Избери
Вашата кошница

Течности и олио за стръв

Марка: FeedStim Модел: tiger nut
Наистина многофункционална течна храна за употреба във всякакъв вид стръв; бойли, примамка, пелтес, пръчка, метод-сподмикс и др. Това е много сладък концентрат от тигрови ядки, който шаранът полудява. А трябва да са за забрана води с тигър гайка, особено използва заедно с tiger nut fl..
28.00лв.
Марка: FeedStim Модел: pro-biotic
Това са напълно различни течни дрожди в сравнение с нормалните течни екстракти от дрожди. Това е подобрена паста, подобна на течна мая, която действа като много мощен хранителен спусък и стимулант на апетита, много богата на витамин В комплекс и богата на протеини, свободни аминокиселини, нукле..
28.90лв.
Марка: FeedStim Модел: hemp oil
Много стимулиращо масло за шарани. Чисто студено пресовано ( o C) конопено масло, едно от най-хранителните масла, познати на човечеството. Много високо съдържание на ненаситени мастни киселини (омега 3, 6, 9, EHA, GLS), минерали и витамини. Това конопено масло е изключително..
19.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Salmon
Силно препоръчително хранително масло за привличане. Това чисто масло от сьомга от Scottisch е чудесен източник на лесно смилаема енергия, омега 3 и 6 и антиоксиданти. Тези свойства ще помогнат на всяка стръв да привлече шаран по естествен начин.Може да се използва целогодишно, като има го..
14.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Minamino Syrup
Златист течен суперхран на базата на старци, черен дроб и далак, пълен с пептиди, витамини и минерали с естествен аромат на малина. Използва се в риболова на шаран вече половин век.Страхотен за използване с всякакъв вид стръв; бойли, частици, пелети, сподове, пръчки и смлени примамки. ..
17.10лв.
Марка: FeedStim Модел: Wheat hydro, active
Вълнуващ нов продукт, натоварен с лесно смилаемо нишесте, сложни захари, ензими и минералиМоже да се използва смесен във вашата стръв или самостоятелно като накисване / глуг, или да направите свой собствен изключително атрактивен уникален накисване / глуг, смесен с други течности като течен бетаин, ..
17.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Poultry Liver
Liquid Poultry Liver HydroСилно стимулираща съставка за стръв за шаран, с доказан опит за улов на големи риби и употреба през зимата.Благодарение на специалния процес на ензимна хидролиза за производство на тази хидротечна течност от пилешки черен дроб, тя има минимална усвояемост на протеини от най..
19.90лв.
Модел: betastim
Течна форма на добре документирания рибен атрактант и много успешен стимулант за хранене на шаран бетаин на прах.Това е естественият бетаин, получен от захарно цвекло.Този бетаин е разработен в много лесен за употреба течен бетаин в тъмен цвят, който дава на риболовците голяма гъвкавост при прилаган..
19.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Glycerine
Течен глицерин (E422)Това е прозрачно сладко сиропирано вещество, известно още като бутилен гликол. Често се използва за приготвяне на водоразтворими натопи, накисвания или уникални аромати, които лесно се откриват от шаран.Смесете минимум 20% (максимум 50%) глицерин с други течности по ваш изб..
12.60лв.
Марка: FeedStim Модел: Oyster Extract
Течен екстракт от стридиСилно стимулираща съставка на стръв, перфектна, за да даде на всички примамки на шарана допълнителен ръб. Този продукт е гъста течност, състояща се от минимум 30% водоразтворим чист екстракт от стриди.Тази течност може да се добавя към всички шаранджии; бойли, стикм..
19.90лв.
Марка: FeedStim Модел: Preservative
Течен консервант за стръв (моно пропилен гликол)Използва се за приготвяне на срока на годност на шаранда, за да се предотврати образуването на повечето плесени, за да се съхранява извън фризера и да запази вашата стръв свежа при дълги риболовни сесии.Препоръчваме да използвате около 25% консерватор ..
18.50лв.
Марка: FeedStim Модел: Plankton hydro
Liquid Plankton hydro (Calanus)Силно стимулираща съставка на шаранска стръв. Този превъзходен продукт е чиста тънка течна супер храна, направо от Антарктическите океани.Ние оценяваме този продукт по-високо от добре познатия хидрохидрол Krill и бившия L-zero-30, поради неговата разтворимост и см..
42.00лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.