Избери
Вашата кошница

Палатки

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ШАРАНДЖИЙСКА ПАЛАТКА

Наистина се свежда до личен избор в края на деня, но има няколко неща, които трябва да имате предвид освен всичко това:

• Хидростатичен напор – тази цифра представлява необходимото количество вода, преди материалът да спре да бъде водоустойчив. 1000 mm хидростатичен напор е минимумът за всеки материал, който да се счита за водоустойчив. Всички продукти за шаранджийски биви, които продаваме, се доставят с минимум 5000 mm хидростатична глава, 5 пъти повече от необходимото количество и повечето идват с поне 10 000 mm хидростатична глава, така че бъдете сигурни, че ще останете напълно сухи!

• Размер – Колко място ви трябва? Налични са навеси за един и двама души, а някои дори са предназначени за дългосрочен престой на европейски риболовци с много място за двама души плюс всички принадлежности, от които може да се нуждаете! За всички шаранджийски риболовци е наличен богат избор от издръжливи шаранджийски биваци за риболов, за да се погрижат за всяко място и всякакви метеорологични условия, които може да срещнете. Освен тях, има и редица други допълнения, които помагат да направите вашите биваци за риболов на шаран по-издръжливи дори и при най-лошите метеорологични условия.


Trakker, Aqua, Nash и Fox харчат много пари за проучване на материали и дизайн; Carp Pro, Avid, JRC и ESP също произвеждат отлични биваци и навеси за риболов, така че наистина няма лошо на пазара в днешно време. Нашата богата селекция от биваци за риболов на шаран също се предлага в широка гама от размери, което ви позволява да изберете този, който е подходящ за вас.

Както винаги, ако се нуждаете от съвет или помощ при избора на правилните биваци за вас, моля, свържете се с нас и ние ще ви насочим в правилната посока към перфектния бивак за шаран за вашия стил на риболов.

Марка: Fox Модел: EOS 1 Man Bivvy
Горен слой за палатка Fox EOS 1 Man Bivvy, разработен да запазва топлината през зимния сезон и същевременно да държи хладно през лятото. Отлично средство за елиминиране на конденза в помещението. Осигурява допълнително място за съхранение на предмети като ботуши, стръв и др.8000 мм воден стълб.Тегло..
196.00лв.
Марка: Fox Модел: EOS 2 Man Bivvy Skin
Горен слой за палатка Fox EOS 2 Man Bivvy, разработен да запазва топлината през зимния сезон и същевременно да държи хладно през лятото. Отлично средство за елиминиране на конденза в помещението. Осигурява допълнително място за съхранение на предмети като ботуши, стръв и др. Допълнителни характ..
215.00лв.
Марка: Trakker Модел: RS 200 Inner Capsule
Вътрешната капсула Tempest RS 200 създава напълно затворено отделение със зашита покривка. Специално проектиран за Tempest RS 200, той е идеален за предпазване от гризачи и всякакви други нежелани гости, а също така значително намалява конденза. Вътрешните капсули Trakker се поставят лесно чрез прев..
450.00лв.
Марка: Fox Модел: Easy Shelter +
Благодарение на екстремно ниското си тегло, малкия транспортен размер и скоростта на разпъване и прибиране, Fox Easy Shelter + е пефектният заслон за бързи риболовни сесии.ХарактеристикиУсъвършенствана версия на Fox Easy Shelter, с увеличени размери за по-голям комфортДизайн с интегрирани рейки, за ..
392.00лв.
Марка: Trakker Модел: Peg Set
Тези колчета дълги 30 см са подходящи за използване при меки площи или песъчливи места.Те са идеални за закрепване на предни и задни точки на вашата палатката или броли.При силни ветрове те се вкопчват в по-твърда земя, където стандартното колче може да не е толкова ефективено. Те са изработени от и..
27.50лв.
Марка: Delphin Модел: eazy
PANORAMA Eazy е много достъпна палатка по цена, която лесно може да се сравни с качеството на по-скъпите представители в тази категория. При проектирането на този продукт, намерението беше да се пусне на пазара палатка с нетрадиционен, но много практичен дизайн.Всеки един прозорец формира съществена..
520.00лв.
Марка: Fox Модел: EOS 1 Man Bivvy
Здрава и удобна палатка, предлагаща ненадминато съотношение между цена и качество. Побира eдно шаранджийско легло със стандартни размери и разполага с достатъчно пространство за допълнителен багаж.Характеристики:- 8000 мм воден стълб;- Широка козирка с две рейки, осигуряваща допълнителна защита и ко..
449.00лв.
Марка: Fox Модел: EOS 2 Man Bivvy
Здрава и удобна палатка, която предлага ненадминато съотношение между цена и качество. Побира две шаранджийски легла със стандартни размери и разполага с достатъчно пространство за допълнителен багаж.Характеристики:- 8000 мм воден стълб;- Широка козирка с две рейки, осигуряваща допълнителна защита и..
568.00лв.
Марка: RidgeMonkey Модел: XF2 Compact
Проектиран като удобен, но уютен бивак за 2-ма, за да побере два легла със стандартен размер, XF2 Compact е подходящ за широк спектър от приложения. С XF2 Compact идва увеличен размер, постоянно зашита PVC покривка, подвижна покривка и преден панел и опцията за добавяне на разширението на верандата ..
2,467.00лв.
Марка: Fox Модел: Frontier X
Новата гама Fox Frontier палатки, е готова да завладее сцената на риболовния свят. Моделите са завършени след усърдни разработки в продължение на пет години, изпипани са до последния детайл и може да се каже, че не е останал необърнат камък и незададен въпрос в процеса на проектиране. Уникалната сис..
1,526.00лв.
Марка: Fox Модел: Frontier X +
Палатката Frontier X+ е идентична с Frontier X, но вече с добавен вътрешен слой, повишаващ нейния комфорт и функционалност. Още с появата си на сцената на шаранския риболов, моделът Frontier се превръща в един от най-обсъжданите продукти от нужната екипировка. Моделите са завършени след усърдни разр..
1,643.00лв.
Марка: Fox Модел: Frontier XD
Новата гама Fox Frontier палатки, е готова да завладее сцената на риболовния свят. Моделите са завършени след усърдни разработки в продължение на пет години, изпипани са до последния детайл и може да се каже, че не е останал необърнат камък и незададен въпрос в процеса на проектиране. Уникалната сис..
1,565.00лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.