Избери
Вашата кошница

Етерични масла и олеорезини

Марка: CC Moore Модел: Ultra Belachan
От въвеждането си, тази пищна есенция стана невероятно популярна и помогна на рибарите да за много забележителни  риби, когато я използват. Ние получихме този мощен вкус, знаейки, че това е най-близкият пример за оригиналния продукт, който сме виждали, и че сме основен вносител на Belachan Past..
22.60лв.
Марка: CC Moore Модел: Golden Spice
Всички „есенции“ в гамата аромати на CC Moore драстично ще увеличат профила на привличане на всяка стръв, доставяйки отличителен аромат и мощен стимулиращ фуража вкус на бойли, стръв за куки, насипни фуражи и смеси стик/торба, което ги прави много привлекателни за рибата.Свойства на Ultra Golden Spi..
23.50лв.
Марка: CC Moore Модел: Scopex Essence
Всички „есенции“ в гамата аромати на CC Moore драстично ще увеличат профила на привличане на всяка стръв, доставяйки отличителен аромат и мощен стимулиращ фуража вкус на бойли, стръв за куки, насипни фуражи и смеси стик/торба, което ги прави много привлекателни за рибата.Свойства на Ultra Scopex Ess..
22.50лв.
Марка: CC Moore Модел: Mulberry Essence
Всички „есенции“ в гамата аромати на CC Moore драстично ще увеличат профила на привличане на всяка стръв, доставяйки отличителен аромат и мощен стимулиращ фуража вкус на бойли, стръв за куки, насипни фуражи и смеси стик/торба, което ги прави много привлекателни за рибата.Свойства на Ultra Mulberry E..
23.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Asafoetida
Чист и натурален, човешки клас храна, без изкуствени съставки.Това е продукт, който е бил запазен в списъка „hush“. Той е брилянтен атрактор за шаран, когато се използва на ниски нива. Този продукт обикновено е ултра здрав, но тази версия е много по-удобна за потребителя. Асафоетида с..
21.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Cinnamon
Чиста и натурална, човешка храна, без изкуствени съставки.Канелата е известна със свойството си да повишава активността на ензимите и по този начин подпомага метаболитния процес на шарана и рибата като цяло. Канелата е с много високо съдържание на калций, желязо, фибри, витамин С и К и манган.&..
17.90лв.
Марка: FeedStim Модел: cumin
Чист и натурален, човешки клас храна, без никакви изкуствени съставки.Пикантен продукт, силно антимикробно действие и високо съдържание на терпени, с термогенен ефект върху шарана. Всички те са доказани атрактори за шаран. Кимионът е чудесен естествен вкус във всяка шаранска стръв. Пр..
11.90лв.
Марка: FeedStim Модел: black pepper
Чиста и естествена, човешка храна, без изкуствени съставки.Стимулираща, изцяло натурална добавка, която подобрява вкуса и е чудесна за подправка на шаран. Той се смесва добре с всеки вид базов микс, но се откроява с млечни протеини, плодови и солени вкусове.Може да се използва целогодишно, но е..
22.90лв.
Марка: FeedStim Модел: garlic
Водоразтворима течност с чесън Чисто и естествено, за човешка храна, без никакви изкуствени съставки. Много богат на антиоксиданти, съдържащ много летливи и биоактивни вещества, които ще привлекат шарана от далеч. Високо съдържание на терпени и антимикробна активност, силни антисептични свойства. См..
19.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Fenugreek
Чиста и натурална, човешка храна, без изкуствени съставки.Сред подправките сминдухът е един от най-добре доказаните атрактори за шаран. Неговият аромат ни напомня на къри.Действа термогенно, като по този начин насърчава метаболизма на шарана и рибата като цяло. Има високо съдържание на алк..
18.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Ylang Ylang
Чисто органично масло, човешко качество, без изкуствени съставки.  Дестилиран от пресни набрани цветя, с високо съдържание на терпени, които могат да привлекат шаран от далеч.Той се смесва много добре с други етерични масла, като: канела, карамфил, бергамот, евкалипт, грейпфрут, лимон..
16.90лв.
Марка: FeedStim Модел: oil bergam
Етерично масло от бергамот Чисто и натурално, човешко хранително качество, без никакви изкуствени съставки. Студено пресовано етерично масло от цитрусови плодове. Има жив, меден аромат на портокалови плодове с пиперлив оттенък. Високо съдържание на терпени. Комбинира се добре с други цитрусови (етер..
15.40лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.