Избери
Вашата кошница

Макари с преден аванс

Риболовът на шаран, много внимателна и силна сладководна риба, е толкова емоционален и безразсъден, че много рибари, след като са го опитали веднъж, стават запалени риболовци на шарани. Присъединявайки се към шаранския риболов е необходимо да се снабдите с подходящото оборудване.

Шаранджийските принадлежности включват и специална група макари, съобразени с особеностите на риболовния метод. Изборът на добра макара за лов на шарани е сложна задача, предвид огромното разнообразие, срещащо се на съвременния пазар. За да изберете отличен модел, е важно на първо място да определите какъв е собственият ви стил, като вземете предвид не само досегашния си опит, но и бъдещите ви риболовни експедиции.

Трябва да уточним, че някои модели макари са универсални и подходящи за различни пръти и методи на риболов, но болшинството са проектирани за най-различни специфични условия на ловене. Ето защо е важно да се обърне внимание не на красивия им външен вид, а на характеристиките, показващи практическите ползи от макарата.

Марка: Delphin Модел: EXYL 70
EXYL е макара на абсолютно различно ниво! Просто трябва да я хванете, за да разберете, че имате тежка и масивна макара на разположение, която ще ви придружи при най-смелите ви приключения. Тази макара ще ви служи добре в най-трудните моменти при улова на шаран.Вътрешният винтов механизъм,  разп..
143.00лв.
Марка: Delphin Модел: EXYL 80
EXYL е макара на абсолютно различно ниво! Просто трябва да я хванете, за да разберете, че имате тежка и масивна макара на разположение, която ще ви придружи при най-смелите ви приключения. Тази макара ще ви служи добре в най-трудните моменти при улова на шаран. Вътрешният винтов механизъм,  раз..
155.00лв.
Марка: Fox Модел: EOS 10000 FD
Макарата EOS 10000 FD е новото попълнение в EOS семейството на FOX и перфектна за риболов на къси и средни дистанции.Характеристики:- Чувствителна система за преден аванс;- Може да се използва и при риболов на плувка;- Балансиран профил на ротора;- 5бр. сачмени лагери от неръждаема стомана;- Голяма ..
153.00лв.
Марка: FL fishing Модел: FLX 14000
Макара FL Ultra Cast FLX 14000 е висококачествена шаранджийска макара, предназначена за постигане на изключителна производителност и надеждност при риболов на големи риби. Тя разполага със специални функции и материали, които я правят идеален избор за сериозни риболовци.Макарата е оборудвана с 9+1 л..
145.00лв.
Марка: Fox Модел: 10000 XC
Fox 10000 XC е висококачествена макара за шаранджийски риболов в стил “baby big pit”, чийто размер е перфектен за места, където риболовът на максимален обхват не е приоритет. Комбинирайки зашеметяваща естетика и компоненти с най-високо качество, макарите от тази серия са проектирани да бъдат надеждн..
420.00лв.
Марка: Fox Модел: 12000XC
Big Pit моделът 12000 XC е на първо място в портфолиото с шаранджийски макари на Fox. Комбинирайки зашеметяваща естетика и компоненти с най-високо качество, тези макари са проектирани да бъдат надеждни и безупречни до последния детайл. Моделът включва прочутата система за супер бавна осцилация на Fo..
459.00лв.
Марка: Fox Модел: FX11
Характеристики:- Здрава алуминиева дръжка- Improved gearing- Super-slow oscillation for immaculate line lay - прецизно редене на влакното благодарение на бавно навиване- 95cm обиране на влакно с един оборот- Quick Clutch with grit guard - бърз аванс с предпазител против навлизане на мръсотия- Здраво..
324.00лв.
Марка: Okuma Модел: SURF-8K
Високотехнологичната спининг макара Okuma 8K Surf не само запазва патентованите разработки на Okuma като роторна спирачна система, ротор с четкови предпазители, бързонастройваща се антиревърс система...... , но също така надгражда всички функции и елементи до ново, по-високо ниво. Surf 8K е оборудва..
213.00лв.
Марка: Okuma Модел: Distance Surf Arena
Okuma Distance Surf Arena притежава елегантен дизайн с графитно тяло, устойчиво на корозия.Основни характеристики:3 сачмени + 1 ролков водачСистема на аванса против заден ходАлуминиева шпулаСистема за редене на влакното, която позволява плавен гладък кастингЧервячна предавка Ролерът с лагер поз..
173.00лв.
Марка: Prologic Модел: Avenger XD
Макара, която предлага фина технология на много разумна цена. Отличавайки се с дълъг ход на шпулата и трептенето на червячния вал, макарата създава отлично подреждане на линията, което позволява екстремно замятане с минимално триене. Освен че помага при дългите замятания, Avenger XD е здрав - има из..
188.00лв.
Марка: Prologic Модел: Element XD FD
Предлагайки перфектния баланс между лекота, здравина и гладко изпълнение, Element XD BF е изграден върху графитна рамка с ABS / 1k карбонови странични плочи. Той също така се отличава с кована, супер дълъг ход алуминиева шпула, 6 + 1 сачмени лагери от неръждаема стомана за гладкост при тежко извлича..
233.00лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.