Избери
Вашата кошница

Flajzar

Марка: Flajzar Модел: fishtron q
Ново от FLAJZAR гумен калъф за транспорт.Изработен, така че да запази сигнализаторите ви цели без да се демонтират от бъз бара или колчето.100% съвместим с всички сигнализатори от серията FLAJZAR FISHTRON Q7 или Q9...
10.00лв.
Марка: Flajzar Модел: Калъф за челник
Страхотен калъф за челникПодходящ за модели: HL346, HL346P, COB както и за всички челници който се предлагат на пазара.Размер: 10 x 10 x 6,5 см..
25.00лв.
Марка: Flajzar Модел: WRL1
FLAJZAR Wireless LED лампа с автоматично осветление при удар "рън" .Практична LED лампа с автоматично запалване при удар. Това нововъведение е добре дошлo при нощният риболов.Лампата е с интелигентен приемник, модул, разработен и произведен от FLAJZARЛампата може да се свърже с сигнализатор FISHTRON..
138.00лв.
Марка: Flajzar Модел: Q10 TX
Идеите от рибарите са внесени в новите функции, които се съчетават със стандартните и предлагат удобно управление, съчетано със защитни елементи срещу кражба.Този напълно чешки сигнализатор Q10 TX е зареден с нови функции, като CONNECT (контрол на обхвата с приемника RX MAX), функция за аларма срещу..
1,060.00лв.
Марка: Flajzar Модел: Q9
Комплект от 3бр сигнализатори Q9 RGB TX и приемник RX Multi.Доставят се с компактно транспортно куфарче.Информация за сигнализаторитеНовият Fishtron Q9 RGB TX от Flajzar има редица нови жизненоважни функции, като многофункционална уникална оптична и акустична сигнализация на посоката на кълване, нас..
1,150.00лв.
Марка: Flajzar Модел: solar
Универсалната външна слънчева мобилна батерия с вградена Li-Pol батерия с капацитет 10 000 mAh е отличен помощник за всички, които се отправят на многодневни експедиции, не само за риболов.Благодарение на слънчевата панела може да се зареждат мобилни телефони, GPS устройства и друга електроника чрез..
105.00лв.
Марка: Flajzar Модел: fishtron
Страхотна чанта за Сигнализатори на Flajzar,лека удобна и компактна. Чантата е подходяща за всички сигнализатори от серията FISHTRON Q7, Q9, solar...
69.00лв.
Марка: Flajzar Модел: Headlamp
Независимо дали трябва да осветите вашето място за риболов по време на нощен риболов или може би по пътя към колата си, със сигурност ще оцените този практичен челник с лъч до 150 m за бяла светлина. Можете удобно да го поставите на главата си и да имате свободни ръце.Този челник никога няма да ви о..
59.00лв.
Марка: Flajzar Модел: HL346P
Челник Flajzar HL346P с приемник е уникален презареждащ се LED фенер с мощна батерия, който предлага възможност за избор от два бели и два червени светлинни потока, функция за увеличаване и намаляване на светлинния поток (Zoom) и също така възможност за активиране на функцията Сензор чрез движение н..
170.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

FLAJZAR е чешка марка с фокус върху разработването на електронно оборудване. Най-популярните им продукти са сигнализатори и устройства от серията FISHTRON - сигнализатори за риболов, датчици за охрана, осветителни тела с радио приемане. Продуктите FISHTRON са гаранция за качество, иновативен дизайн, висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.