Избери
Вашата кошница

Пелети

Пелетите за риболов на шаран са един от най-популярните видове стръв и захранка, които се използват от шаранджиите. Те са изработени от смес от различни видове зърнени култури, като например царевица, соя, пшеница, ечемик и др. В зависимост от марката и типа на пелетите, те могат да бъдат на различен размер и форма.

Пелетите за риболов на шаран са богати на протеини, въглехидрати и мазнини, които предоставят на рибата необходимата енергия и хранителни вещества за да оцелее и да расте. Те могат да бъдат използвани като стръв или захранка, като често се комбинират с други видове стръв и добавки, като например течни ароматизатори, протеинови топчета, дипове и други.

Пелетите за риболов на шаран имат редица предимства, като например лесното им съхранение и транспортиране, бързото им пускане във водата и дълготрайния им ефект. Те могат да бъдат използвани както в сладководни, така и в соленоводни водоеми, като се допълват със съответните добавки за постигане на максимален резултат.

Марка: CC Moore Модел: Live System
Тези изключително атрактивни, изработени по поръчка пелети съдържат същите мощни течни атрактори като Live System Boilies & Paste, което ги прави перфектната насипна храна за риболовци, които ловят с Live System Boilies и други продукти от гамата Live System Boilie.Свойства на Live System Pellet..
17.60лв.
Марка: CC Moore Модел: Pacific Tuna Pellets
Тези изключително атрактивни, изработени по поръчка пелети съдържат същите мощни течни атрактори като Pacific Tuna Boilies & Paste, което ги прави перфектната насипна съставка за храна или торба за риболовци, които ловят с Pacific Tuna Boilies и други продукти от гамата Pacific Tuna.Свойства на ..
17.60лв.
Марка: CC Moore Модел: PRO-STIM LIVER
Тези мощно атрактивни, богати на хранителни вещества пелети съдържат същите мощни течни атрактори като Pro-Stim Liver Boilies & Paste, което ги прави перфектната насипна съставка за храна или PVA торба за риболовци, които ловят с Pro-Stim Liver Boilies и други продукти от гамата Pro-Stim Liver ...
18.90лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Marine Halibut
Halibut пелетите винаги са били част от портфолиото на Dynamite, като безспорно са доказали своята ефективност. Пелетите съдържат 42% протеин, аминокиселини, високоатрактивни масла, и Super G рибно брашно. Превъзходна във всяко отношение подхранка, привлекателна за широк спектър от видове. Шаранджии..
15.50лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Monster Tiger Nut
Monster Tiger Nut Red Amo Dumbells са пелети (дъмбели) с отличителен плодов аромат, който успешно привлича големите риби.Основни съставки:Специален плодов аромат;Брашно от тигрови ядки;Мляко от тигрови ядки;Ванилов аромат;Атрактанти, които привличат рибата през цялата година..
29.50лв.
Марка: Dudi Bait Модел: Halibut
Пелети от халибутСмес от 3 различни диаметъра на пелети Halibut (10 мм, 16 мм и 20 мм). Висока концентрация на рибно брашно и рибено масло.Тегло: 1 кг..
14.80лв.
Марка: Dudi Bait Модел: high attract
"High Attract - Dudi Bait" са високо привличащи пелети, предназначени за риболов. Те са проектирани със специална формула, която им придава изключителна атрактивност и увеличава вероятността за успешен улов.Тези пелети са създадени с комбинация от внимателно подбрани съставки, включително зърнени хр..
9.80лв.
Пелети MultiMix CC MOORE 1kg
HOT
Марка: CC Moore Модел: Multimix
Тази смес се състои от 3 до 15 mm пелети. Идеален микс за повечето съвременни спортни езера, където почти всички риби са големи  и няма за цел да се превличат малките риби.Поради всякаквият размер на пелетите, рибите ще прекарват много време в яденето им и съответно ще останат във вашия риболов..
8.50лв.
Марка: Tbaits Модел: red storm
Многокомпонентна храна от висок клас, съчетала в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествана на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказала успеха от дивия яз. Огоста, до първото място на редица състезания.Храна, изцяло разработен..
13.50лв.
Марка: Starbaits Модел: RED LIVER
Микро-пелети в удобна кутия за улеснено пълнене на PVA. Основно предназначени за използване с PVA, но могат да се използват и при риболов с метод фидер.Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкуствени аромат..
15.90лв.
Марка: Starbaits Модел: BLACKBERRY
Произведени от същите компоненти като топчетата от серията. Разполагат с висока хранителна стойност и са богати на натурални екстракти. Значително увеличават атрактивността към периметъра около стръвта. Подходящи за използване в PVA материали или при директно захранване. Доставят се в практична кофа..
36.80лв.
Марка: Starbaits Модел: GARLIC FISH
Произведени от същите компоненти като топчетата от серията. Разполагат с висока хранителна стойност и са богати на натурални екстракти. Значително увеличават атрактивността към периметъра около стръвта. Подходящи за използване в PVA материали или при директно захранване. Доставят се в практична кофа..
36.80лв.
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.