Избери
Вашата кошница

Шок лидери

Шок лидерът е специален вид лидерна влакно, което се използва в риболова за да се намали риска от скъсване на главното влакно при улов на по-големи риби. Той има по-висока устойчивост на силна теглилка, изненадващи движения на рибата и на удари, които могат да доведат до прекъсване на влакното. Обикновено е малко по-твърд от обикновеното найлоново влакно, но е по-еластичен от флуорокарбоновото влакно. Шок лидерът се поставя между главното влакно и монтажа и може да бъде изработен от различни материали като найлон, флуорокарбон или плетено влакно

Марка: Gardner Модел: Casting Gloves
Ръкавица за кастинг сподинг е изработена от няколко вида материал, еластичен отгоре за да приляга плътно към вашата ръка, гумирана отдолу за да не се приплъзва пръта и финна кожа на показалеца за да има максимална чуствителност.Предлага се за дясна и за лява ръка, два размера размер, цвят черен...
25.00лв.
Марка: Trakker Модел: Trakker Propel Finger Stall
Trakker Propel Finger Stall е точно това, от което се нуждаете, за да защитите пръста при замятане. Идеален за интензивно замятане на тежки спомбове и на големи разстояния, особено когато използвате плетени влакна на основна линия. Основната част на ръкавицата е изработена от еластична бързосъхнеща ..
21.60лв.
Марка: Fox Модел: Casting Finger Stall
Напръстник от FOX, който може да предпазва както показалеца на лявата, така и на дясната ръка...
21.50лв.
Марка: Gardner Модел: Casting Finger Stalls
Напръстник с безкомпромисна защита на пръста ви при хвърляне на големи разстояния и при спондиране на стръв.Допълнителната кожа предпазва пръста ви, като същевременно не нарушаваусещането, което е необходимо за постигане на необходимата точност и разстояние.Каишка с велкро закопчаване.Предлага се за..
18.10лв.
Марка: Korda Модел: Finger Stall
Неопреновите напръстици на Korda са максимално опростени. Няма каишки или велкро. Вътрешната част на напръстника е изработена от тънък слой гума със спираловидна форма, за да създаде максимално прилепяне и комфорт. Крайщата на шевовете са с допълнителна защита. Неопрена е достатъчно тънък, за да има..
15.10лв.
Марка: Orient Rods Модел: Safe-Fing
-Уникален дизайн на Orient Rods специално за шаранджийски риболов-Висококачествена италианска кожена вложка със специално проектирано полиуретаново покритие за предотвратяване на приплъзване и по-голяма издръжливост-Основният материал е висококачествен неопрен-Може лесно да се регулира на почти все..
28.00лв.
Марка: Fox Модел: Mk2 Spod braid
Exocet Mk2 Spod braid се отличава със следните характеристики:- Изключително подвижна оплетка;- На практика не се разтегля;- Малък диаметър;- Висока якост на възела;- Идеално при далечно замятане на ракети със захранка;- Препоръчително използване с конусни и монофилни повод- 300 метра- 20 либри..
68.40лв.
Марка: Gardner Модел: Kinetic Marker Braid
Това превъзходно плетено основно въже с висока производителност е специално разработено за използване на маркерна плувка, но може да се използва и за лек/среден спомб с абсолютна увереност.Кинетичната маркерна оплетка с почти нулево разтягане осигурява повишена чувствителност и точна обратна връзка ..
61.10лв.
Марка: Gardner Модел: Kinetic Spod Braid
Тази уникална високопроизводителна, супер гладка и изключително здрава плетена основна линия, специално разработена за тежък спомб без необходимост от използване на шок лидер. Kinetic Spod Braid издържа на натоварвания, без да е необходимо да се връзват на по-тежки шок лидери.Kinetic Spod Braid е пр..
61.10лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Spod and Marker Braid
Супер здрава, добре видима плаваща плитка, проектирана специално за спомб или работа с маркери. Отличаващ се с нисък диаметър и нулево разтягане, Transmit Spod & Marker Braid има отлични качества за замятане.RM-Tec Transmit Spod & Marker Braid е перфектен за справяне с постоянната злоупотреб..
69.10лв.
Марка: Spomb Модел: Spomb Braid
Плетено влакно Spomb Braid е ултра дълго влакно за използване със спод въдици.Основни параметри:Плаващо плетено влакно;На практика не позволява разтягане;Лесно видимo във водата;Малък диаметър;Отлична здравина на възела;Препоръчва се за употреба в комбинация със Spomb Leader...
69.00лв.
Марка: Gardner Модел: Kinetic Sinking
Kinetic Sinking Shock Leader е специализирано бързо потъващо, супер здраво плетено въже, което е разработено за използване като шок лидер при риболов на екстремни дистанции и примамка.Има превъзходен петнист кален кафяв цвят, който чудесно пасва на повечето езерни легла. Използвайки смес от Dyneema ..
27.80лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.