Избери
Вашата кошница

Tbaits

Марка: Tbaits Модел: GLM WILD
Атрактор GLM Wild carp зеленоуста мидаАтрактори T-BAITS са течна хранителна добавка за риболов на шаран с богат и наситен аромат.За направата на тези продукти са използвани естествени храни и аромати.Подходящи са за заливане и ароматизиране на царевица, пелети и протеинови топчета, правещи спод-микс..
16.00лв.
Марка: Tbaits Модел: red storm
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно микс от висок клас, съчетан в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тестван на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказал успеха от дивия яз. О..
18.00лв.
Марка: Tbaits Модел: GLM WILD CARP PVA STICK MIX
Готов ситно смлян микс за ПВА торбички T-BAITS GLM WILD CARP.След проведени продължителни тестове в състезателна среда, вече можем да Ви предложим готов микс за ПВА торбички, който съдържа перфектното съотношение от хранителни съставки и силен атракторен пакет.Ситно смляната храна сработва максималн..
26.70лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM PVA STICK MIX
Готов ситно смлян микс за ПВА торбички T-BAITS RED STORM.След проведени продължителни тестове в състезателна среда, вече можем да Ви предложим готов микс за ПВА торбички, който съдържа перфектното съотношение от хранителни съставки и силен атракторен пакет.Ситно смляната храна сработва максимално бъ..
30.50лв.
Марка: Tbaits Модел: GLM WILD
GLM Wild carp зеленоуста мидаПървокласните дипове T-BAITS са с наситен аромат, който попива силно в различна стръв - царевица или протеинови топчета.За направата на тези дипове са използвани естествени храни и аромати.Между 5 до 20 минути са необходими на стръвта да се напои обилно и да отдава арома..
14.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Първокласните дипове T-BAITS са с наситен аромат, който попива силно в различна стръв - царевица или протеинови топчета.За направата на тези дипове са използвани естествени храни и аромати.Между 5 до 20 минути са необ..
15.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно микс от висок клас, съчетал в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тестван на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказал успеха от дивия яз. Огоста, до ..
17.00лв.
Марка: Tbaits Модел: red storm
Многокомпонентна храна от висок клас, съчетала в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествана на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказала успеха от дивия яз. Огоста, до първото място на редица състезания.Храна, изцяло разработен..
13.50лв.
Марка: Tbaits Модел: GLM
GLM пелетиДобре познатата Ви зеленоуста мида сега е по-добра от всякога, за да примами и най-мнителните риби, свикнали да разчитат на естествената храна в големите язовири.Добавеният силен атракторен пакет от морски дарове и качествено мидено брашно, издигат тази серия до върха на нашите състезателн..
13.70лв.
Плуващи топчета T Baits BANANA FIX
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: BANANA FIX
Нова серия плуващи топчета POP UP на T Baits!!!Новите плуващи топчета T Baits BANANA FIX  са уникален сладък аромат на Банан, наситен жълт цвят и отличен богат атракторен пакет.С отличната си плаваемос T Baits BANANA FIX  е подходящ както за самостоятелна стръв така и в комбинация с легнал..
15.00лв.
Плуващи топчета T Baits FOREST TASTE - Боровинка
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: FOREST TASTE
Нова серия плуващи топчета POP UP на T Baits!!!Новите плуващи топчета T Baits FOREST TASTE са уникален сладък аромат на Боровинка, наситен лилав цвят и отличен богат атракторен пакет.С отличната си плаваемос T Baits FOREST TASTE е подходящ както за самостоятелна стръв така и в комбинация с легнало т..
15.00лв.
Плуващи топчета T Baits SKOPEX MANIA
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: SKOPEX MANIA
Нова серия плуващи топчета POP UP на T Baits!!!Новите плуващи топчета T Baits SKOPEX MANIA са уникален сладък аромат на Скопекс, ярък флуоро оранжев цвят и отличен богат атракторен пакет.С отличната си плаваемос T Baits SKOPEX MANIA е подходящ както за самостоятелна стръв така и в комбинация с легна..
15.00лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.