Избери
Вашата кошница

Триподи

Марка: Fox Модел: Weigh Bar
Fox Weigh Bar е компактен лост за претегляне на уловената риба, който се доставя в удобен калъф за съхранение.ХарактеристикиСъстои се от три части - две ръкохватки и кукаКуката раполага с удължение със стандартна резба за монтиране към колчеДвете ръкохватки се завинтват една за друга с поставена меж..
58.00лв.
Марка: Cygnet Модел: Easylift
Станцията за претегляне Easylift Weigh Bar позволява двурукотно издигане на везните за стабилни и точни измервания на важните тегла на рибата. Въпреки че е здрава, станцията за претегляне е много лека при носене в раница. Разполага с Duplon дръжки за здрав захват...
34.00лв.
Марка: NGT Модел: Carp Sling System
Теглилка за шарани NGT Carp Sling System е луксозна теглилка за шарански риболов разполагаща с ципове от двете страни. Това ви позволява лесно и безопасно да поставите теглилката върху вашия карп дюшек или вана, след което просто отворете теглилката и плъзнете шарана в нея.Здрава и надеждна конструк..
43.00лв.
Марка: Cygnet Модел: Euro Sniper
Пълна стабилност се постига чрез притискане и изформяне на алуминиев блок. Напълно регулируемите крака, които се простират от 48" до 82", ще осигурят достатъчно пространство за най-големите везни, за точно измерване всеки път.Европейският снайпер е компактен и лек, идващ с 3 въртящи се опорни крачет..
156.80лв.
Марка: Fox Модел: Weighing Tripod
Изключително здрав трипод за теглене на улов, който осигурява стабилност при теглене и на по-големи трофейни екземпляри.Характеристики:- изработен от висококачествена стомана;- широк разкрач на краката за по-добра стабилност;- торба за съхранение и транспорт;- комплектът не включва кантар и чанта за..
118.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.