Избери
Вашата кошница

Игли и инструменти

Бургия Cygnet Bait Drill
-13 %
Марка: Cygnet Модел: Bait Drill
Здрава бурна игла от неръждаема стомана.Идеална за пробиване на твърди примамки като пелети, бойли и ядки.Уникална, ергономично проектирана дръжка...
6.80лв. 7.80лв.
Марка: Fox Модел: Drill 1.5 mm
Бургия е с диаметър 1.5 мм и е идеална за пробиване на прецизни дупки през центъра на всякаква по-твърда стръв от пелети за пъстърва до изсушени топчета и плуващи пелети...
14.30лв.
Марка: Korda Модел: Bait Drill
Тези прецизно проектирани свредла се предлагат в избор от 1 mm, 4 mm, 6 mm или 8 mm диаметри, което ги прави идеални за пробиване на всяка стръв и добавяне на плаваемост към нея, чрез съответстващите коркови пръчици, които се предоставят.Те се използват най-добре с бойли или тигрови ядки, където иск..
9.70лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Combi Bait Drill
Реверсивна бургия с опции за свредла с 6 мм и 8 мм, която се предлага в комплект със съответстващите към тях коркови пръчки. Светещият Nite-Glo материал в дръжката ви позволява да я намерите лесно в тъмното.Ridgemonkey - Combi Bait Drill with Cork Sticks характеристика:Реверсивно свредло 6 мм и..
32.80лв.
Марка: Nash Модел: bore tool
Инструментът Nash Bore Tool се върти, за да премахне бързо конусовидния участък от протеиново топче.Позволявайки презентации на снежен човек и двойни примамки за риболов да седят по- спретнато заедно от всякога на монтажа за шаран, инструментът Bore помага за намаляване..
17.00лв.
Марка: Cygnet Модел: Heavy Latch Stick
Здрава игла с тежка закопчалка от неръждаема стомана.Идеална за нанизване на PVA торбички на водачите на куката.Уникална, ергономично проектирана дръжка..
7.80лв.
Марка: Gardner Модел: Needle (XL)
Дълга игла, перфекна за нанизване на ПВА чорапчета, топчета на конец и др.Неръждаема стомана, Betalight слот от двете страни.Произведено във Великобритания.Дължина = 18.3 см (с ръкохватка), 12 cm (само игла)...
7.80лв.
Марка: NGT Модел: Electric Bait Grinder
Електрическата трошачка NGT Electric USB Rechargable Bait Grinder се захранва от USB, така че просто заредете с вашия powerbank, когато е необходимо. Много удобно допълнение към всеки арсенал на всеки един модерен риболовец.• Издръжлива 1200mAH USB акумулаторна литиева батерия• Мощен 30 W, 5 V/..
43.70лв.
Марка: Fox Модел: Easy Splice Needle
Работната част на иглата е от усукана жица от неръждаема стомана, с която лесно да разделяте нишките на повода...
8.30лв.
Марка: Fox Модел: Splicing Needle
Fox Splicing Needle е игла за оформяне на клупове върху leadcore или 30lbr. поводи. Иглата е снабдена с подвижна микро кука, която се затваря и улавя влакното. Тялото на иглата е с ултра тънък диаметър и е изработено от неръждаема стомана, което я прави подходяща и за работа с меки примамки...
8.80лв.
Марка: Korda Модел: Baiting Needle
Basix Baiting Needle може да се използва с повечето примамки, тъй като е остра и здрава, което означава, чеможе да се прокара през повечето по-твърди примамки, без да се страхува, че ще ги разцепи. „Мошеникът“ накраят е проектиран да държи косата ви на място, докато стръвта е навита върху нея, изклю..
7.90лв.
Марка: Korda Модел: Braided Hair
Остра и усилена игла за стръв Korda Braided Hair Needle с която лесно може да пробиете и най-твърдите протеинови топчета.Нейният връх с контричка ви позволява да нанижете стръвта си на косъма, без никакъв шанс от изплъзване на влакното. Жълтата дръжка ви помага да я различите в кутията и да я н..
8.80лв.
Показани 1 от 12 | 57 (5 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.