Избери
Вашата кошница

Korda

Марка: Korda Модел: Pva Korda
При риболов на шаран няколко топчета разположени около самата кука дават доста добри резултати. PVA чорап който се разтваря във водата след като падне на дъното. Така сте сигурни че протеиновите топчета са около куката...
29.90лв.
Марка: Korda Модел: Kickers
Сега имате на разположение във Вашия риболовен арсенал KICKERS от KORDA.Те са изработени от здрава мека гума, която лесно се плъзга върху куката, държи се здраво на мястото си и получавате перфектна презентация за секунди. Оформени с точния ъгъл и точната дължина, ..
11.80лв.
Марка: Korda Модел: Bait Drill
Тези прецизно проектирани свредла се предлагат в избор от 1 mm, 4 mm, 6 mm или 8 mm диаметри, което ги прави идеални за пробиване на всяка стръв и добавяне на плаваемост към нея, чрез съответстващите коркови пръчици, които се предоставят.Те се използват най-добре с бойли или тигрови ядки, където иск..
9.70лв.
Марка: Korda Модел: Basix Mainline
Основна линия BASIXBASIX Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение качество-цена, с aмного високо ниво на производителност. Той е много устойчив на абразия и здрав, но също така се лее многодобре и има добра здравина на възел. Има сравнително ниско ниво на разтя..
29.40лв.
Марка: Korda Модел: Zig Line
Влакно Korda Zig Line - притежава всичко от което се нуждаете за да уловите големи и предпазили риби. То е финно, еластично и със специално камуфлажно покритие. Бледо зеленикавият му цвят помага лесно да се слива със всяко дъно. Предлага се на ролки по 100м със специален отвор на ролката през, който..
17.60лв.
Марка: Korda Модел: N-Trap Soft
Полученият продукт, N-TRAP SOFT, е кулминацията на две години и половина разработване и изпитване. Така че, защо N-TRAP SOFT е най-добрият повод с покритие на пазара? Е, той се характеризира като много здрав, с матово покритие което лесно може да свалите, изключително гъвкав. Вътрешността на повода ..
38.20лв.
Марка: Korda Модел: Loop Ready Tied Rigs
Krank Loop Ready Tied Rigs са вързани куки с къс повод конструирани от полу-твърда оплетка със специално предназначение. Могат лесно да бъдат прикрепени към готовите твърди поводи Korda Ready Tied Booms и така лесно да създадете Combi-rig монтаж...
11.00лв.
Марка: Korda Модел: Spinner Hook Sections
Korda KRANK Spinner Hook Sections са безупречно вързани куки с кука модел KRANK.Всяка опаковка съдържа 3бр spinner sections куки и безплатни мъниста за тях.Може да избирате от следните размери куки с контра:№4№6..
11.80лв.
Марка: Korda Модел: Rigs KLOR
Готови вързани куки Korda Klor завършващи с примка. Създадени, за да Ви дадат лесен начин за бърза смяна на Вашата кука в стил клуп в клуп, за да създадете перфектният Combi Rig монтаж.Секцията с примка използва възел за ласо вместо обичайните халкички. Без нужда от термосвиваем шлаух, защото о..
11.00лв.
Марка: Korda Модел: Lead Clip QC Swivel Leadcore
Монтажа е направен, така че да може да се ползва само като напълно фиксиран монтаж, благодарение именно на хибридните клипсове на Korda.За максимално улеснение монтажа вече с бърза връзка, която позволява бърза смяна на куката, когато се наложи.Във всяка опаковка има х3бр готови монтажи с дължина 1м..
17.70лв.
Марка: Korda Модел: Wide Gape Loop Ready Tied Rigs
Wide Gape Loop Ready Tied Rigs са вързани куки с къс повод конструирани от полу-твърда оплетка със специално предназначение. Могат лесно да бъдат прикрепени към готовите твърди поводи Korda Ready Tied Booms и така лесно да създадете Combi-rig монтаж...
10.00лв.
Марка: Korda Модел: Baiting Needle
Basix Baiting Needle може да се използва с повечето примамки, тъй като е остра и здрава, което означава, чеможе да се прокара през повечето по-твърди примамки, без да се страхува, че ще ги разцепи. „Мошеникът“ накраят е проектиран да държи косата ви на място, докато стръвта е навита върху нея, изклю..
7.90лв.
Показани 1 от 12 | 61 (6 Страници)

Шаранджийските риболовци на Korda произвеждат принадлежности с превъзходно качество за колегите си шаранджии. В екипа на Korda има сериозен опит и ако го съберем годините, за да създадем шаранджия, ще бъде един набръчкан старец.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.