Избери
Вашата кошница

Очила

Марка: Fox Модел: Brown Gradient
Очила с рамка тип авиатор, които не само осигуряват качествена защита от слънченвите лъчи, но и дават стилен завършек на риболовното облекло.Характеристики:- Avius® Wraps стил.- Цвят на рамката - Fox Camo.- Поляризирани, TAC удароустойчиви лещи.- Цвят на лещите - Кафяв градиент.- UV400 защита.- CAT-..
53.00лв.
Марка: Fox Модел: Matt Black
Слънчеви очила от Fox с поляризирани лещи с UV400 защита. Притежават стилна черна матирана рамка, сиви лещи, устойчиви на удар, твърд калъф и микрофибърна кърпичка за почистване..
50.00лв.
Марка: Fox Модел: Trans/Mirror Red Lens
Fox Rage очила с класическа рамка и поляризирани лещи, които предлагат отлично съотношение между цена и качество. Доставят се със стилен твърд калъф.Храктеристики:• Поляризирани лещи за подобряване на зрението при риболов• Лека, но здрава рамка• Класически дизайн подходящ както за риболов, така и за..
50.80лв.
Марка: Fox Модел: Sunglasses Black/Orange
Очила със спортна визия, които осигуряват качествена защита от слънченвите лъчи по време на риболов.Характеристики:- Черна рамка с гумени елементи в оранжев цвят.- Поляризирани, TAC удароустойчиви лещи.- Сив цвят на лещите.- UV400 защита.- CAT-3 лещи.- CE сертификат.- Снабдени с твърд калъф и м..
43.00лв.
Марка: Fox Модел: Sunglasses Green/Silve
Очила със спортна визия, които осигуряват качествена защита от слънченвите лъчи по време на риболов.Характеристики:- Зелена рамка с гумени елементи в сив цвят.- Поляризирани, TAC удароустойчиви лещи.- Сив цвят на лещите.- UV400 защита.- CAT-3 лещи.- CE сертификат.- Снабдени с твърд калъф и микр..
43.00лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Maverick
Отличаващи се с водещи в индустрията, 7-слойни композитни лещи, тези стилни, но функционални слънчеви очила предлагат ненадмината защита от слънцето, като същевременно помагат за намаляване на отблясъците и минимизиране на напрежението в очите. Защитният външен слой на лещата е покрит с покритие про..
78.40лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Seeker
Отличаващи се с водещи в индустрията, 7-слойни композитни лещи, тези стилни, но функционални слънчеви очила предлагат ненадмината защита от слънцето, като същевременно помагат за намаляване на отблясъците и минимизиране на напрежението в очите. Защитният външен слой на лещата е покрит с покритие про..
78.40лв.
Марка: Trakker Модел: Classic Sunglasses
С плосък връх и проектирани в много популярен стил, слънчевите очила Trakker Classic са завършени с меко на допир гумирано покритие и UV 400 защита сиви 1.1 TAC поляризирани стъкла, за да позволят ясна визия през повърхностни отблясъци. Устойчив на удар и пълен с твърд калъф с цип и релефна кърпа за..
58.80лв.
Марка: Trakker Модел: Navigator
Класическа форма очила „Авиатор“ завършващи с меко гумено покритие.UV 400 защитаКафява 1.1 TAC поляризирана леща със златисто покритие, което позволява ясно да виждане това, което се крие под повърхността на водата.Устойчиви на ударЛазерно гравирано логоДоставя се в твърд калъф с цип и с кърпа за бъ..
58.80лв.
Марка: Trakker Модел: Wrap Around
Слънчеви очила Trakker Wrap Around Sunglasses проектирани за да сведът до минимум неприятните отблясъци. - Класическа фирма и красив дизайн. - Модела е подходящ, както за риболовни излети, така и за градски разходки или шофиране.  - Удобна рамката, която завършва с меко гуме..
58.80лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.