Избери
Вашата кошница

Dudi Bait

Марка: Dudi Bait Модел: Halfness Pineapple
Наполовина бойли (твърди), наполовина Pop Up. Ние сме комбинирали нашата първокласна гама, от бойлита "Super Hot", с едни от най-ефективните поп ъпи, произведени от нас: Ананас с маслена киселина (N-butyric). Чрез използването на тези продукти, колосалната мощ на топчета "Super Hot", е комбинирана с..
8.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Halfness
Представяме ви уникалния продукт - комбинирани топчета, съчетаващи най-доброто от два свята. Тези топчета са съставени от превъзходна комбинация от твърди бойлита (boilies) и плуващи поп-ъпи (pop-up). В нашия новаторски подход, смесихме нашата изключителна гама от боилита "Super Hot" с най-ефективни..
8.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Mister Dudi
Дипът представлява еластична и лепкава смес с текстура, подобна на карамела. Той прониква дълбоко в топчето, като я прави изключително привлекателна.Основният компонент в тази протеинова смес са birdfish - хранителна смес, съдържаща риба и мида. В комбинация с birdfooduri и млечни протеини, тези топ..
8.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на чесън, който ще запази както миризмата, така и цвета си за дълго време след поставяне във вода...
8.00лв.
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Те са направени в три вкуса, а именно Ананас + N-Butric, Meд, Калмар + Плодове.  Pop up  съдържа   "Fluo течност", която се освобождава постепенно от плаващото топче и създава съблазнителен облак около куката.Диаметри 10 и 14 мм.Опаковка 20гр..
8.00лв.
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Те са направени в три вкуса, а именно Ананас + N-Butric, Meд, Калмар + Плодове.  Pop up  съдържа   "Fluo течност", която се освобождава постепенно от плаващото топче и създава съблазнителен облак около куката.Диаметри 10мм и 14 мм.Опаковка 20гр..
8.00лв.
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Pop-Up супер плаващ, двуцветeн, страхотна атракция с приятна плодова миризма...
8.00лв.
Марка: Dudi Bait Модел: pop up
Супер плаващ Pop-up, много атрактивен със силна миризма на маслена киселина и черен пипер, който ще запази както миризмата, така и цвета за дълго време след влизане във водата..
8.00лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)

Историята на марката Dudi baits започва в малка стая от 30 квадратни метра, където основателят на марката, Дуди Адриан, започна да прави стръв за риболов на шаран. В началото не разполагаше с много ресурси, но имаше силна страст към риболова и желание да създаде най-добрата стръв за улов на шаран, която да работи във всяка ситуация. С помощта на един сътрудник и много упорит труд, Дуди успя да разработи рецептите си за стръв и да ги тества на практика. Той използваше своя опит и знания за да създаде стръв, която да отговаря на нуждите на рибарите и да им помага да постигнат успешни улови. С течение на времето, марката Dudi baits се разраства и развива. В момента тя произвежда десетки тонове стръв, има дистрибуция в много европейски страни, партньорски магазини, полеви тестери, консултанти в различни области, оборудване, автоматизация, десетки палети суровини, тонове течности и стотици квадратни метри на пространството. Въпреки че марката е станала много по-голяма, Дуди продължава да работи упорито, за да създава най-добрите продукти за риболов. През годините, с помощта на стръва Dudi baits, бяха уловени стотици милиони шарани, капитални улови и бяха поставени рекорди в различни състезания по риболов. Марката също така спечели световното първенство три пъти и беше на подиума в много други състезания. Въпреки всички трудности, марката Dudi baits продължава да се развива и да създава иновативни продукти, които да помагат на рибарите да постигат повече успехи в риболова
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.