Избери
Вашата кошница

Mg carp

Марка: Mg carp Модел: Attract Plus
Топ аромата на MG Special Carp Attract Plus e направен от нулата със 100% първокласни съставки и на основата Fishmeal (рибни брашна), това го превръща в изключително атрактивна стръв, която шарана не подминава! В микса са използвани предварително усвоени рибни брашна и LT (студено обработени), изола..
39.90лв.
Марка: Mg carp Модел: Belachan
Протеинови топчета с аромат Belachan (Ферментирала скарида). Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс...
25.80лв.
Марка: Mg carp Модел: Frankfurter Spicy
Протеинови топчета с аромат на пикантен франкфуртер. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Препоръ..
29.50лв.
Марка: Mg carp Модел: Squid&Octopus Cranberry
Протеинови топчета с аромат на Калмар, октопод и боровинка. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. ..
29.50лв.
Марка: Mg carp Модел: Squid&Octopus Plum
Протеинови топчета с аромат на Калмар, октопод и слива. Бойлите от гамата на основа храна за прици и рибно брашно са тези, които съчетават бързото привличане на храна за птици с качеството, смилаемостта и естествения аромат, даден от съставките на рибно брашно. Те са отлични за 24-часови риболовни с..
25.80лв.
Марка: Mg carp Модел: Squid&Octopus Strawberry
Протеинови топчета с аромат на Калмар, октопод и ягода. Бойлите на основа Fismeal (Рибно брашно) са направени от най –висококачествен микс, произведен от MG Special Carp. Имат интензивен аромат, който лесно може да бъде забелязан от шарана, с много висока хранителна стойност и протеинов баланс. Преп..
29.50лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.