Избери
Вашата кошница

Аминокиселини за стръв

Марка: FeedStim Модел: L-Alanine Hcl
L-аланин е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини на шарана. Той подпомага метаболизма на използването на глюкоза за енергия, наред с други роли. Той е силно концентриран в мускулната тъкан. Не само шараните, но и месоядните риби, като сом, щука и др., Имат вкус към тази амин..
10.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Arginine HCL
L-Аргинин hcl на прах (чист)Аргининът е една от най-вкусовите стимулиращи аминокиселини за шараните и сомовете. Той подпомага метаболизма на употребата на глюкоза за енергия, подобрява имунната система, помага за освобождаването на хормони на растежа, наред с други роли. Не само шараните, ..
10.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Valine HCL
L-валин на прах (чист)Това е необходима добавка в HNV стръв. L-валинът е важен за метаболизма и поддържането на азотния баланс. Ще подобри аборта на въглехидратите, помага на имунната система на рибите като цяло.Това е една от трите аминокиселини с разклонена верига (BCAA), необходими за с..
26.00лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Glutamine
L-глутамин на прах (чист) L-глутамин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Също така месоядни риби, като сом, щука и др., имат вкус към тази аминокиселина. Глутаминът произвежда глутаминова киселина, когато се усвоява. L-глутаминът е неесенциална аминокиселина, която е основен компонент ..
29.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Lysine HCL
L-лизин хидрохлорид на прах (чист)Това е най-добрият механизъм за подаване сред аминокиселини. Счита се за най-необходимата аминокиселина за шарана в балансирана или с висока хранителна стойност стръв. Добавянето на правилните аминокиселини ще направи ценно допълнение към всеки вид стръв.&..
18.90лв.
Марка: FeedStim Модел: L-Proline
L-пролин на прах (чист)L-пролин на прах е сред най-атрактивните добавки за шаран. Това е основно изискване за рибите като цяло. Той е естествен стимулант, тъй като е едно от най-разпространените вещества, намиращи се в естественото му местообитание. Също така е една от аминокиселините..
14.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Winter Amino Compound
Смес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в студена вода:  o C. Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на правилната аминокиселинна смес значително ще увеличи шансовете вашата стръв да се изяде.&nbs..
69.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Winter Amino Compound
Смес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в студена вода:  o C. Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на правилната аминокиселинна смес значително ще увеличи шансовете вашата стръв да се изяде.&nbs..
19.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Creatine
Стимулант, много добре познат в света на културизма. Това е органична киселина, която директно засилва снабдяването с енергия на мускулите и нервните клетки. Шаранът и рибата като цяло ще станат много енергични и ще се чувстват чудесно. На практика това ще предизвика силни реакции на ..
18.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Amino Compound
Смес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в топла вода от около 20oC и повече.Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на правилната аминокиселинна смес значително ще увеличи шансовете вашата стръв да се изяде. Тази..
69.90лв.
Марка: FeedStim Модел: amino
Смес от доказани аминокиселинни стимуланти за шаран в топла вода с температура около 20oC и повече.Шаранът показва предпочитание към различни аминокиселини при различни температури на водата. Използването на правилната аминокиселинна смес значително ще увеличи шансовете вашата стръв да се изяде..
19.90лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.