Избери
Вашата кошница

Люлки и дюшеци

Марка: Delphin Модел: CarpPool
Delphin CarpPool е премиум вана за освобождаване на вашия трофеен шаран от куката , предлаган в зелен цвят. Тя се предлага с някои много практични и иновативни решения. Тя се характеризира с високо качество на материали и изработка. Ваната включва и удобна чанта, подходяща за транспорт.Освен това, н..
200.00лв.
Марка: Delphin Модел: duomat
Delphin DUOMAT е подходящият избор за рибари, които нямат достатъчно пространство за пренос на голям дюшек за шарани. Дюшекът е дебел уплътнителен материал, който може да предпази дори и най-големите шарани. Използваната за този пълнеж пяна предлага приблизително 30% повече плътност в сравнение с ма..
60.00лв.
Марка: Delphin Модел: DuoMAT XXL
След успеха на уникалния матрак DUOMAT, ние решихме да представим на пазара по-голяма и по-гъвкава версия.DuoMAT XXL притежава всички основни свойства, характерни за матраци от тази гама. А именно променливост, отлични транспортни размери, качество на обработените и вложени в продукта материали и не..
120.00лв.
Марка: Fox Модел: Easy Mat Khaki
Практичен карп дюшек, изключително лесно се инсталира и сгъва, като осигурява отлична грижа за уловения шаран. Комфортен матрак със заварени шевове, който може да се надува и разполага с пълнеж от 50 mm пяна с висока плътност. Матракът е защитен от проникване на вода, а добавения вентил за надуване ..
235.00лв.
Марка: Gardner Модел: Asylum
Постелка от Gardner, съчетава в себе си сигурността на разгънатата постелка с люлеещ се стил, много добре измислен сгъваем дизайн, който позволява компактното му съхранение.Голямата подвижна постелка е изпълнена с мека пяна от 50 мм, това предлага възможно най-високо ниво на защита, докато високите ..
355.00лв.
Марка: Korda Модел: Basix Carp Cradle
Подплатените стени помагат да се гарантира, че вашият улов остава в безопасност и в рамките на неговите граници.Когато не се използва, люлката BASIX Carp Cradle се сгъва на две и има място за съхранение на комплект грижа за шарана.Дръжките за носене могат да се използват и за закрепване с колчета за..
135.30лв.
Марка: NGT Модел: Beanie Mat
Изключително качествен Карп дюшек NGT Session Beanie Unhooking Mat, който осигурява максимална защита и комфорт на шарана, както извън водата, така и в нея.Изработен от изключителн здрава и лека материя.Размери: 110 x 60см..
62.00лв.
Марка: NGT Модел: Surface Carp Cradle
Луксозен висококачествен карп дюшек за съхранение на уловените шарани или амури. Предпазва рибата от твърди повърхности и нараняване при изваждането на куките. Отличава се с прецизна изработка, висококачествени материали, като специални меки и твърди компоненти. Подсилен при дръжките, при нужда той ..
97.00лв.
Марка: NGT Модел: Pop-Up Carp Cradle
Новата люлка NGT Pop-Up Cradle за шаран е създадена за модерния шарански риболовец, който търси компактна, лека, бърза сгъваема вана, и в същото време да предлага максимална защита.Размери 108 x 50 x 20 cmБърз сгъваем дизайн Pop-up с подвижна подложкаЛек - Само 1,65 кгДве точки за закрепванеЗдрав и ..
126.00лв.
Марка: NGT Модел: Surface Carp Cradle
Луксозен висококачествен дюшек-карп сак за теглене, мерене и съхранение на уловените шарани или амури. Предпазва рибата от твърди повърхности и нараняване при изваждането на куките. Отличава се с прецизна изработка, висококачествени материали, като специални меки и твърди компоненти. Подсилен при др..
126.00лв.
Марка: Fox Модел: Carpmaster Cradle
Люлка за шарани Carpmaster Cradle улеснява риболовеца и осигурява необходимата грижа за уловения шаран. Основни характеристики:210 Denier, PVC материя, която е мека на допир и притежава отвори за изтичане на водата във всеки край;Изключително здрава и безопасна подложка на рамката, за..
392.00лв.
Марка: NGT Модел: Water Bucket
Кофа за вода NGT Waterproof PVC Water Bucket може да се похвали със следните функции: -100% водоустойчива -Двойни дръжки-Твърд горен обръч-Сгъва се за секунди-Задържа приблизително 7 литра водаРазмер: 23.5cm кръгла х 19см височина..
23.00лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.