Избери
Вашата кошница

Шатри

Марка: Fox Модел: Camo Tarp
Тентата осигурява перфектна защита както от дъжд, така и от слънце. Можете да я използвате както да предпазите себе си, така и риболовните принадлежности и къмпинг оборудването си. Текстилът е ламиниран, за да редуцира проникването на светлина и същевременно не пропуска и вода. Тентата е лека и удоб..
205.00лв.
Марка: Trakker Модел: Peg Set
Тези колчета дълги 30 см са подходящи за използване при меки площи или песъчливи места.Те са идеални за закрепване на предни и задни точки на вашата палатката или броли.При силни ветрове те се вкопчват в по-твърда земя, където стандартното колче може да не е толкова ефективено. Те са изработени от и..
27.50лв.
Шатра Fox EOS Social Shelter Шатра Fox EOS Social Shelter
-10 %
Марка: Fox Модел: EOS Social Shelter
Бързо издигащ се социален заслонПерфектен за дълги събирания и социални мероприятия с приятели/семействоНе е необходимо да се добавят или премахват колове за създаване на основния заслонУникална сгъваема рамка и колове с регулируема дължина, които осигуряват лесно сглобяванеЗаслонът може лесно да бъ..
634.50лв. 705.00лв.
Марка: Trakker Модел: Gazebo
Високо отваряне на вратата предоставя увеличена видимост Технология за Адаптивна Вентилация® - поддържа циркулация на въздуха, за да намали кондензацията Алуминиеви стойки с бърз монтаж създават лесна телескопична рамка Текстил Trakker от полиестер 210D предлага водоустойчивост с HH 8000mm Вътре..
885.00лв.
Модел: Gazebo XL
Високо отваряне на вратата предоставя увеличена видимост Технология за адаптивна вентилация® - поддържа циркулация на въздуха, за да намали кондензацията Бързи алуминиеви стойки създават лесна за сглобяване телескопична рамка Текстил Trakker 210D от полиестер предлага водонепропускливост с HH 800..
1,050.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.