Избери
Вашата кошница

Dudi Bait

Марка: Dudi Bait Модел: Forest Squid Wafters
Прахът от корк се използва за създаване на боили за куката, които са изработени от сместа "Forest Squid" и включват различни плуващи съставки. Тези боили имат нейтрална плуваемост и са предназначени да заблудят подозрителните шарани и да ги примамят по-лесно.Силен вкус на октопод,плодове ,както и ре..
7.00лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Tigernuts
Hook Baits  “Tigernuts Amur”Сладък вкус, приятен аромат на мед.Специално проектиран за амур и диви езера!Налични – бавно (Tari) разтворими и бързо (Solubile) разтворими.Размери :16мм20мм24ммСъдържа: брашна и видове зърнени култури, млечни протеини, „птичи храни“ и семен..
6.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Halfness Pineapple
Наполовина бойли (твърди), наполовина Pop Up. Ние сме комбинирали нашата първокласна гама, от бойлита "Super Hot", с едни от най-ефективните поп ъпи, произведени от нас: Ананас с маслена киселина (N-butyric). Чрез използването на тези продукти, колосалната мощ на топчета "Super Hot", е комбинирана с..
10.80лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Halfness
Представяме ви уникалния продукт - комбинирани топчета, съчетаващи най-доброто от два свята. Тези топчета са съставени от превъзходна комбинация от твърди бойлита (boilies) и плуващи поп-ъпи (pop-up). В нашия новаторски подход, смесихме нашата изключителна гама от боилита "Super Hot" с най-ефективни..
10.80лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Forest Squid
HookBaits “Forest Squid“Протеинови топчета за стръв, с повишено привличане, с еластична и лепкава текстура.Глазурата е кора от атрактанти, която обгръща топчето.Те са „най-бързите“ топчета, като притежават както хоризонтално, така и вертикално привличане, риби в горните слоеве също намират топч..
7.00лв.
Hookbaits Mister Dudi с Дип
HOT
Марка: Dudi Bait Модел: Mister Dudi
Дипът представлява еластична и лепкава смес с текстура, подобна на карамела. Той прониква дълбоко в топчето, като я прави изключително привлекателна.Основният компонент в тази протеинова смес са birdfish - хранителна смес, съдържаща риба и мида. В комбинация с birdfooduri и млечни протеини, тези топ..
9.80лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Halfness
Наполовина протеиново топче,  наполовина Pop Up.Комбинация от топче “Mister Dudi”, с  pop ups Ананас и  N-butyric...
10.80лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Halfness
Комбинация от топче “Mister Dudi”, с pop ups Spicy.Наполовина протеиново топче,  наполовина Pop Up...
10.80лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Super Hot
Глазурата е привлекателна кора, която покрива бойлите. Веднага щом влезе в контакт с вода, глазурата започва да действа, постепенно се разтваря и отделя атрактанти около бойлата. Разтворимата кора се разпространява както хоризонтално, така и вертикално, примамвайки риби, които са в го..
8.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на чесън, който ще запази както миризмата, така и цвета си за дълго време след поставяне във вода...
8.80лв.
Pop-up Dudi bait Ананас + N-BUTYRIC
HOT
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Те са направени в три вкуса, а именно Ананас + N-Butric, Meд, Калмар + Плодове.  Pop up  съдържа   "Fluo течност", която се освобождава постепенно от плаващото топче и създава съблазнителен облак около куката.Диаметри 10 и 14 мм.Опаковка 20гр..
8.80лв.
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Те са направени в три вкуса, а именно Ананас + N-Butric, Meд, Калмар + Плодове.  Pop up  съдържа   "Fluo течност", която се освобождава постепенно от плаващото топче и създава съблазнителен облак около куката.Диаметри 10мм и 14 мм.Опаковка 20гр..
8.80лв.
Показани 1 от 12 | 33 (3 Страници)

Историята на марката Dudi baits започва в малка стая от 30 квадратни метра, където основателят на марката, Дуди Адриан, започна да прави стръв за риболов на шаран. В началото не разполагаше с много ресурси, но имаше силна страст към риболова и желание да създаде най-добрата стръв за улов на шаран, която да работи във всяка ситуация. С помощта на един сътрудник и много упорит труд, Дуди успя да разработи рецептите си за стръв и да ги тества на практика. Той използваше своя опит и знания за да създаде стръв, която да отговаря на нуждите на рибарите и да им помага да постигнат успешни улови. С течение на времето, марката Dudi baits се разраства и развива. В момента тя произвежда десетки тонове стръв, има дистрибуция в много европейски страни, партньорски магазини, полеви тестери, консултанти в различни области, оборудване, автоматизация, десетки палети суровини, тонове течности и стотици квадратни метри на пространството. Въпреки че марката е станала много по-голяма, Дуди продължава да работи упорито, за да създава най-добрите продукти за риболов. През годините, с помощта на стръва Dudi baits, бяха уловени стотици милиони шарани, капитални улови и бяха поставени рекорди в различни състезания по риболов. Марката също така спечели световното първенство три пъти и беше на подиума в много други състезания. Въпреки всички трудности, марката Dudi baits продължава да се развива и да създава иновативни продукти, които да помагат на рибарите да постигат повече успехи в риболова
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.