Избери
Вашата кошница

Dynamite Baits

Марка: Dynamite Baits Модел: Mulberry Plum
Hi-Attract Foodbait Pop Ups са нови, силно неустоими топчета, които съдържат атрактивна смес от храна за птици. Предлагат се в познати и утвърдени цветове и вкусове, които са доказали своя успех сред водните обитатели. Подходящи са за използване през цялата година, като дават отлични резултати през ..
20.50лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Mulberry
НОВО за 2021 г., по-нова версия на нашите популярни изскачащи прозорци Mulberry Florentine Fluro. Изработени с помощта на етерични масла, те са силно видима стръв за кука, която пропуска доказани атрактанти във водата. Вълнуваща, критично балансирана стръв за кука, която е идеална за множество шаран..
19.90лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Squid & Octopus
НОВО за 2021 г. нов вкус към нашата гама Fluro стръв за кука. Базиран на доказаната гама бойли Squid & Octopus. Изработени с помощта на етерични масла, те са силно видима стръв за кука, която пропуска доказани атрактанти във водата. Вълнуваща, критично балансирана стръв за кука, която е идеална ..
19.90лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Tutti Frutti
Dynamite Baits wafter версия на нашите популярни плуващи Pop-up топчета Tutti Frutti. Произведени с помощта на етерични масла, те са силно видима примамка, която пропуска доказани атрактанти във водата. Wafters, критично балансирана примамка, която е идеална за множество шарани.Dynamite Baits T..
19.50лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Belachan
Течен атрактант със силен и остър аромат на Belachan - микс от ферментирали скариди по азиатска рецепта. Отличен е за овкусяване на Spod смеси, инжектиране в PVA торбички или покриване на стръв за кука. Мощният солен вкус на Belachan привлича като магнит рибите към вашия участък. Фантастично допълне..
33.50лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Shrimp Extract
Течните атрактанти са печаливша карта, когато се опитвате да надиграете предпазливи риби като шаран и мряна. Специалистите от Dynamite Baits прекараха дълго време в изследвания и разработки, за да получат тази първокласна концентрирана течност, съдържаща истински екстракт от скариди. DB Hydrolysed S..
32.30лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: The Source Liquid
Има един вид протеинови топчета, които нямат нужда от представяне - The Source. През последните няколко години те са известни като топчета номер едно в Европа. Течният ароматизатор The Source е създаден от същите съставки - един отличен избор, ако желаете да придадете аромата на The Source на всяка ..
30.50лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: The Crave
Дип DB The Source Dip Concentrate е концентриран дип, който лесно попива и се прилепва към използваната стръв. Необходимо е просто да накиснете стръвта за минимум пет минути преди замятане, ако престои повече в дипа стръвта ще отдава по-дълго време своята миризма. Наблюдава се освобождаване на цвете..
18.50лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Green Lipped Mussel
Green Lipped Mussel Method Mix е тъмна тежка захранка, съдържаща висококачествени съставки, богати на протеини. Ще откриете и различни по консистенция частици като натрошени пелети и пудра. Особено подходяща видове, обитаващи стоящи води, като лин и шаран..
21.20лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: The Source Groundbait
The Source Groundbait е универсална захранка базирана на същите доказани съставки като изключително популярните топчета от серията The Source, с неустоима миризма, която големите риби никога няма да пропуснат. Подходяща е за използване с фидер хранилки за шаран, мряна, кефал, PVA носители, доба..
17.20лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Robin Red Groundbait
Захранка Dynamite Bait Robin Red се предлага в опаковка от 900 грама, която може да се запечата отново с помощта на цип, което гарантира доброто съхранение на продукта във времето. Захранката е с високо хранително съдържание и може да се използва за риболов на шарани, както и при риболов на река. От..
18.90лв.
Марка: Dynamite Baits Модел: Zig Cloud
Big Fish Sweet Tiger & Corn Zig Cloud създава сладка и кремообразна мъгла във водата, привличайки рибата от разстояние. Включва различни по размер частици, така че облакът да достига до всички нива във водния стълб, създавайки отлична атракция за zig риболов на избрана дълбочина. Сладък кре..
31.90лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.