Избери
Вашата кошница

RidgeMonkey

Марка: RidgeMonkey Модел: Ape-X Straight
Комбинирайки дългогодишен опит в производството и риболова, гамата куки Ape-X е проектирана да покрие всяка ситуация при риболов на шаран и екземпляр. Обширно тествани в продължение на повече от две години, нашите най-съвременни производствени процеси използват най-модерната налична технология за вр..
24.50лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Combi Bait Drill
Реверсивна бургия с опции за свредла с 6 мм и 8 мм, която се предлага в комплект със съответстващите към тях коркови пръчки. Светещият Nite-Glo материал в дръжката ви позволява да я намерите лесно в тъмното.Ridgemonkey - Combi Bait Drill with Cork Sticks характеристика:Реверсивно свредло 6 мм и..
32.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: QC Swivel
Вирбел за бърза смяна на RidgeMonkey Connexion, позволява ултра-бърза смяна на куките, включващ уникално изравнено рамо за бърза смяна, за да минимизира повредата на силиконова втулка. Пасва на повечето често срещани системи за оловяване. Висококачествен месинг, уникално нивелирано рамо за бърза смя..
9.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Flexi Ring Swivel
Проектирани да пасват на повечето оловни системи, те осигуряват отлични свойства на "пантите", за да увеличат гъвкавостта на много специализирани шарански монтажи. Изработени от висококачествен месинг, те имат покритие против отблясъци с гладко действие и пръстен с кръгъл профил...
9.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Rock Bottom Sinkers
Волфрамовите тежести Rock Bottom са предназначени да ви помогнат да закрепите монтажа си към дъното на езерото. Те се плъзгат лесно и директно върху куката или основната линия и се захващат здраво, за да останат на позиция по време на замятане.Всяко утежнение е оребрено, за да осигури максимална адх..
9.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Rig Rack
Универсална стойка, предназначена да съхранява множество скоби, водачи, подготвени настройки на PVA чанти и други, Hangman Rig Rack е най-удобната малка джаджа, която никога не сте подозирали, че имате нужда... произведена от здрав ABS и включваща различни опции за окачване, магнитни Hangman Rig Rac..
32.30лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Splicing Needle
Ултра фина игла за снажданеПроектиран да се използва с всякакъв материал, който може да се нарязва на водач или кукаСъщо така отличен за поставяне на малки меки примамкиКато сладка царевица, 10 мм бойли и меки пелетиДръжка Nite Glo с жълти..
9.00лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Braid Needle
Здрава игла с тънко острие с нископрофилна безопасна игла, поставена във върха, за да се намали вероятността от разкусване на косъма или разцепено топче. Отлично за малки или меки примамки. Дръжка Nite Glo с магента вложки...
8.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Multi Tool
Излят в нашата пластмаса Nite-Glo, произвеждайки най-добрия аксесоар 5 в 1: Мулти-инструментът е задължителен за всяка кутия за принадлежности!Включващ „белачка“ за поводи с покритие, „примка“ за издърпване на възела на куките, „кука“ за задържане на вирбели и халки, „заострена точка“ за създаване н..
21.50лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Uni Lead Clip
Uni Lead Clip е истинска иновация в дизайна на оловните скоби. Независимо дали искате да задържите повода си* или да го изпуснете, тази универсална скоба ви позволява да направите и двете с просто завъртане на вътрешния проводник. Това е единственият водещ клип, от който някога ще имате нужда.С пове..
16.60лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: Marker Float Kit
Този комплект включва всичко необходимо за изключително маркерен поплавък. В него са включени MarkaFloat, четири сменяеми форми, плетен кабел за водач на олово и MarkaLead. Големият MarkaFloat е с висока плаваемост и разполага със сменяеми форми, които гарантират оптимална видимост във всички услови..
36.80лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: The Floss
Предназначен за връзване на примамки, елиминирайки необходимостта от пробиване на примамката. Помагайки за поддържане на тяхната плаваемост, особено когато се използват изскачащи прозорци с коркова топка, това е идеалният партньор за нашия EzeeKnot Hookbait Tyer, който ви позволява да завързвате „пе..
14.00лв.
Показани 1 от 12 | 33 (3 Страници)

Създаден в началото на 2014 г., RidgeMonkey® е мозъчен тръст от риболовци с еднакви мисли, които се стремят да пуснат на пазара гама от обмислени продукти, които правят разликата. За кратко време компанията се разрасна от една идея до многоканален търговец на дребно, продаващ висококачествена и напълно обхващаща гама от терминални принадлежности, основни въжета, захранващи пакети, джаджи, gizmos и всичко между тях, което позволява на ежедневния риболовец да отведе своя риболов до много следващо ниво и което е по-важно на конкурентна цена. Независимо дали RidgeMonkey разработва съществуваща идея или обновява напълно нова, всички продукти преминават през строг етап на тестване и нищо не се пуска, докато не е 100% правилно. В редките случаи на продукт, който не отговаря напълно на очакваните стандарти, грижата за клиента е от първостепенно значение и марката ще направи всичко възможно, за да предостави решение, заедно със строги мерки за постоянен контрол на качеството.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.