Избери
Вашата кошница

NGT

Марка: NGT Модел: Profiler
Лампата съчетава всички необходими функции в компактно тяло - бяла LED светлина с 4 режима на мощност, мощна 8000 mAh батерия, която може да зареди телефонът ви няколко пъти и може би най-важното - соларно зарядно на гърба, което е способно да зареди батерията при добри метеорологични условия.Характ..
69.90лв.
Марка: NGT Модел: PVA String
Висококачествен и здрав PVA конец за риболов - PVA String от NGT, който се разтваря за около 30 секунди при контакт с водата. Използва се за връзване на PVA торби, за нанизване на протеинови топчета, пелети и царевица. Изключително добри показатели при далечни замятания. Предлага се в опаковка от 20..
4.50лв.
Марка: NGT Модел: PVA Tape
Висококачествена NGT PVA Tape лента, която се разтваря при контакт с водата. Използва се за връзване на PVA торби и за нанизване на топчета, пелети и царевица. Време на пълен разпад от 10 секунди до 1 минута, в зависимост от температурата на водата.Предлага се в опаковка от 20 метра с ширина 10..
4.20лв.
Марка: NGT Модел: Fish Aid
Антибиотик за риби NGT Fish Aid Spray е антибиотик с локално лечение.След убождане и изваждане на рибите  се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антибиотик, за да ги запазим живи и здрави. Пазете очите и хрилете на рибите при третирането им.Оставе..
9.50лв.
Марка: NGT Модел: Stainless Steel
Бъз бар с фиксирана дължина, изработен от неръждаема стомана. Предназначен за поставяне на две въдици. Бъзбарът е с дължина 20 см и 30 см по ваш избор. Бъзбарът е с стандартна резба за навиване на колче. Надеждно и качествено шаранджийско оборудване от марката NGT с изчистен дизайн, на много приемли..
13.50лв.
Марка: NGT Модел: Camo Specimen Net
Глава за кеп NGT 42" Camo Specimen Net - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107x107см и дълбочина на мрежата 90см. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към  дръжката.Резбата е стандартна към всички дръжки. Специален па..
41.00лв.
Марка: NGT Модел: Specimen Net (Metal block)
Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net (Metal block) - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107x107см и дълбочина на мрежата 90см. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към дръжката. Резбата е стандартна към всички дръ..
29.90лв.
Марка: NGT Модел: Specimen Net with Dual Net
Глава за шаранджийски кеп с вградени поплаваци NGT 42" Green Specimen Net with Dual Net Float System (Metal Block) - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107см и дълбочина 90см. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към  ..
39.90лв.
Марка: NGT Модел: Ronnie Rig - 3 Pack
Готов монтаж рони риг NGT Ronnie Rig - 3 Pack Teflon Hooks са вързани рони риг монтажи. Предлагат се по 3бр в пакет с тефлонови куки с контра.Готов монтаж рони риг NGT Ronnie Rig - 3 Pack Teflon Hooks разполагат с извита опашка, покрити с тефлон и снабдени с контри куки...
5.90лв.
Марка: NGT Модел: Stainless Steel 2 Rod
Бъзбар с регулируема дължина, изработен от неръждаема стомана. Предназначен за поставяне на две въдици. Диаметър 9.4 мм. В сгънато положение бъзбарът е с дължина 20 см. Конструкцията позволява разпъване и фиксиране на произволно избрана дължина, до 30 см. Бъзбарът е с резба за навиване на колче, коя..
18.40лв.
Марка: NGT Модел: Carp Net Handle
Тънка и здрава Дръжка за шарански кеп NGTCarp Net Handle 1.80мМрежата на кепа трябва да е достатъчно здрава, също толкова колкото е здрава и двъжката на самия кеп. Изработената от фибростъкло дръжка е красива и в същото време лека. Резбата е стандартна и е подходяща за всички видове глави за кеп.Дъл..
23.00лв.
Марка: NGT Модел: Grippz
Държач за въдици NGT Grippz е саморегулиращ се държач спрямо вашата дебелина на бланката. Този саморегулиращ се държач ще държи въдиците ви и веднага ще ги освободи когато засечете...
6.90лв.
Показани 1 от 12 | 108 (9 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.