Избери
Вашата кошница

Спални системи

Марка: Fox Модел: Flatliner 8 Leg 5 Season Sleep System
Пълна система за почивка и сън по време на къмпинг или риболовен излет, включваща легло Flatliner с 8 крака и спален чувал Flatliner 5 Season. Интелигентен дизайн, който носи изключително удобство и комфорт.Характеристики:- Плоска рамка за максимален комфорт;- Специално захващане на матрака към рамк..
1,262.00лв.
Марка: Trakker Модел: RLX 8 Leg Bed System
Системата за легло RLX с 8 крака е проектирана и проектирана да предлага една от нашите най-удобни системи за легло до момента. Системата използва напълно плосък профил, покрит с луксозен матрак с висока плътност, за да осигури перфектен нощен сън. Целогодишният спален чувал, прикрепен към матрака, ..
1,058.40лв.
Марка: Trakker Модел: Levelite Oval MF-HDR
Революционна овална форма за оптимално използване на пространството Спестяване на повече място вътре в риболовен привес в сравнение с традиционното легло Стандартно-широк размер (широко в главата и краката / стандартно в главата и краката) Високогъст матрак с памет, който се адаптира към вашето т..
1,245.00лв.
Марка: Trakker Модел: RLX 6 Camo
Отпуснете се максимално по време на вашите риболовни сесии с нашата гама RLX, проектирана за дълготраен комфорт и стил. От най-новото поколение системи за сън за шаран, ви представяме RLX 6 Camo Bed System. В комплект с шест регулируеми крака с въртящи се кални крачета за равномерно разпределение на..
820.00лв.
Марка: Trakker Модел: RLX 8 Wide Camo
Отпуснете се максимално по време на вашите риболовни сесии с нашата гама RLX, проектирана за дълготраен комфорт и стил. От най-новото поколение системи за сън за риболов ви представяме RLX 8 Wide Camo Bed System. В комплект с осем регулируеми крака с въртящи се кални крака за равномерно разпределени..
940.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.