Избери
Вашата кошница

Кутии,кофи,класьори

Марка: RidgeMonkey Модел: Rig Rack
Универсална стойка, предназначена да съхранява множество скоби, водачи, подготвени настройки на PVA чанти и други, Hangman Rig Rack е най-удобната малка джаджа, която никога не сте подозирали, че имате нужда... произведена от здрав ABS и включваща различни опции за окачване, магнитни Hangman Rig Rac..
32.30лв.
Марка: Fox Модел: Leader Racks
- Standard Leader rackСтойката за лидер позволява всички видове предварително вързани лидери да бъдат съхранявани с помощта или на металната част, или на формованите секции на капака. Тези стойки могат да съхраняват до 10 предварително завързани лидера, включително компоненти на системата за олово.-..
21.50лв.
Марка: Fox Модел: Disc & Rig Box System
Практичен класьор за монтажи със следните характеристики:- Продуктът е част от нова серия универсални решения за съхранение на монтажи;- Моделът е снабден с два борда за подреждане на монтажи и един магнитен борд с шест диска за Chod монтажи;- 2 малки и 4 стандартни диска за Chod монтажи;- Chod диск..
69.10лв.
Марка: NGT Модел: Stiff Rig Box
Класьор за монтажи NGT Plastic Stiff Rig Box - Едностранна кутия за поводи на NGT. Изработена от ABS пластмаса. Кутията разполага с две малки отделения с игли. Дизайнът на кутията и иглите, които са в нея, позволяват да съхранявате поводите си в изпънато състояние, без значение от дължината им...
8.90лв.
Марка: NGT Модел: Rig Box with 8+3
Класьор за монтажи NGT Rig Box with 8+3 Eva Rig е изработен специално за чод риг и зиг риг монтажите. Снабдена е с 11 ролки от EVA материал, на които лесно и надеждно може да навиете вече готовите ви монтажи.Затваряне чрез магнит.С нарастващата популярност на „chod“ и „zig“ монтажите, NGT въведоха т..
13.50лв.
Марка: NGT Модел: Stiff Rig
Класьор за шарански поводи и монтажи Ngt, с твърди външни стени и здрав непромокаем плат. Полезен аксесоар, в който да подредите готовите си поводи за шарански и фидер риболов. Включва две табла от микропореста материя с общо 20 пина за фиксиране на поводите. Качествена изработка със здрави шевове и..
20.00лв.
Марка: NGT Модел: Stiff Rig
Класьор за шарански поводи и монтажи Ngt Camo, с твърди външни стени и здрав непромокаем плат. Полезен аксесоар, в който да подредите готовите си поводи за шарански и фидер риболов. Включва две табла от микропореста материя с общо 20 пина за фиксиране на поводите. Качествена изработка със здрави шев..
23.00лв.
Марка: NGT Модел: XPR PLUS Box
Компактна кутия за класьори и аксесоари, предназначена да съхранява готови монтажи на косъм и компонентите за тяхното изграждане. Подобно на нашата стандартна Boxsystem, това се поддържа от магнити, което прави достъпността и съхранението бързи и сигурни.Допълнителните предимства включват 22 см мярк..
35.00лв.
Марка: Trakker Модел: Stiff Rig Pouch
Класьор за поводи Trakker NXG Stiff Rig Pouch. При риболов с готови монтажи, си струва да ги съхранявате плоски и прави за максимална ефективност, когато стигнете до водоема за риболов. NXG Stiff Rig Pouch разполага и с тристепенна извита платформа, предназначена за задържане на извивката в крайната..
68.80лв.
Марка: Fox Модел: Spod Bucket strap
Леко и удобно решение, осигуряващо поддръжка на кофа за подхранка. Коланът е изработен от високоустйчив полиестер и е снабден четири конектора за прикрепяне на колчета. Може да се използва при кофи с различни размери и то еднакво добре при кръгло и правоъгълно сечение. Ремъкът разполага с катарама з..
29.30лв.
Марка: Fox Модел: Bait Tubes Full Size Clear
Комплект с шест броя кутии за съхранение на стръв, които разполагат със завинтващ се прозрачен капак с уплътнение. Позволяват сигурно съхранение на напоени в дип плуващи топчета и всякаква стръв за кука...
35.20лв.
Марка: Korda Модел: Container System
Системата за контейнери е с размер от 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всеки от които може да бъде напълнен с различна захранка.Това го прави подходящ за ситуации, в които може да искате да захранвате с различна храна, без да я смесвате и ви дава лесен достъп до цялата ..
88.20лв.
Показани 1 от 12 | 55 (5 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.