Избери
Вашата кошница

Протеинова основа за стръв

Марка: FeedStim Модел: Protein Isolate
Този продукт е направен от висок клас не-ГМО (не генетично модифициран организъм) жълт грах, чрез процесите на изолиране, хомогенност, бързо изпаряване, стерилизация и изсушаване чрез пулверизиране. Перфектна съставка за примамка за шаран, която да замени по-често използваните рибни ястия, млеч..
30.00лв.
Марка: FeedStim Модел: BSF
Нова и много питателна храна, предизвикваща брашно от насекоми от ларвите на черната войнишка муха. Изсушени и смлени на много фин прах, обработени при ниска температура, за да осигурят възможно най-високи хранителни стойности. Чудесен за използване през цялата година в алтернативна стръв,..
104.00лв.
Марка: FeedStim Модел: Protein Flour Toasted
Произведено от 100% смлени, препечени, обезмаслени тиквени семки. Това е много интересна алтернатива и много пренебрегвана съставка от ядкова основа със съдържание на протеин около 55-60%, чудесна за използване във всяка примамка с HNV.Силен вкус като фъстъчено масло с характерен орехов вкус и ..
14.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Crayfish
Сладководно раково брашно (изключително фино)Това брашно от раци се получава от раци, получени от промишленото събиране на цели раци, предназначени законсумацияот човека. Тези пресни и диви раци (Procambarus clarkii) традиционно се ловят със специални кошници или пеша,или с лодка в сладки води...
22.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Egg Albumen
Холандски висококачествен хранителен високо желиращ спрей сушен кокоши яйчен белтък на прах. Използва се в рамките на примамки, за да се получи твърд, обелен завършек, за да се удължат шаранските примамки, за да останат по-непокътнати под вода. Съдържа съдържание на протеин от 80% минимум...
27.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Egg Compound
Страхотен заместител на течни яйца. Яйчното съединение ще заздрави бойлите през цялото време и запазва добра структура, без да е необходим допълнителен яйчен белтък, както често се нуждаят повечето яйчни прахове.Използването на тази съставка също така ще даде възможност за използване на по-течн..
27.90лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.