Избери
Вашата кошница

Атрактанти и стимулатори за стръв

Марка: FeedStim Модел: Brocacel
Това е един от най-ценните пулверизирани прахообразни дрожди на пазара днес. Brocacel е чиста дрождена култура, произведена от Saccharomyces Cerevisiae. По време на специалния производствен процес се секретират максималните метаболитни продукти, това са витамини, изо-киселини, ензими и ами..
10.00лв.
Марка: FeedStim Модел: Piperine
Това вещество е същността на нашето използване на черен пипер в примамка за шаран. Пиперинът в черния пипер прави стръвта термогенна, засилвайки по този начин метоболичната система на рибите. Особено се използва през зимата, за да оживи рибата и да яде повече. Този прах има всички пре..
89.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Iso Eugenol
100% чист естествен аромат на атрактор,  човешка храна, без изкуствени съставки. Изо евгенолът е естествен екстракт от карамфил и се среща и в етеричното масло от растения като иланг иланг.Шаранът вкусва храната си чрез химио рецепция. Това означава, че всъщност не усещат вкуса н..
18.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Keramine HD
Доста нов стимулант, стимулиращ фуража, използван при риболов на шаран. Високо съдържание на свободни и много смилаеми L-аминокиселини; до около 50%.Той ще подобри вкуса на шаранската примамка и може да се използва за страхотен ефект с всякакъв микс, сладък, рибен, пикантен и т.н.Характер ..
49.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Keramine
Доста нов стимулант, стимулиращ фуража, използван при риболов на шаран. Високо съдържание на свободни и много смилаеми L-аминокиселини; до около 50%.Той ще подобри вкуса на шаранската примамка и може да се използва за страхотен ефект с всякакъв микс, сладък, рибен, пикантен и т.н.Характер ..
19.20лв.
Марка: FeedStim Модел: Citric Acid
Лимонена киселина Силно стимулираща добавка за шаран, подобрява всички използвани плодови съставки, прави храната / стръвта по-кисела, което я прави да се откроява във водата от околността. Използва се от компаниите за примамка като атрактант и естествен антиоксидантен консервант. Препоръчителна доз..
6.70лв.
Марка: FeedStim Модел: GLM Extract
Екстракт от мида с устни от зелена черупка, пълномаслена (GLM) 60%Вярваме, че само най -добрите добавки са достатъчно добри, затова сме избрали за този GLM екстракт вместо обичайната обезмаслена версия. Цялото ценно масло се съхранява в този екстракт. Този екстракт от GLM концент..
19.90лв.
Марка: FeedStim Модел: SuperStim
Течност SuperStim Тази течност е най-новото от следващото поколение тригери за концентрирано хранене. Това е напълно нов спусък за хранене, най-новата иновация от рибовъдната индустрия, донякъде подобна на DMPT. Само това не е толкова силно, колкото DMPT, което означава, че колкото повече използвате..
16.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Liver
Черен дроб на прахСтрахотен атрактант във всякакви примамки за шарани, бойли и примамки от всякакъв вид. Тази съставка се е доказала отново и отново през годините. За мнозина трябва да има почти всяка стръв, както през лятото, така и през зимата.Характер на продукта: фин кафяв прах, характ..
19.90лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.