Избери
Вашата кошница

Грижа за рибата

Марка: RidgeMonkey Модел: ProCare
Естествен продукт, използван широко в отрасъла за отглеждане на кои, прополисът създава водоустойчиво уплътнение върху язви, открити рани, наранени люспи и следи за закачки, за да намали вероятността от инфекция. Формула с висока производителност, изключително за RidgeMonkeyСъздава водоуст..
29.00лв.
Антибиотик за риби Barfin Line, 100ml.
HOT
Марка: Barfin Line Модел: Антибиотик
Антибиотик за риболов Barfin Line е антибиотик с локално лечение.След убождане и изваждане на рибите  се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антибиотик, за да ги запазим живи и здрави. Пазете очите и хрилете на рибите при третирането им.Оставете антиби..
10.00лв.
Марка: NGT Модел: Fish Aid
Антибиотик за риби NGT Fish Aid Spray е антибиотик с локално лечение.След убождане и изваждане на рибите  се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антибиотик, за да ги запазим живи и здрави. Пазете очите и хрилете на рибите при третирането им.Оставе..
9.50лв.
Марка: Gardner Модел: Sack Extension Cord
Два метра удължително въже за сак с кука и болт за колче...
18.50лв.
Марка: Delphin Модел: sporta
Максималното възможно тегло е 50кг, точността му е от 0-10кг 5гр., А от 10-50кг е 10гр. Кантара се включва чрез натискане на бутона ON / OFF и е готов  само след 5 секунди. Натиснете кратко бутона UNIT, за да изберете единиците за претегляне (kg, lbs, JIN, oz), които се показват в долната част ..
21.00лв.
Марка: Fox Модел: Digital Scales
Дигитален кантар с изключително практичен дизайн и качествена изработка, с който може да претеглите и на-големия шаран.Характеристики:- On/Off бутон осигуряващ дълъг живот на батерията;- Електрониката е индивидуално запечатана;- Бутон за нулиране с едно натискане;- Бутон за избор на мерни еденици - ..
255.00лв.
Марка: Korda Модел: Digital Scale
Тези дигитални везни са проектирани съвместно с водещия производител Reuben Heaton, за да осигурят прецизността, от която се нуждае всеки модерен риболовец.Създадени са да издържат при всякакви условия. Те са напълно водоустойчиви, удароустойчиви и с фитинги от неръждаема стомана.KORDA Digital Scale..
214.30лв.
Марка: NGT Модел: Dynamic Digital
Сгъваемият кантар NGT Dynamic Digital Scale разполага с голям LCD екран, който показва в килограми и либри, осигурява индикация за нивото на батерията и съхранява най-тежкото тегло, и функция за тегло на тарата, което изключва тежестта на теглилката или люлката от измерването.NGT Dynamic цифрови кан..
75.00лв.
Марка: NGT Модел: Specimen Scales
С новия кантар за шарански риболов от NGT лесно и точно претегляте рибата. Като въртите регулиращия винт в горната част, можете да настроите скалата на нула, така че веднага да видите колко тежи рибата. Силният метален корпус предпазва скалата от наранявания и осигурява привлекателен дизай..
48.90лв.
Марка: Prologic Модел: Commander Digital Scale
Prologic Commander Digital Scale е качествен дигитален кантар с възможност за измерване до 40кг.Характеристики:   - Четири бутона:   - ON/OFF - включване/изключване   - Record - запис на показанията   - Memory - запаметяване на показанията. До 10 резултата.&nb..
62.00лв.
Марка: Delphin Модел: c-mat
C-MAT, произведена от Delphin е създадена за всички онези, чиято цел е да осигурят безопасно и защитено място за улова си. Тази устойчива подложка е произведена от пяна с дебелина 20 мм, която е облицована с непромокаем плат. Облицовката разделя подложката на три части, благодарение н..
34.00лв.
Марка: Delphin Модел: CarpPool
Delphin CarpPool е премиум вана за освобождаване на вашия трофеен шаран от куката , предлаган в зелен цвят. Тя се предлага с някои много практични и иновативни решения. Тя се характеризира с високо качество на материали и изработка. Ваната включва и удобна чанта, подходяща за транспорт.Освен това, н..
200.00лв.
Показани 1 от 12 | 58 (5 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.