Избери
Вашата кошница

Tbaits

Атрактор T-BAITS GLM WILD CARP, 300 ml
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: GLM WILD
Атрактор GLM Wild carp зеленоуста мидаАтрактори T-BAITS са течна хранителна добавка за риболов на шаран с богат и наситен аромат.За направата на тези продукти са използвани естествени храни и аромати.Подходящи са за заливане и ароматизиране на царевица, пелети и протеинови топчета, правещи спод-микс..
16.00лв.
Атрактор T-BAITS Red Storm, 300 ml
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: red storm
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно микс от висок клас, съчетан в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тестван на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказал успеха от дивия яз. О..
18.00лв.
Готова ПВА смес T-BAITS GLM WILD CARP PVA STICK MIX 800г
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: GLM WILD CARP PVA STICK MIX
Готов ситно смлян микс за ПВА торбички T-BAITS GLM WILD CARP.След проведени продължителни тестове в състезателна среда, вече можем да Ви предложим готов микс за ПВА торбички, който съдържа перфектното съотношение от хранителни съставки и силен атракторен пакет.Ситно смляната храна сработва максималн..
26.70лв.
Готова ПВА смес T-BAITS RED STORM PVA STICK MIX 800г
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: RED STORM PVA STICK MIX
Готов ситно смлян микс за ПВА торбички T-BAITS RED STORM.След проведени продължителни тестове в състезателна среда, вече можем да Ви предложим готов микс за ПВА торбички, който съдържа перфектното съотношение от хранителни съставки и силен атракторен пакет.Ситно смляната храна сработва максимално бъ..
30.50лв.
Дип T-BAITS GLM WILD CARP, 150 ml
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: GLM WILD
GLM Wild carp зеленоуста мидаПървокласните дипове T-BAITS са с наситен аромат, който попива силно в различна стръв - царевица или протеинови топчета.За направата на тези дипове са използвани естествени храни и аромати.Между 5 до 20 минути са необходими на стръвта да се напои обилно и да отдава арома..
14.00лв.
Дип T-BAITS Red Storm 150 ml
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Първокласните дипове T-BAITS са с наситен аромат, който попива силно в различна стръв - царевица или протеинови топчета.За направата на тези дипове са използвани естествени храни и аромати.Между 5 до 20 минути са необ..
15.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно микс от висок клас, съчетал в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тестван на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказал успеха от дивия яз. Огоста, до ..
17.00лв.
Марка: Tbaits Модел: red storm
Многокомпонентна храна от висок клас, съчетала в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествана на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказала успеха от дивия яз. Огоста, до първото място на редица състезания.Храна, изцяло разработен..
13.50лв.
Марка: Tbaits Модел: GLM
GLM пелетиДобре познатата Ви зеленоуста мида сега е по-добра от всякога, за да примами и най-мнителните риби, свикнали да разчитат на естествената храна в големите язовири.Добавеният силен атракторен пакет от морски дарове и качествено мидено брашно, издигат тази серия до върха на нашите състезателн..
13.70лв.
Марка: Tbaits Модел: Red Storm
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.POP-UPS са нови топчета за стръв в уникални 3 цвята с висока плаваемост.Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествано на ..
12.00лв.
Протеинови топчета T-BAITS GLM WILD CARP 20mm, 1 kg
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: GLM WILD
Добре познатата Ви зеленоуста мида сега е по-добра от всякога, за да примами и най-мнителните риби, свикнали да разчитат на естествената храна в големите язовири.Добавеният силен атракторен пакет от морски дарове и качествено мидено брашно, издигат тази серия до върха на нашите състезателни серии.&n..
30.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS е многокомпонентно топче от изключително висок клас. То съчетава знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов, като е било тествано на десетки водоеми през последната година и е доказало своя успех, като ..
35.00лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.