Избери
Вашата кошница

Вирбели, клипсове и други

Марка: Fox Модел: Lead Clip + Pegs Khaki
Fox Slik Lead Clips са подобрена версия на Lead Clip и отново включват T-bar болтчето, което фиксира 10-ти размер вирбел. Задната част на клип-а не е назъбена, което подсигурява лесното плъзгане на tail rubber-a, а същевременно и на оловото...
9.80лв.
Марка: Fox Модел: Slik Lead Clip tail rubber
Fox Lead Clip Tail Rubbers притежават изрязана част, за да осигурят освобождаването на клип-а, когато е необходимо. Освобождаването на оловото може да бъде нагласено според ситуацията с позициониране на tail rubber-a напред или назад...
9.80лв.
Марка: Gardner Модел: Hook Aligners
Covert Hook Aligners подобряват ефективността на много монтажи, като контролират и подобряват начина, по който куката се завърта и захваща в устата на шарана.Подравняващите куки са направени от гъвкава гумена смес, която се разтяга над ухото на куката и прилепва сигурно, когато е позиционирана. Изхо..
7.80лв.
Марка: Gardner Модел: Hook Aligners
Уникалните Covert Pop-Up Hook Aligners са разработени като лесен и удобен начин за създаване на ултраефективни съоръжения в стил „D“, чрез добавяне на предварително оформен „D“ към един от нашите високоефективни Hook Aligners.Резултатът от комбинирането на двата ключови елемента; монтиране на стръв ..
9.10лв.
Марка: Trakker Модел: Hook Riggers
Изработени от първокласни материали, тези алайнери осигуряват оптимална здравина и надеждност при всякакви условия на риболов. Отличаващи се с ергономичен дизайн и интуитивна работа, те позволяват безпроблемно представяне на стръвта и ефективно завъртане на куката. ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:Из..
9.40лв.
Марка: Korda Модел: Kickers
Сега имате на разположение във Вашия риболовен арсенал KICKERS от KORDA.Те са изработени от здрава мека гума, която лесно се плъзга върху куката, държи се здраво на мястото си и получавате перфектна презентация за секунди. Оформени с точния ъгъл и точната дължина, ..
11.80лв.
Марка: Gardner Модел: Speed Links
Speed Links са перфектни за бързо закрепване и премахване на крайни компоненти на такъми като скоби, поводи, хранилки, маркерни плувки, примамки и др.Компактният дизайн ви помага да поддържате разположението на терминала рационално и незабележимо.Дизайнът позволява бързо и лесно закрепване на кука и..
10.30лв.
Марка: Gardner Модел: Flexi Bait Screws
Гъвкавите винтове за стръв Gardner Covert дават на рибарите бърз и удобен начин за сигурно монтиране на примамки за куки върху D монтажи и куки, монтирани на стебла.Те се предлагат в три размера, мини, стандартен и дълъг, и всеки винт за стръв е монтиран на голям скрит пръстен за монтаж с 3 mm I/D. ..
7.80лв.
Винт за стръв Trakker Plastic Bait Screws
Нов продукт
Марка: Trakker Модел: Plastic Bait Screws
Пластмасов винт за стръв, формован върху въртящ се пръстен с размер 20Позволява бърза и лесна смяна на стръвтаЗаострен винт за фиксиране на стръвта върху замятанетоПрозрачен, за да се смеси със стръв..
9.00лв.
Марка: Trakker Модел: Ring Swivel
Представяме ви нашите висококачествени вирбели за риболов, от съществено значение за всеки риболовец, който търси надеждни шаранджийски материали. Тези вирбели предлагат изключителна производителност и издръжливост, осигурявайки плавно въртене и намалено усукване на линията по време на интензивни ри..
9.00лв.
Марка: Trakker Модел: Quick Change Ring Swivel
Представяме ви нашите висококачествени вирбели за риболов, от съществено значение за всеки риболовец, който търси надеждни шаранджийски аксесоари. Тези вирбели предлагат изключителна производителност и издръжливост, осигурявайки плавно въртене и намалено усукване на линията по време на интензивни ри..
9.00лв.
Марка: Trakker Модел: Change Swivel
Представяме ви нашите висококачествени вирбели за риболов, от съществено значение за всеки риболовец, който търси надеждни шаранджийски аксесоари. Тези вирбели предлагат изключителна производителност и издръжливост, осигурявайки плавно въртене и намалено усукване на линията по време на интензивни ри..
9.00лв.
Показани 1 от 12 | 66 (6 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.