Избери
Вашата кошница

Влакна

Влакно Gardner GT-HD High Definition Влакно Gardner GT-HD High Definition
HOT
Марка: Gardner Модел: GT-HD High Definition
Всички нови GT-HD се произвеждат ексклузивно за Gardner Tackle с уникална висококачествена съполимерна формула, използваща най-съвременни производствени процеси, за да придадат на линията намалено разтягане и отчетливо усещане, без да се правят компромиси с другите ключови характеристики.В края на к..
55.60лв.
Марка: Gardner Модел: GT80+
Новото поколение GT80+ е еволюирало директно от легендарната основна линия GT80 на Gardner Tackle. GT80+ предлага на риболовците на големи риби върховна производителност чрез комбиниране на най-новите съполимерни формули и авангардни прецизни производствени процеси, за да осигури върховна производит..
55.60лв.
Марка: Gardner Модел: Pro Blend
Влакното Pro Blend се предлага в два цвята:Light ( светло) подходящо за чиста вода.Dark (тъмно) походящо за място, където има плевели и тъмни ивици.Влакната са с висока абразивоустойчивост и отлична якост на възела.Еластично с гладката повърхност, потъващо.Налични размери:10lb (4.5 kg) 0.28mm 1470m1..
36.10лв.
Марка: Gardner Модел: Sure Cast
Влакно за риболов както на къси така и на дълги дистанци. Разработено за сладки и солени води, с висока износоустойчивост и здравина на възела.  Влакно с червен, флуоресцентен цвят , който го прави видим в тъмните часове на денонощието. Екстремна устойчивост на износване при ожесточен..
36.10лв.
Марка: Gardner Модел: Sure Cast Yellow
Монофилно влакно за риболов, както на къси така и на дълги дистанции. Разработено е за сладки и солени води, с висока износоустойчивост и здравина на възела.  Влакно с жълт, флуоресцентен цвят , който го прави видим в тъмните часове на денонощието. Екстремна устойчивост на износване п..
39.00лв.
Марка: Gardner Модел: Sure Pro
Ако ловите на място, което има тъмно оцветено дъно от утайки; независимо дали става дума за къртене на тинеста пустиня или древна чакълена яма, разбиване на големи изводи до торфени издатини на местния естуар или плаж, ще откриете, че този цвят се съчетава превъзходно в различни водни среди. Тъмният..
36.10лв.
Марка: Gardner Модел: Sure Pro Special Edition
Основният съполимер, използван за този монофиламент, е изпитана и тествана смес, която е доказана като невероятно здрава, което означава, че издържа на употреба и злоупотреба.Специалното издание Sure Pro предлага фантастична висока здравина на възела, като същевременно запазва прекрасно гладко покри..
36.10лв.
Марка: Korda Модел: Basix Mainline
Основна линия BASIXBASIX Main Line е брилянтна универсална линия, която предлага фантастично съотношение качество-цена, с aмного високо ниво на производителност. Той е много устойчив на абразия и здрав, но също така се лее многодобре и има добра здравина на възел. Има сравнително ниско ниво на разтя..
29.40лв.
Марка: Korda Модел: Zig Line
Влакно Korda Zig Line - притежава всичко от което се нуждаете за да уловите големи и предпазили риби. То е финно, еластично и със специално камуфлажно покритие. Бледо зеленикавият му цвят помага лесно да се слива със всяко дъно. Предлага се на ролки по 100м със специален отвор на ролката през, който..
17.60лв.
Марка: Korda Модел: N-Trap Soft
Полученият продукт, N-TRAP SOFT, е кулминацията на две години и половина разработване и изпитване. Така че, защо N-TRAP SOFT е най-добрият повод с покритие на пазара? Е, той се характеризира като много здрав, с матово покритие което лесно може да свалите, изключително гъвкав. Вътрешността на повода ..
38.20лв.
Марка: Gardner Модел: Casting Gloves
Ръкавица за кастинг сподинг е изработена от няколко вида материал, еластичен отгоре за да приляга плътно към вашата ръка, гумирана отдолу за да не се приплъзва пръта и финна кожа на показалеца за да има максимална чуствителност.Предлага се за дясна и за лява ръка, два размера размер, цвят черен...
25.00лв.
Показани 1 от 12 | 44 (4 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.