Избери
Вашата кошница

Аромати и подсладители за стръв

Марка: FeedStim Модел: Lactose
LactoseStim Чист прахообразен вкус с наситен сладък аромат на богато майчино мляко, яйца и вкус на естествена захароза, която има силна привлекателност за шарана. Повишава вкуса на стръвта и ефективно увеличава приема на храна, насърчава смилаемостта и усвояването на хранителните вещества. За разлик..
11.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Scopex flavour
Течен ароматна Scopex Концентриран аромат на Scopex на основата на гликол.Тъй като този превъзходен вкус е водоразтворим, той ще се разпръсне свободно около вашата стръв и ще привлече шарана от далеч. Той ще подобри вкуса на всяка шаранска стръв с голям ефект. Чудесно е да се използва заед..
14.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Milk B+
MilkB+ Още от 80-те/90-те години, когато е бил много известен с разрушителното си въздействие при риболова на шаран. Този Milky B е много силен аромат на чист прах. Подобрява вкуса на стръвта, увеличава приема на храна и насърчава отделянето на храносмилателни течности. По този начин се насърчава см..
31.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Vanilla Powder
Ванилова пудраВаниловата захар е добре доказан стимулатор за хранене, подобрява вкуса на фуража и действа като незабавен източник на енергия. Това е фина бяла захар на прах, подсилена с ванилин. Смесва се добре с вкус на ванилия .Характер на продукта: бял фин прах, хигроскопичен,..
10.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Lactose
Млечната захар се намира главно в кравето мляко и се образува от галактоза и глюкоза, тя е основен компонент на суроватка на прах. Както всички подсладители, това е доказан спусък за хранене на шаран. Работи много добре с млечни протеинови примамки, може да стане пристрастяваща.Тази състав..
13.00лв.
Марка: FeedStim Модел: Ultra Sweetener
без калории много силен интензивен подсладител. Използва се като подсладител в рибовъдната индустрия за значително подобряване на вкуса. Също така широко разпространен, използван в човешката хранителна и фармацевтична индустрия. Няма горчив вкус.Този подсладител може да се използва са..
9.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Flavour
Много силен чист прахообразен аромат, силен мирис на калмари, който трае много дълго и има силна привлекателност за шарана.Приложимо за добавяне в пълноценни фуражи за шарани и концентрирани фуражи за повишаване на вкуса и привлекателността. Съвместим с всички суровини за фуражи, не засяга течл..
29.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Flavour
Много силен чист прахообразен аромат, силен мирис на калмари, който трае много дълго и има силна привлекателност за шарана.Приложимо за добавяне в пълноценни фуражи за шарани и концентрирани фуражи за повишаване на вкуса и привлекателността. Съвместим с всички суровини за фуражи, не засяга течл..
13.00лв.
Марка: FeedStim Модел: Smoked BaconStim
Пушен бекон Stim, аромат на беконна прах Чист прахообразен аромат с красива дълбока миризма на прясно пушен бекон, липсват само яйцата. Този уникален аромат на прах повишава вкуса на шаранската стръв и ефективно увеличава приема на храна, насърчава смилаемостта и усвояването на хранителните вещ..
12.60лв.
Марка: FeedStim Модел: CheeseStim
Swiss CheeseStim, остър аромат на сиренена прах Чист аромат на прах с много остър мирис на швейцарско сирене с вкус на умами. Този уникален аромат на прах увеличава вкуса на примамката на шаран и ефективно увеличава приема на храна, насърчава смилаемостта и усвояването на хранителни вещества.&n..
12.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Flavour
Течен аромат на калмариКонцентриран аромат на калмари на основата на гликол. Тъй като този превъзходен вкус е водоразтворим, той ще се разпръсне свободно около вашата стръв и ще привлече шарана от далеч. Това ще подобри вкуса на всяка стръв с голям ефект. Страхотно за използване във в..
20.00лв.
Марка: FeedStim Модел: Peach Melba
Течен аромат на праскова MelbaКонцентриран аромат на праскова на основата на гликол.Тъй като този превъзходен вкус е водоразтворим, той ще се разпръсне свободно около стръвта ви и ще привлече шарана от далеч. Това ще подобри вкуса на всяка шаранска стръв с голям ефект. Характер на продукта..
13.90лв.
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.