Избери
Вашата кошница

Ледкори

Лидкорът може да бъде монофилно или плетено влакно и може да бъде облицован със защитна покритие, за да се предпази от корозия и намаляване на триенето. Освен това, лидкорът може да се използва като лидер (прозрачна линия от монофилно или флуорокарбоново влакно), за да се скрие основната линия и да се предотврати сплашване на рибите.

Марка: Fox Модел: Camo Leadcore
Camo Leadcore е плетен повод, който е изключително мек, лесен за свързване и е устойчив на абразия. Камуфлажният цвят го прави подходящ за всякакви варианти на водоеми и реки...
15.60лв.
Марка: Gardner Модел: CamFlex
CamFlex leadcore разполага с гладко покритие, плътно оплетена външна част, която е лесна за здраво снаждане. Той има супер плътна (0,5 mm) оловна вътрешна сърцевина, която е най-меката и еластична налична, което помага да се гарантира, че водачите, конструирани с CamFlex, се установяват наравно с дъ..
37.00лв.
Марка: Korda Модел: Extreme Kable
Материалът за повод Korda Extreme Kable е проектиран да се използва над твърди, лепкви, песъчливи и чакълести участъци, каквито се срещат често по водоемите. Екипът, разработил продукта, начело с Адам Пенинг, решава да създаде уникална камуфлажна уплетка...
39.00лв.
Марка: Cygnet Модел: Leadfree Leader
Единствен лидер в камуфлажни цветове, подходящ за различни типове морски дънни зони Може да се изважда вътрешното оловно ядро и лесно да се сплайсва Гъвкав, бързо потъващ материал за лидер Висока устойчивост на триене и надеждност..
28.00лв.
Марка: Gardner Модел: CamFlex Leadfree
CamFlex Leadfree е изграден от PTFE влакна.Това е ново поколение лидер без олово, който освен, че притежава всички качества на устойчивост на износване има невероятно мек характер.Той се съчетава перфектно със заобикалящата ни среда, дори във водоеми с чисти или бистри води, той остава маскиран.CamF..
34.60лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.