Избери
Вашата кошница

Куки за риболов

Шаранджийските куки са специално проектирани куки, предназначени за риболов на шаран. Те са по-здрави и по-големи в сравнение с обикновените куки, което ги прави идеални за улов на големи риби. Шаранджийските куки могат да бъдат различни видове - къси, дълги, с широко или тесно ухо, с острие на извивката на куката или на върха на куката и т.н. Всички тези характеристики имат различно приложение, в зависимост от начина на риболов, вида на стръвта и предпочитанията на риболовеца. Шаранджийските куки трябва да бъдат много здрави, за да могат да се справят с големи риби и да не се изкривят или разтварят, когато се поставят на тежестта. Освен това, те трябва да имат добра остриета, за да могат да се забият лесно и да се задържат здраво в устата на рибата.

Марка: RidgeMonkey Модел: Ape-X Straight
Комбинирайки дългогодишен опит в производството и риболова, гамата куки Ape-X е проектирана да покрие всяка ситуация при риболов на шаран и екземпляр. Обширно тествани в продължение на повече от две години, нашите най-съвременни производствени процеси използват най-модерната налична технология за вр..
24.50лв.
Марка: Fox Модел: Wide Gape Beaked
Серия FOX Edges Arma Point куки покриват всички съвременни стандарти за висококачествени и надеждни куки. Били са нужни цели три години, за да се появят като един краен и завършен продукт, като преди това техният дизайн и характеристики са били многократно тествани и усъвършенствани. Множество рибол..
11.70лв.
Марка: Fox Модел: Curve Shank X
Шарански куки Curve Shank X със следните характеристики:• Супер остра версия на модела Edges Curve Shank;• Идеални за риболов на едър шаран в екстремни условия;• Право ухо, следващо извивката на куката;• Needle-sharp острие;• Използвана технология Arma Point;• Агресивна извивка, която помага на кука..
11.70лв.
Марка: Fox Модел: Wide Gape Beaked X
Шарански куки Wide Gape beaked X със следните характеристики:• Супер остра версия на модела Edges Wide Gape Beaked;• Перфектни за риболов на едър шаран в ектремни условия;• Ухо, извито навътре под ъгъл от 10°;• Needle-sharp острие;• Използвана технология Arma® Point;• Супер здрава и лека XC80 ванади..
11.70лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Ape-X Beaked
Комбинирайки дългогодишен опит в производството и риболова, гамата куки Ape-X е проектирана да покрие всяка ситуация при риболов на шаран и екземпляр. Обширно тествани в продължение на повече от две години, нашите най-съвременни производствени процеси използват най-модерната налична технология за вр..
24.50лв.
Куки Cygnet Choddy Hooks
-20 %
Марка: Cygnet Модел: Choddy
Химически заточени с прав връхЕстествено агресивен модел на кука в стил choddy с обърнато навън ухо на 15 градусаКована XC 80 ванадиева здрава стоманена телPTFE защитно покритие против отблясъциДълъг връх на иглата с микро шип..
8.60лв. 10.70лв.
Куки Cygnet Clinga SP Hooks
-20 %
Марка: Cygnet Модел: Clinga SP
Химически заточени с прав връхУникален модел на кука в стил на ъглов връх с широки отвори и право ухоКована, здрава стоманена телPTFE защитно покритие против отблясъциДълъг връх на иглата с микро шип..
8.60лв. 10.70лв.
Куки Cygnet Clinga SP XS Hooks Куки Cygnet Clinga SP XS Hooks
-20 %
Марка: Cygnet Модел: Clinga SP XS
Химически заточени с прав връхУникален модел на кука в стил на ъглов връх с широки отвори и право ухоКована ЕКСТРА здрава, по-дебела стоманена телPTFE защитно покритие против отблясъциДълъг връх на иглата с микро шип..
8.60лв. 10.70лв.
Куки Cygnet Curve Shank Hooks Куки Cygnet Curve Shank Hooks
-20 %
Марка: Cygnet Модел: Curve Shank
Химически заточени с прав връхАгресивна извита шарка на куката с право ухоКована XC 80 ванадиева здрава стоманена телPTFE защитно покритие против отблясъциДълъг връх на иглата с микро шип..
8.60лв. 10.70лв.
Куки Cygnet Short Shank Hooks Куки Cygnet Short Shank Hooks
-20 %
Марка: Cygnet Модел: Short Shank
Химически заточени с прав връхУниверсален модел на кука с късо стебло с право ухоКована XC 80 ванадиева здрава стоманена телPTFE защитно покритие против отблясъциДълъг връх на иглата с микро шип..
8.60лв. 10.70лв.
Куки Cygnet Wide Gape Hooks
-20 %
Марка: Cygnet Модел: Wide Gape
Нов модел кука с широк отвор от Cygnet - остра и много здрава.Куки, изработени от кована XC 80 ванадиева стомана, което ги прави супер здрави и леки.Окото на куката е подвидо на 10 градуса, което води до по-добро обръщане при засмукване от риба.Острието е леко подвито навътре, което го предпазв..
8.60лв. 10.70лв.
Куки Cygnet Wide Gape XS Hooks
-20 %
Марка: Cygnet Модел: Wide Gape XS
Нов модел кука с широк отвор и усилена здравина от Cygnet.XS серията е по-дебела и много по-здрава от нормалната, позволяваща използването в наистина тежки условия.Куки, изработени от кована XC 80 ванадиева стомана, което ги прави супер здрави и леки.Окото на куката е подвидо на 10 гр..
8.60лв. 10.70лв.
Показани 1 от 12 | 44 (4 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.