Избери
Вашата кошница

ШАРАНДЖИЙСКИ СТОЙКИ

Марка: Fox Модел: Mini Pod Anchors
Лапи за шаранска стойка, даващи възможност за стабилно фиксиране на краката чрез колчета за палатка, винтове и др. Въртят се на 90 градуса и позволяват прецизна настройка спрямо терена. Предназначени за стойки с диаметър на крака 19 или 22 мм.4 броя в опаковка..
46.90лв.
Марка: Fox Модел: EOS 3 Rod Pod
Fox EOS 3 Rod Pod е малка, компактна и надеждна стойка за три броя въдици. Стойката е снабдена с чифт формовани за три пръчки бъз барове. Към продукта има включена и чанта за съхранение, която улеснява транспортирането по време на риболовен излет. Един качествен продукт на Fox, който предлага отличн..
153.00лв.
Марка: Fox Модел: Ranger Mk2
Mk2 вариантът на известната Fox Ranger стойка се отличава с усъвършенстван дизайн и подобрени характеристики. Предлага се в два варианта: за три и за две въдици.Отличителни характеристики:- Подобрен заключващ механизъм – няма нужда краката да бъдат развъртани до край, за да се промени ъгъла.- По-здр..
842.00лв.
Марка: NGT Модел: 3 Rod Compact
Динамичен по име и динамичен по природа. NGT Dynamic Pod е лека и компактна стойка за 3 въдици, която се сгъва, за да се побере в малък калъф, който е включен. Тази стойка е напълно регулируема, като височината и дължината могат да се удължават. И двата пулверизатора също са регулируеми (характерист..
125.00лв.
Марка: Fox Модел: MK2 Camo
Стойка Ranger MK2 Pod в цвят Camo е версия на популярната стойка за шарански пръчки Ranger MK2 rod pod. Предлага се във варианти за три и четири пръчки.Отличава се със следните характеристики:Краката може да бъдат изместени в средата, като по този начин стойката се превърне в 4-краков трип..
1,056.00лв.
Марка: Delphin Модел: BRONX 2G
Delphin BRONX 2G е род-под стойка второ поколение на много популярното първо поколение стойки BRONX. Поради тази причина, ние запазихме всички нейни качества, довели до популярността на стойката сред толкова много ентусиасти шаранджии. Конструкцията е преработена, като тя е направена по-здрава и сме..
114.00лв.
Марка: Delphin Модел: Craber Maxi
Delphin Craber Maxi е род-под стойка с компактни размери. Ще бъдете изненадани от нейната гъвкавост. Нейните размери могат да се регулират в съответствие с любимото ви място за риболов и стойката може да се опише като подходяща за всички типове води. Тя ще свърши перфектна работа както при малки, об..
145.00лв.
Марка: Delphin Модел: RPX 4 Silver
Тези, които не обичат изцяло черния цвят до водата, със сигурност ще харесRPX4 Silver. Неговият перфектен дизайн е резултат от анодиране на алуминиевата структура до постигането на блестяща сребриста повърхност със сив завършек. Усъвършенствано закрепване на краката към тялото на стойката.Благодарен..
230.00лв.
Марка: Delphin Модел: TPX3 BlackWay
Delphin TPX може да бъде описан като наследник на легендарния трипод  RPX. Както и при RPX, в ТРХ не са използвани пластмасови компоненти, което му осигурява по-дълъг живот и надеждност дори и при най-взискателни условия.Друга обща характеристика е разстоянието между пръчките, което гарантира т..
210.00лв.
Марка: Delphin Модел: TPX3 Silver
Delphin TPX може да бъде описан като наследник на легендарния трипод  RPX. Както и при RPX, в ТРХ не са използвани пластмасови компоненти, което му осигурява по-дълъг живот и надеждност дори и при най-взискателни условия. Друга обща характеристика е разстоянието между пръчките, което гарантира ..
210.00лв.
Марка: NGT Модел: Dual Line PLUS Pod
Новата подобрена верися на стойката NGT DUAL LINE POD е в комплект с 3 чифта крака. За разлика от предходния модел Dual Line Pod Plus разполага с допълнителен трети комплект големи крака с максимална височина от 92 см. Изработена от алуминиев материал с надеждни пластмасови елементи. Стойката е прах..
155.50лв.
Марка: NGT Модел: Quickfish Pod
Прекрасен модел стойка за шарански въдици, изработена от метал и пластмаса. Стойката е тип тетрапод (с 4 крака) и е изключително лека за размерите си. Моделът е с функционална конструкция, като позволява регулиране на дължината и височината на краката спрямо въдиците и условията на терена, на който ..
94.00лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.