Избери
Вашата кошница

Захранки

Марка: Dudi Bait Модел: Complete
Spod Mix Dudi Bait „Complete”  съдържащ абсолютно всичко необходим елементи за превличане риба на петното. Той съдържа бавно и бързо разтворими топчета (Mister Dudi, Mister Red, Forest Squid) в съотнешение 50%, groundbait, пелети, натрушени семена, бетаин. Сместа съдържа и А..
38.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: The Base
Spod mix Dudi Bait " The Base" съдържа groundbaits, смес от пелети, натрошени семена, бетаин. Може да се добави Активатор Mister Dudi както и топчета...
16.50лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Green Lipped Mussel
Green Lipped Mussel Method Mix е тъмна тежка захранка, съдържаща висококачествени съставки, богати на протеини. Ще откриете и различни по консистенция частици като натрошени пелети и пудра. Особено подходяща видове, обитаващи стоящи води, като лин и шаран..
21.20лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: The Source Groundbait
The Source Groundbait е универсална захранка базирана на същите доказани съставки като изключително популярните топчета от серията The Source, с неустоима миризма, която големите риби никога няма да пропуснат. Подходяща е за използване с фидер хранилки за шаран, мряна, кефал, PVA носители, доба..
17.20лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Robin Red Groundbait
Захранка Dynamite Bait Robin Red се предлага в опаковка от 900 грама, която може да се запечата отново с помощта на цип, което гарантира доброто съхранение на продукта във времето. Захранката е с високо хранително съдържание и може да се използва за риболов на шарани, както и при риболов на река. От..
18.90лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Zig Cloud
Big Fish Sweet Tiger & Corn Zig Cloud създава сладка и кремообразна мъгла във водата, привличайки рибата от разстояние. Включва различни по размер частици, така че облакът да достига до всички нива във водния стълб, създавайки отлична атракция за zig риболов на избрана дълбочина. Сладък кре..
31.90лв.
Марка: Starbaits Модел: HOT DEMON
Готов за употреба спод микс от семена, приготвен по специална технология, която цели да запази по-голяма част от съществените хранителни вещества. Подсилен с легендарният атрактант "HOT DEMON". Не разтваря PVA!..
35.00лв.
Марка: Starbaits Модел: NATURAL SEED
NATURAL SEED е спод микс, композиран от продукти с най-високо качество и прецизно комбинирани да постигнат възможно най-бърза атракция. Базира се върху основа от смлян коноп и микс от малки натурални частици с множество атрактивни компоненти. Подходящ за захранване с ракета или с лопата от лодка. На..
53.10лв.
Марка: Starbaits Модел: SK30
Готов за употреба спод микс от семена, приготвен по специална технология, която цели да запази по-голяма част от съществените хранителни вещества. Подсилен с легендарният атрактант "SK30". Не разтваря PVA!..
31.40лв.
Тигров Фъстък Tiger Nuts
Нов продукт
Марка: Barfin Line Модел: Tiger Nut
Лакомството което шарана никога не може да подмине. Стръв която работи перфекно и на диви водоеми.Тигровият фъстък е със сладък вкус с високо съдържание на фибри, протеини и естествени захари.Има силно изразени антисептични и регенеративни свойства,подобрява кръвообръщението и чревните функции...
9.80лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.