Избери
Вашата кошница

Tbaits

Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно микс от висок клас, съчетал в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тестван на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказал успеха от дивия яз. Огоста, до ..
17.00лв.
Пелети Red Storm 1kg 3mm
Нов продукт
Марка: Tbaits Модел: red storm
Многокомпонентна храна от висок клас, съчетала в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествана на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказала успеха от дивия яз. Огоста, до първото място на редица състезания.Храна, изцяло разработен..
13.50лв.
Марка: Tbaits Модел: Frankfurter
Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на петното. Топчетата могат да бъдат използвани както за захранване, така и за стръв, нанизани на косъм.За по-голяма атрактивност, може да подобрит..
17.50лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS е многокомпонентно топче от изключително висок клас. То съчетава знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов, като е било тествано на десетки водоеми през последната година и е доказало своя успех, като ..
35.00лв.
Марка: Tbaits Модел: SQUID STRAWBERRY
Топчетата могат да бъдат използвани както за захранване, така и за стръв, нанизани на косъм.За по-голяма атрактивност, може да подобрите действието им с другите продукти от същата серия - паста, дип и атрактор T-BAITS. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане ..
17.50лв.
Протеинови топчета T-BAITS Sweetcorn, 20 mm
-9 %
Марка: Tbaits Модел: t-baits
T-BAITS Sweetcorn притежават неповторим аромат на сладка царевицаПредлагат се в 2 варианта - бързо и бавноразтворими. Бързоразтворимите са подходящи за първоначално захранване и привличане на рибата, а бавноразтворимите я задържат по-дълго време на п..
16.00лв. 17.50лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
Топчета за стръв T-BAITS RED STORM 2-Colored Wafters 14mm, жълто-кафявиRED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.2-Colored Wafters са нови топчета за стръв в уникални 2 цвята с неутрална плаваемост - повдигат собственото си тегло, но не и целия повод.Многоком..
16.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
Топчета за стръв T-BAITS RED STORM 2-Colored Wafters 14mm, оранжево-кафявиRED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.2-Colored Wafters са нови топчета за стръв в уникални 2 цвята с неутрална плаваемост - повдигат собственото си тегло, но не и целия повод.Многокомпонентно топ..
16.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
Топчета за стръв T-BAITS RED STORM 2-Colored Wafters, розово-кафявиRED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.2-Colored Wafters са нови топчета за стръв в уникални 2 цвята с неутрална плаваемост - повдигат собственото си тегло, но не и целия повод.Многокомпоне..
16.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
Топчета за стръв T-BAITS RED STORM Dumbell Wafters 14mm, многоцветниRED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Ново - дъмбели в различни ярки цветове - жълт, розов, оранжев!Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от гол..
16.00лв.
Марка: Tbaits Модел: RED STORM
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествано на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказало успеха от дивия яз. Огоста,..
19.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.