
18.50лв.
Марка: Battle Baits Модел: Hemp Seeds
Готови сварени семена коноп, подходящи за смесване с протеинови топчета, мека храна, други видове семена и пелети. Варените семена са перфектни за приготвяне на спод микс или смес за захранване, като прибавени към вашата захранка, са едно от лакумствата, който привличат шарановите риби и ги карат да..
10.90лв.
Марка: Battle Baits Модел: SPOD MIX Attract Royal
"Представяме ви готов спод микс, създаден специално за употреба при захранване с ракета или лодка. Включените в пакета съставки включват протеинови топчета Attract Royal с размери 15мм, 20мм и 24мм, комбинирани с микс от фишмийл пелети с размери 6мм, 8мм и 12мм, заедно с бутилка ликуид Attract Royal..
29.90лв.
Марка: Battle Baits Модел: SPOD MIX Hot Fish
"Представяме ви готовия спод микс, създаден специално за използване при риболов от ракета или лодка. Включените в пакета съставки включват протеинови топчета Hot Fish в размери 15мм, 20мм и 24мм, комбинирани със смес от фишмийл пелети в размери 6мм, 8мм и 12мм. За да ги направите готови за използван..
29.90лв.
Марка: Battle Baits Модел: SPOD MIX Robin Red
Готов спод микс, предназначен за използване при захранване със ракета или лодка. Пакета съдържа, протеинови топчета Robin Red с размери 15мм, 20мм, 24мм, микс от фишмийл пелети с размери 6мм, 8мм, 12мм и бутилка с ликуид Robin Red 250мл. необходима за заливане. Микса е готов за директно използване п..
33.90лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Green Lipped Mussel
Green Lipped Mussel Method Mix е тъмна тежка захранка, съдържаща висококачествени съставки, богати на протеини. Ще откриете и различни по консистенция частици като натрошени пелети и пудра. Особено подходяща видове, обитаващи стоящи води, като лин и шаран..
21.20лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: The Source Groundbait
The Source Groundbait е универсална захранка базирана на същите доказани съставки като изключително популярните топчета от серията The Source, с неустоима миризма, която големите риби никога няма да пропуснат. Подходяща е за използване с фидер хранилки за шаран, мряна, кефал, PVA носители, доба..
17.20лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Robin Red Groundbait
Захранка Dynamite Bait Robin Red се предлага в опаковка от 900 грама, която може да се запечата отново с помощта на цип, което гарантира доброто съхранение на продукта във времето. Захранката е с високо хранително съдържание и може да се използва за риболов на шарани, както и при риболов на река. От..
18.90лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Tigernuts Competition
Захранка на базата на тигрови ядки, добавена преди опаковане със серия от атрактанти, включително течен екстракт от тигрови ядки. ..
17.50лв.
Захранка за зиг BATTLE BAITS Zig Red
Нов продукт
Марка: Battle Baits Модел: Zig Red
Специално разработена смес за риболов на зиг от висококачествени съставки, която образува червен атрактивен облак в горните слоеве на водата и във целия воден стълб, като разпръсква бавно потъващи частици. Захранката съдържа различни атрактанти и стимуланти за привличане на рибите в зоната на захран..
34.90лв.
Захранка за зиг BATTLE BAITS Zig Yellow
Нов продукт
Марка: Battle Baits Модел: Zig Yellow
Специално разработена смес за риболов на зиг от висококачествени съставки, която образува жълт атрактивен облак в горните слоеве на водата и във целия воден стълб, като разпръсква бавно потъващи частици. Захранката съдържа различни атрактанти и стимуланти за привличане на рибите в зоната на захранва..
34.90лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.