Избери
Вашата кошница

Атрактанти и стимулатори за стръв

Марка: FeedStim Модел: Insect Hydro
Insect Hydro на прах, BSF Maggot Страхотно допълнение към всяка рецепта за насекоми. Тъй като този прах е почти напълно разтворим във вода, привличането ще се разпръсне много лесно във вода. Това е мощен подобрител на стръв, тъй като е естествена храна за шаран и риба като цяло. Разбира се, може да ..
27.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Kola nut
Кола от ядки на прахKola Nut Nitida е може би най-важният стимулант на Африка, дървото Kola расте в югоизточна Африка. Познаваме тази съставка от популярната напитка Coca Cola.Ефектът на тази съставка е почти като кафе, но направен по-силен и малко по-различен поради комбинацията с Kolatin и Th..
9.90лв.
Марка: Select baits Модел: Hot Fish
HOT FISH Activator е течната част, препоръчана за сместа Hot Fish, във формулата, която използваме в Select Baits.Благодарение на изключително богатата му формула, можете да комбинирате този продукт с всякакви смеси на базата на рибни и месни брашна. Ще се радваме, ако можете да го използвате с микс..
25.00лв.
Марка: Select baits Модел: Liver Spice
LIVER SPICE Activator е течната част, препоръчана за сместа Liver Spice, във формулата, която използваме в Select Baits.Благодарение на изключително богатата му формула, можете да комбинирате този продукт с всякакви смеси на базата на рибни и месни брашна. Ще се радваме, ако можете да го използвате ..
25.00лв.
Марка: Select baits Модел: Meat & Fish
MEAT & FISH Activator е течната част, препоръчана за сместа Meat & Fish, във формулата, която използваме в Select Baits.Благодарение на изключително богатата му формула, можете да комбинирате този продукт с всякакви смеси на базата на рибни и месни брашна. Ще се радваме, ако можете да го изп..
25.00лв.
Марка: FeedStim Модел: Betaine
Бетаин HCI, 98%Вероятно най-известното привличащо и захранващо вещество в риболова на шаран по това време. Това е най-чистият бетаин, който се предлага днес, над 98% чист рафиниран бетаин.Може да се използва като доставчик на метил за осигуряване на високоефективен метил и частично заместване н..
13.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Brocacel
Това е един от най-ценните пулверизирани прахообразни дрожди на пазара днес. Brocacel е чиста дрождена култура, произведена от Saccharomyces Cerevisiae. По време на специалния производствен процес се секретират максималните метаболитни продукти, това са витамини, изо-киселини, ензими и ами..
10.00лв.
Марка: FeedStim Модел: Piperine
Това вещество е същността на нашето използване на черен пипер в примамка за шаран. Пиперинът в черния пипер прави стръвта термогенна, засилвайки по този начин метоболичната система на рибите. Особено се използва през зимата, за да оживи рибата и да яде повече. Този прах има всички пре..
89.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Iso Eugenol
100% чист естествен аромат на атрактор,  човешка храна, без изкуствени съставки. Изо евгенолът е естествен екстракт от карамфил и се среща и в етеричното масло от растения като иланг иланг.Шаранът вкусва храната си чрез химио рецепция. Това означава, че всъщност не усещат вкуса н..
18.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Keramine HD
Доста нов стимулант, стимулиращ фуража, използван при риболов на шаран. Високо съдържание на свободни и много смилаеми L-аминокиселини; до около 50%.Той ще подобри вкуса на шаранската примамка и може да се използва за страхотен ефект с всякакъв микс, сладък, рибен, пикантен и т.н.Характер ..
49.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Keramine
Доста нов стимулант, стимулиращ фуража, използван при риболов на шаран. Високо съдържание на свободни и много смилаеми L-аминокиселини; до около 50%.Той ще подобри вкуса на шаранската примамка и може да се използва за страхотен ефект с всякакъв микс, сладък, рибен, пикантен и т.н.Характер ..
19.20лв.
Марка: FeedStim Модел: Citric Acid
Лимонена киселина Силно стимулираща добавка за шаран, подобрява всички използвани плодови съставки, прави храната / стръвта по-кисела, което я прави да се откроява във водата от околността. Използва се от компаниите за примамка като атрактант и естествен антиоксидантен консервант. Препоръчителна доз..
6.70лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.