Избери
Вашата кошница

Filstar Pro

Атрактант Liquid Attractant Premium Carp - Big Fish 500ml
-21 %
Марка: Filstar Pro Модел: Attractant
Висококачествен течен атрактант от серията Filstar Premium Carp, съдържащ аминокиселини и стимуланти на апетита, които правят вашата захранка неустоима за трофейните екземпляри. Има силен и дълготраен аромат и е подходящ за PVA..
13.00лв. 16.50лв.
Атрактант Liquid Attractant Premium Carp - Hot Fish, 500ml
-21 %
Марка: Filstar Pro Модел: Attractant
Висококачествен течен атрактант от серията Filstar Premium Carp, съдържащ аминокиселини и стимуланти на апетита, които правят вашата захранка неустоима за трофейните екземпляри. Има силен и дълготраен аромат и е подходящ за PVA...
13.00лв. 16.50лв.
Марка: Filstar Pro Модел: Premium Carp - Big Fish
Протеинови топчета от серията Premium Carp на Filstar, притежават стимуланти и атрактанти, които ги правят лесно откриваеми и желани от трофейните екземпляри. Топчетата Big Fish са разработени за водоеми, където няма риболовна преса (засилено присъствие на риболовци). В състава си имат зърнени култу..
25.90лв.
Марка: Filstar Pro Модел: Premium Carp - Hot Fish
Протеинови топчета от серията Premium Carp на Filstar, притежават стимуланти и атрактанти, които ги правят лесно откриваеми и желани от трофейните екземпляри. Топчетата Hot Fish са разработени за комерсиални водоеми, където има засилено присъствие на риболовци. В състава си имат високо съдържание ри..
29.90лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Историята на фирмата започва в началото на 1991г., когато за първи път се срещат Кирил Андреев и Константин Златанов. Общата им страст към риболова бързо ги сближава и на 28.12.1992 г. двамата приятели, все още студенти, учредяват в Асеновград фирма К и К ООД . Основната цел на създаването на фирмата е да могат да съчетават работата с любимото си хоби. И двамата са инженери, специалисти по компютрите, но любовта към риболова и природата се оказва по-силна.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.