Избери
Вашата кошница

Чадъри

Марка: Fox Модел: 60in Mozzy Mesh
Функционална мрежа за чадър, която ще ви осигури защита от насекоми.Характеристики:- Висококачествен материал;- Разработена за използване с Fox 60ins чадъри;- Може да се използва, когато чадърът е изправен или под ъгъл;- Врата с цип, която може да бъде навита нагоре;- Доставя се с 8 колчета и чанта ..
98.00лв.
Марка: Delphin Модел: stoika
Тази стойка за чадър на Delphin е изработена от стомана. Благодарение на острите си шипове и място за крака, може лесно да пробие и най-твърдата почва. Има механизъм за регулиране който можете да го използвате и за чадъри, които имат по-малък диаметър от вътрешния диаметър на държача. Повърхността н..
8.00лв.
Марка: Delphin Модел: pvc
Този чадър със странична тента е идеален подслон за кратки риболовни пътувания. Предназначен е да предпазва от слънце, вятър и дъжд. Чадърът и страничните стени са направени от найлон. Шевовете се залепени с лента, за да осигурят водоустойчивост.Предлага се разширена странична стена, която може да с..
130.00лв.
Марка: Delphin Модел: zelen
Този чадър със странична тента е идеален подслон за кратки риболовни пътувания. Предназначен е да предпазва от слънце, вятър и дъжд. Чадърът и страничните стени са направени от найлон. Шевовете се залепени с лента, за да осигурят водоустойчивост. Предлага се разширена странична стена, която може да ..
125.00лв.
Марка: Fox Модел: Fox 60" Brolly
Чадър с изчистен дизайн, който може да се трансформира в заслон. Позицията на дръжката може да бъде сменяна, което позволява различните варианти за разполагане на чадъра. Чадърът е изработен с високоустойчив полиестер в цвят каки с 2000 мм воден стълб. Перфектен е за ползване както от риболовеца, та..
176.00лв.
Чадър Fox 60" Fox Camo Brolly Чадър Fox 60" Fox Camo Brolly
-10 %
Марка: Fox Модел: Fox Camo Brolly
Чадър с функционален дизайн и камуфлажен десен, който може да се трансформира в заслон. Позицията на дръжката може да бъде сменяна, което позволява различните варианти за разполагане на чадъра. Перфектен е за ползване както от риболовеца, така и за тези, които си почиват около него.Характеристики:- ..
193.50лв. 215.00лв.
Марка: NGT Модел: Standard Green Brolly
Чадър NGT 45" Standard Green BrollyРазмер на чадъра 45инчаПерфектна защита от атмосферни влиянияИзключително здрав и надежден материялМатериял 100% Polychlorid (PVC)..
48.00лв.
Марка: NGT Модел: Standard Green Brolly
Чадър NGT 50" Standard Green BrollyРазмер на чадъра 50инчаПерфектна защита от атмосферни влиянияИзключително здрав и надежден материялМатериял 100% Polychlorid (PVC)..
55.00лв.
Марка: NGT Модел: Fishing Brolly With Sides
Чадър с тента, който може да се използва самостоятелно или в комбинация с платнена тента с прозорци, която се монтира посредством цип към него. Изработен от 210Т полиестерен плат, който е здрав, надежден и непромокаем. Предпазва едновременно от слънчевите лъчи, вятър и дъжд.Дръжката е от две части, ..
85.00лв.
Марка: NGT Модел: 45" GREEN BROLLY + SIDES
Чадър с тента NGT 45" Green Brolly TentРазмер на чадър с тента 45инчаСтраничните страни се закопчават с ципПерфектна защита от атмосферни влиянияИзключително здрав и надежден материялМатериял 100% Polychlorid (PVC)..
77.00лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.