Избери
Вашата кошница

Протеинови топчета

Протеиновите топчета за риболов на шаран са специално формулирани топчета, които съдържат високо съдържание на протеини и други хранителни вещества, необходими за здравето и растежа на рибите. Те могат да бъдат направени от различни видове протеини, като например рибно брашно, соя, пшеница, яйца и др.

Протеиновите топчета за риболов на шаран се използват като стръв или захранка, за да привлекат рибите към кукицата. Те са много ефективни, тъй като рибите са привикнали към тези видове храни и често са ги консумирали в миналото.

Топчетата могат да бъдат различни по размер, цвят, текстура и аромат. Някои могат да бъдат обогатени с добавки като витамини, минерали и аминокиселини. Има много различни марки и видове протеинови топчета на пазара, които могат да бъдат избрани в зависимост от предпочитанията и нуждите на риболовеца.

Марка: CC Moore Модел: Pacific Tuna Dumbells
Усъвършенстван в рамките на 3-годишна програма за разработване на продукти, Pacific Tuna е наситено червена, естествено привлекателна бойла, която комбинира разтворими рибни, млечни и растителни протеини с мощни естествени стимуланти на апетита, за да създаде превъзходна целогодишна стръв за голяма ..
29.40лв.
Марка: Barfin Line Модел: Spicy Fish
Представяме ви висококачествени протеинови топчета, идеални за подхранване и създаване на хранително петно за шаранови риби. Тези топчета имат време за разтваряне от 4 до 8 часа, което гарантира задържането на рибата на петното за продължителен период.Нашите протеинови топчета са специално създадени..
9.80лв.
Марка: Barfin Line Модел: Spicy
Представяме ви висококачествени протеинови топчета, идеални за подхранване и създаване на хранително петно за шаранови риби. Тези топчета имат време за разтваряне от 4 до 8 часа, което гарантира задържането на рибата на петното за продължителен период.Нашите протеинови топчета са специално създадени..
9.80лв.
Марка: Barfin Line Модел: fish
Все по-популярният продукт на пазара - висококачествените протеинови топчета за подхранване и създаване на хранително петно за шаранови риби, предлагат изключително ефективен начин за привличане на вниманието на шараните и амурите. Тези протеинови топчета са проектирани да бъдат използвани като част..
9.80лв.
Марка: Barfin Line Модел: Fish & Blackberry
Интензивните протеинови топчета, които предлагаме, са сред най-висококачествените на пазара и се отличават със своята ефективност при подхранването и създаването на хранително петно за шаранови риби. Те са създадени с една основна цел - да привличат шараните и амурите към вашето място на риболов.Вре..
9.80лв.
Марка: Barfin Line Модел: Robin Red
Продуктът, който представяме ви, са висококачествени протеинови топчета, специално създадени за подхранване и създаване на хранително петно за шаранови риби. Тези топчета предлагат ефективен начин да привлечете и задържите вниманието на шараните и амурите на вашето риболовно място.Важността на време..
9.80лв.
Марка: Barfin Line Модел: Cranberry
Изживейте удоволствието от риболова с висококачествените протеинови топчета, специално разработени за подхранване и създаване на хранително петно за шаранови риби. Тези топчета предлагат ефективен начин да привлечете и задържите рибите на място, като предоставят богато източник на хранителни веществ..
9.80лв.
Марка: CC Moore Модел: Live System
Използвани от най-добрите британски и европейски риболовци от пускането си през 2002 г., Live System Boilies съдържат висококачествени протеини, дрожди, храни за птици, сметана на прах, CSL прах и други лесно смилаеми съставки.Live System освобождава мощни, водоразтворими стимуланти на апетита при в..
28.50лв.
Марка: CC Moore Модел: Pacific Tuna
Усъвършенстван в рамките на 3-годишна програма за разработване на продукти, Pacific Tuna е наситено червена, естествено привлекателно бойли, което комбинира разтворими рибни, млечни и растителни протеини с мощни естествени стимуланти на апетита, за да създаде превъзходна целогодишна стръв за голяма ..
28.30лв.
Марка: CPK Модел: Base Mix
Гамата IQ HighCarb Base Mix е проектирана на идеята за бързо привличане за кратки излети от 12 часа - 24 часа. Тук говорим за балансирана, ефирна смес, която позволява възможно най-доброто разпръскване на използваните атрактанти. Благодарение на съставките с висок процент на смилаемост, рибите ще пр..
45.00лв.
Марка: CPK Модел: Base Mix
Гамата IQ HighCarb Base Mix Скопекс и Калмар е проектирана на идеята за бързо привличане за кратки излети от 12 часа - 24 часа. Тук говорим за балансирана, ефирна смес, която позволява възможно най-доброто разпръскване на използваните атрактанти. Благодарение на съставките с висок процент на смилаем..
45.00лв.
Марка: CPK Модел: Base Mix
Гамата IQ HighCarb Base Mix Тигрови Ядки е проектирана на идеята за бързо привличане за кратки излети от 12 часа - 24 часа. Тук говорим за балансирана, ефирна смес, която позволява възможно най-доброто разпръскване на използваните атрактанти. Благодарение на съставките с висок процент на смилаемост,..
45.00лв.
Показани 1 от 12 | 65 (6 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.