Избери
Вашата кошница

Сигнализатори

И така, решихте да се гмурнете и да си купите комплект сигнализатори, но откъде да започнете?! Ами точно тук, докато ви превеждаме през някои от характеристиките и функциите, на които да внимавате. Готов? Да тръгваме…….

1) Сила на звука, тон и чувствителност – повечето аларми днес имат възможност да регулират и трите, но някои от по-основните модели може да имат само контрол на силата на звука. Тонът е полезен, ако ловите с повече от една въдица, можете да настроите алармите си да звучат по различен начин, така че когато алармата бипне, веднага да разберете коя е, без да я гледате. Настройката на чувствителността може да бъде много полезна и ние силно препоръчваме да можете да регулирате чувствителността, ако някога се окажете, че ловите риба на чисто или място с гъсти бурени. Ако една риба дори диша близо до вашата платформа, трябва да знаете за това.

2) Диференциал за обратно кълване и цвят на светодиода – Някои аларми ще издадат малко по-различен звуков шум, ако алармата регистрира обратно кълване, където въдицата е отпусната, обикновено защото риба е вдигнала вашия монтаж и е заплувала към вас,  за някои риболовци като тази функция не ги притесняват, така че зависи от вас. LED цветът е много личен въпрос, но има и предимства и недостатъци. Червените светодиоди например са много добри при риболов през нощта или при ярка слънчева светлина, където бялото и жълтото не изглежда да се показват толкова много през деня, но са блестящи през нощта.

3) Дистанционен приемник – Според нас дистанционният приемник е задължителен, те имат толкова много предимства. Когато сигнализатора издаде звуков сигнал по някаква причина, сигналът незабавно се изпраща до малък безжичен дистанционен приемник, който също регистрира звуков сигнал. Ако ловите наблизо и не искате да безпокоите местата си, намалете силата на звука до безшумен на самата аларма и седнете доста назад от ръба на водата с приемника. Те също са страхотни докато похапвате или сте на по отдалечено място, а през нощта можете да държите приемника до себе си, така че никога да не пропуснете кълване!

И така, ето ви един много кратък преглед на някои от основните функции, които може да искате да разгледате.


Не забравяйте, че с някои от алармите можете да закупите самите аларми и да добавите приемник по-късно, спестявайки харченето на всички пари наведнъж.


Тук, в carp-fishing.bg, ние предлагаме може би най-добрата гама сигнализатори в цялата страна, плюс най-доброто от всичко, което продаваме в комплекти от 2, 3 или 4 плюс, разбира се, можете да ги закупите и поотделно, всички най-добри цени с отлично обслужване!


Каквито и да са вашите изисквания, ние ви покриваме и ако все още не сте сигурни кои продукти са най-подходящи за вас, свържете се с нас и ние ще ви насочим на правилния път. Не забравяйте, че всички продукти, които продаваме, са внимателно подбрани като продукти, които бихме използвали в нашия собствен риболов. Ако не е достатъчно добър за вас, ние не го продаваме!

Марка: Fox Модел: MX 3 Rod Set
Micron MX са сигнализатори от висок клас, отговарящи на всички изисквания на съвременния риболов.Micron MX 3 Rod Set - CEI192 е комплект, съдържащ три броя сигнализатора и един приемник, които се доставят в твърдо куфарче.Характеристики:- Всяка аларма разполага с многоцветен LED светодиод с вис..
705.00лв.
Марка: Fox Модел: MX 4 Rod Set
Micron MX са сигнализатори от висок клас, отговарящи на всички изисквания на съвременния риболов.Micron MX 4 Rod Set - CEI193 е комплект, съдържащ четири броя сигнализатора и един приемник, които се доставят в твърдо куфарче.Характеристики:- Всяка аларма разполага с многоцветен LED светодиод с ..
880.00лв.
Марка: Fox Модел: Mini Micron X
Представяме ви сигнализатор Fox Mini Micron X, който представлява нова и модерна преработена версия на класическия модел Mini Micron Bite Alarm с множество страхотни функции, включително и технология за работа с приемник. Комплектът включва сигнализатори и приемник.Основни характеристики:Бутон за ко..
588.00лв.
Марка: Fox Модел: Mini Micron X Limited Edition
Комплект сигнализатори Fox Mini Micron X Limited Edition Camo Set е лимитирана и преработена версия в камо цвят на модел Mini Micron X сигнализатори. Комплектът се предлага с различен брой сигнализатори и станция.Основни характеристики:Лимитирана серия “Fox Камо” версия на Mini Micron X си..
665.00лв.
Марка: NGT Модел: GTS Bite Alarm
Атрактивен комплект от три сигнализатора и станция за риболов на шаран от английската марка NGT.NGT GTS 3+1 Bite Alarm Set представляват компактни аларми с иновативен дизайн. Снабдени с всички актуални функции и възможности за настройка.Ярките висококачествени LED диоди..
166.00лв.
Марка: Prologic Модел: C-Series Pro
Prologic C-Series Pro алармен комплект 3+1+1 изцяло син- Цветове: Син- Съдържа: 3 детектора, 1 приемник и 1 лампа за бивак- Гумиран корпус- Намаляване на диференциала чрез звук и светлина- Регулируема сила на звука, тон и чувствителност- Налична нощна лампа- Bivvy light се зарежда през USB- CE серти..
279.00лв.
Марка: Prologic Модел: C-Series Pro
Prologic C-Series Pro алармен комплект 3+1+1 Червен, Зелен, Жълт- Цветове: Червен, Зелен, Жълт- Съдържа: 3 детектора, 1 приемник и 1 лампа за бивак- Гумиран корпус- Намаляване на диференциала чрез звук и светлина- Регулируема сила на звука, тон и чувствителност- Налична нощна лампа- Bivvy light се з..
279.00лв.
Марка: Prologic Модел: C-Series Pro
СпецификацииPrologic C-Series Pro алармен комплект 4+1+1 Червен,Зелен,Жълт,Син- Цветове: Червен,Зелен,Жълт,Син- Съдържа: 3 детектора за ухапване, 1 приемник и 1 лампа за бивак- Гумиран корпус- Намаляване на диференциала чрез звук и светлина- Регулируема сила на звука, тон и чувствителност- Налична н..
339.00лв.
Марка: Prologic Модел: R2L
Алармата R2L (React to light) работи точно както предполага името й. Целта на този 3-годишен проект е да разработи съвсем нова система за засичане на кълването, която да предлага ненадмината надеждност, точност и благодарение на минималистичен списък на компоненти, много по-превъзходна енергийна ефе..
790.00лв.
Марка: Prologic Модел: R2L
Алармата R2L (React to light) работи точно както предполага името й. Целта на този 3-годишен проект е да разработи съвсем нова система за засичане на кълването, която да предлага ненадмината надеждност, точност и благодарение на минималистичен списък на компоненти, много по-превъзходна енергийна ефе..
990.00лв.
Марка: Fox Модел: RX+ Micron 3 Rod Set
Сигнализатори Fox RX+ 3-Rod Presentation Case:- Влагозащитена запечатана кутия- Цифрови настойки- D-Tec ™ Plus Sensing System (DTS)- Сензор за ниско ниво на батериите- Ролка Tru-Run ™ с CNC обработка- Двойни многоцветни диоди (червено, зелено, синьо, оранжево, лилаво и бяло)• Превключвател за включв..
1,643.00лв.
Марка: Fox Модел: RX+ Micron 4 Rod Set
Комплект от 4 аларми с централа.Характеристики на главите:• Алармите притежават капачета, които ги предпазват от външни влияния• Ниска консумация на батерията• CNC машинно обработен Tru-Run™ ролер на алармата• Двойни LED лампички на алармите, които могат да светят в няколко цвята• Дневен и нощен реж..
1,956.00лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.