Избери
Вашата кошница

Маркери

Марка: Delphin Модел: HotPoint
Маркерът H-Block е изработен от здрава и крещящо зелена пластмаса, предлага страхотна видимост на водната повърхност дори от по-голямо разстояние. H-Block HotPoint се използва за маркиране на мястото за риболов. Снабден е с изключително здраво, черно въже, което в края си е с бърза връзка...
12.00лв.
Марка: Gardner Модел: H-Blok Marker
Голям воден маркер №1.Изработен от закалена, високо видима, флуоресцентно оранжева, формована пластмаса.H-Blok се доставя със 70 фута (22 м) здрава линия, прикрепена към сгъваема оловна лента.Просто пуснете тежестта от H-Blok и влакното автоматично ще се развие от плувката, докато поводът достигне д..
22.20лв.
Марка: Gardner Модел: Mini H-Blok
Мини версия на популярната голяма водна маркировъчна плувка H-Blok, идеална за по-малки води (както и по-големите вътрешни морета), лодки със захранка и гребни лодки.Изработен от закалена, високо видима, флуоресцентно оранжева, формована пластмаса.Оловото пада на дъното, докато Mini H-Blok се развив..
11.10лв.
Марка: Fox Модел: Marker Sticks
Fox Marker Sticks са черни, анодизирани алуминиеви колчета за дистанция. Притежават ясно видима зона в горната част на колчето, която е снабдена с Beta Light слот. Това са висококачествени колчета за измерване на дистанция, с които си гарантирате максимална точност и прецизност при риболов от брега...
26.00лв.
Марка: Cygnet Модел: Distance Sticks
Ден или нощ, постигнете максимална точност перфектно всеки път с 24/7 Distance Sticks.Бърза настройка и лесен за използванеОптимална височина за удобно и ефективно увиванеЗаострени подвижни акрилни глави с вградени нивелириВътрешни слотове Isolite (3 mm x 20 mm) за използване през нощтаЗаострените в..
82.30лв.
Марка: Korda Модел: Distance Sticks
Колчета за дистанция Korda Basix Distance Sticks са необходим елемент за съвременния риболов на шарани, позволявайки ви лесно и точно да намерите място и да го прикачите до необходимото разстояние, като гарантирате, че можете да преправяте до точно същото място многократно с вашите въдици.Воденето н..
51.00лв.
Марка: Korda Модел: Distance Sticks
Тези дистанционни щеки правят прецизния риболов детска игра. Вместо просто да произведем продукт за мен, ние решихме да произведем най-добрите пръчки, които можем. Това означаваше да се обединим с JAG Products, които проектират по най-високите стандарти, които можем да намерим!Всяка пръчка е нещо кр..
166.00лв.
Марка: NGT Модел: Distance Stick
Колчета за дистанция NGT CNC Deluxe DistanceStick Set - доставят се в комплект по 2бр. Тези алуминиеви колчета за дистанция са снабдени със светещи шапчици от горната част на колчетата, с цел лесно позициониране и измерване на влакното през тъмната част от денонощието.В комплекта са включени и въжен..
29.40лв.
Марка: NGT Модел: Distance Stick Set
Колчета за дистанция NGT Distance Stick Set - доставят се в комплект по 2бр. Тези алуминиеви колчета за дистанция са снабдени със светещи шапчици от горната част на колчетата, с цел лесно позициониране и измерване на влакното през тъмната част от денонощието.В комплекта са включени и въженце и транс..
22.00лв.
Марка: NGT Модел: Marker Float Set
Маркер за шаранджийски риболов от NGT Marker Float Set. Предназначен за проучване на релефа и типа на дъното, както и на дълбочината на мястото, на което ще се проведе риболовния излет.Съдържа всичко необходимо за целта, независимо от условията - далечна дистанция, гъста растителност и др.Перките&nb..
14.00лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Marker Float Kit
Този комплект включва всичко необходимо за изключително маркерен поплавък. В него са включени MarkaFloat, четири сменяеми форми, плетен кабел за водач на олово и MarkaLead. Големият MarkaFloat е с висока плаваемост и разполага със сменяеми форми, които гарантират оптимална видимост във всички услови..
36.80лв.
Марка: Delphin Модел: point marker
PointMarker е безценен инструмент за проверка на дъното преди риболов. Ако винаги обръщате внимание къде се намират вашите сглобки и на колко дълбоко са в отделните части на зоната, лесно можете да разберете това с помощта на този маркер.Може да се използва и за маркиране на място за риболов по врем..
17.00лв.
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.