Избери
Вашата кошница

Aqua products

Марка: Aqua products Модел: Classic Hoody
Разтеглив оребрен страничен панел за подобрено движение.Два дискретни странични джоба с цип и затоплящи ръцете вътрешни части от полар.Качулка с подплата от трико и шнур за допълнителна топлина в по-студените нощи.Раглан ръкав за по-добро движение при наслагване на дрехи.Дълбок подгъв и маншет с отв..
105.80лв.
Марка: Aqua products Модел: Classic Joggers
Модерен поглед върху класическата гама облекло, новите Classic джогинг се отличават с права кройка на крака, за да позволят лесно прилягане при нанасяне на слоеве, като същевременно запазват комфорта от вътрешната част от полар. За запазване на ценности в безопасност, маратонките разполагат с два ст..
78.40лв.
Марка: Aqua products Модел: F12 Thermal
Изработени от набор от висококачествени, технически материали, нашите термични панталони F12 са проектирани да доставят различни функционалности, като издръжливост, дишане, водоустойчивост и устойчивост на вятър, като същевременно остават удобни за съвременния, претенциозен шаранджия .- Висококачест..
235.20лв.
Марка: Aqua products Модел: F12 Torrent Trousers
Изработени от набор от висококачествени технически материали, нашите панталони F12 Torrent са проектирани да предоставят различни функционалности, като издръжливост, дишане, водоустойчивост и устойчивост на вятър, като същевременно остават удобни за съвременния, претенциозен шаранджия ...
215.60лв.
Марка: Aqua products Модел: Pillow Cover
Проектирана да пасва на възглавници със стандартни размери, калъфката за възглавница Aqua Camo е оптималното решение за комфорт през нощта благодарение на своя клас Aquattex® материал.Материал: Клас на производителност Aquatexx®Размери:690 мм (Ш) x 440 мм (Д)..
37.20лв.
Марка: Aqua products Модел: Atom 2 Piece
Изградена около специално изработен висококачествен разпръскващ блок, тази мрежа излъчва класа и прави сглобяването безпроблемно. Дръжката и рамената са изработени от компоненти от аероградни въглеродни влакна и анодизиран алуминий, които осигуряват лека твърда рамка. Дълбоката мрежа тече свободно п..
392.00лв.
Марка: Aqua products Модел: Neoprene Rod
Имайки предвид оптималната защита, тези неопренови ленти за пръти се увиват сигурно около празните краища, което позволява гладко пътуване при транспортиране. Те се доставят като чифт и се предлагат както в малки, така и в големи варианти.Материал: висококачествен неопренРазмери:Малък: 180 мм (Д) x ..
19.60лв.
Марка: Aqua products Модел: Buoyant Weigh Sling
Тъй като безопасността на рибите е от първостепенно значение, нашите плуващи сакове Buoyant Weigh Slings XL позволяват премиум грижа за рибите. Изработена от подходящ за риба, ултра издръжлив и бързосъхнещ материал Aquatexx® с висока производителност, този сак за теглене предлага многофункционална ф..
137.20лв.
Марка: Aqua products Модел: DPM Buoyant Weigh Sling
Тъй като безопасността на рибите е от първостепенно значение, нашият DPM плаващ сак XL позволява първокласно изживяване в грижата за рибите. Изработена от подходящ за риба, ултра издръжлив и бързосъхнещ материал Aquatexx® с висока производителност, този за теглене предлага многофункционална функцион..
166.60лв.
Марка: Aqua products Модел: Ring Protectors
Имайки предвид оптималната защита, неопреновите 50 мм протектори за пръстени обгръщат сигурно около 50 мм пръстени, намиращи се на вашата въдица, това възпира евентуално увреждане на облицовката на стъкления пръстен и позволява гладко пътуване при транспортиране. Доставят се в опаковки по три броя...
33.30лв.
Марка: Aqua products Модел: Tip and Butt Protectors
Имайки предвид оптималната защита, неопреновите протектори за върха и долната част сигурно обгръщат пръстените на върха на вашата въдица, позволявайки плавно пътуване при транспортиране. Доставени по двойки, те са идеални за използване с нашите.Материал: висококачествен неопренРазмери:Дръжа: 200 мм ..
29.40лв.
Марка: Aqua products Модел: Small Carryall
Новата Black Series Small Carryall е подплатена и подплатена и разполага с подсилена водоустойчива основа и здрав твърд капак, който може да се използва като маса. Тази чанта е разработена, за да побере множество аксесоари от нашата гама от черни серии в своя модулен дизайн.• 5 външни дълбоки джоба ..
196.00лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)

През последните 30 години Aqua Products® са горди да претендират за дизайна, производството и доставката на някои от най-влиятелните риболовни съоръжения, търсени в целия свят. Създадена през 1990 г., Aqua Products® е създадена, за да се бори с непрекъснато нарастващото търсене на висококачествени биваци от пионерския дизайнер Крис Манифолд. Раждането на Aqua Products® дойде като желание да се въведе революционен подслон, отговарящ на неговите собствени изисквания за риболов. От този момент на просветление, Aqua Products® бързо се зае с въвеждането на новаторски алтернативи на заслоните, които се намираха на пазара по това време. Развивайки се с времето до уважаваната марка, каквато е днес, с доходоносна история на проектиране и производство на най-съвременно оборудване за риболов.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.