Избери
Вашата кошница

Влакна за поводи

Марка: Korda Модел: N-Trap Soft
Полученият продукт, N-TRAP SOFT, е кулминацията на две години и половина разработване и изпитване. Така че, защо N-TRAP SOFT е най-добрият повод с покритие на пазара? Е, той се характеризира като много здрав, с матово покритие което лесно може да свалите, изключително гъвкав. Вътрешността на повода ..
38.20лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Chod Stiff Rig
Найлонова твърда нишка с висока памет и голям диаметър. Създаден чрез уникалната технология RM-Tec Easi-Curve, материалът Chod/Stiff Rig може да бъде извит във форма чрез просто изтегляне между палеца и показалеца. Ако трябва да изправите отново платформата по някаква причина, това може да се постиг..
17.00лв.
Марка: Starbaits Модел: GRANIT-X
Шаранджийски повод Starbaits Granit-X - Мек повод с висока устойчивост на абразия. GRANIT X е подходящ за изработване на поводи, при нужда от допълнителна сигурност и издръжливост.Цвят - Brown ( кафяв )Разфасовка - 20 мТест издържливост:25 lb / 11.33 кг35 lb / 15.87 кг..
24.20лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: SilkFlex Soft
Ултра фин плетен материал за кукички. Изключително еластична, SilkFlex Soft Braid е перфектна за използване в плътни PVA торбички и като идеална алтернатива за свързване на куки, когато се насочвате към риби под натиск, които са виждали всичко това преди. Брилянтен за използване като гъвкава секция ..
25.50лв.
Марка: Gardner Модел: Stiff Ultra Skin
Твърдината прави Stiff Ultra Skin абсолютно идеален за използване с множество стръв за куки и твърди терминални устройства. Допълнителната „твърдост“ ефективно изхвърля стандартните дънни примамки и когато е изправена (на пара) се изправя, помагайки за облекчаване на заплитането.Ключово техническо п..
44.40лв.
Марка: Gardner Модел: Ultra Skin
Ultra Skin се предлага в три матови цвята – Green, Brown и Silt и в три разбиващи се разновидности – 15lb, 25lb и 35lb. Те са идеално подходящи за широка гама от ситуации на шаран и специализиран риболов.Поводът от 15lb има много малък диаметър (само 0,50 mm) и се използва с огромен успех както от р..
44.40лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: CamoX Soft
Гъст плетен материал с кукичка за сърцевина с меко подвижно покритие. Перфектно за риболов на тинесто дъно или детрит, мекото покритие позволява на монтажа да пада по естествен начин, като същевременно запазва добри свойства против заплитане. Отлична устойчивост на абразия и покритие с ниска видимос..
37.20лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.