Избери
Вашата кошница

Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver

Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver
Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver
Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver
Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver
Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver
Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver
Челник Flajzar HL346P headlamp with receiver
170.00лв.
  • В наличност: В наличност
  • Модел: HL346P
  • Тегло: 120.00гр

Челник Flajzar HL346P с приемник е уникален презареждащ се LED фенер с мощна батерия, който предлага възможност за избор от два бели и два червени светлинни потока, функция за увеличаване и намаляване на светлинния поток (Zoom) и също така възможност за активиране на функцията Сензор чрез движение на ръка (безконтактен контрол).

Челникът има няколко съществени предимства - дълъг живот на батерията, ниско тегло и бързо зареждане. Състоянието на батерията се показва чрез сините диоди отпред на фенерчето

Челникът разполага с висококачествен ремък, който гарантира добро задържане на главата. Разбира се, съществува достатъчно ниво на защита IP, което позволява използването на челника в природата.

Челникът е предназначено не само за обикновено осветление, но благодарение на вградения приемник може да се включва автоматично след звук от сигнализатора. В паметта на фенерчето могат да бъдат запаметени до 8 устройства едновременно. Фенерчето свети не само при уловена риба, базирано на сигнала, изпратен от сигнала за хапане на рибата, но и при сигнала за тревога, изпратен от алармата FISHTRON ALF3.

Фенерчето може да се свърже (използва) с алармите FISHTRON NEON TX3, FISHTRON CatFish TX3, FISHTRON Q9-RGB TX, e3TX и FISHTRON ALF3.

Използване на фенерчето: Бутон за захранване - като натиснете бутона в рамките на 3 секунди, можете да превключите между 4 режима на осветление:

  1. - Бяла светодиодна лампа 100% - до 3 часа непрекъснато светене
  2. - Бяла светодиодна лампа 50% - до 6 часа непрекъснато светене
  3. - Червена светодиодна лампа 100% - до 11 часа непрекъснато светене
  4. - Червена светодиодна лампа 50% - до 19 часа непрекъснато светене

Бутон СЕНЗОР - когато се натисне, се активира режимът на безконтактен контрол. Като придвижвате ръката си до 25 см от челникът, можете да контролирате безконтактното включване и изключване на фенерчето.

- Съвместимост: Q9-RGB TX, NEON TX3, CatFish TX3, e3TX, ALF3

- Специални функции: Оптично увеличение - възможност за точкуване или разширяване на конуса на светлината

- Размер (В x Ш x Д): 52 x 70 x 46 мм

- Брой и тип батерии: вградена литиево-полимерна акумулаторна батерия 3,7V/1800 mAh

- Обхват: до 150 метра

- Време за зареждане: 3,5 часа

- Тегло: 118,2 грама

- Светлинен поток: до 260 lmИнформация

Поръчки в онлайн магазин carp-fishing.bg се приемат денонощно 24/7, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до събота на обяд. Поръчки, направени в събота следобяд и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим. Поръчка, направена до 17:00 в работен ден, при възможност се изпраща в същия ден.

Условия за доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес и Спиди , съгласно тарифите, посочени от куриерските компании в съответствие с Общите условия за ползване.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Онлайн магазин carp-fishing.bg притежава голяма част от артикулите на склад, но поради големия предлаган асортимент, може някой от поръчаните продукти да е изчерпан в момента, за което ще ви уведомим в телефонен разговор.

 

Начини на плащане

Всички поръчки се изпращат с Еконт Експрес или  Спиди с наложен платеж и опция преглед и тест.
Разгледайте внимателно пратката и ако сте сигурни, че всичко е здраво и нищо не липсва, тогава можете да заплатите сумата по поръчката на обслужващия Ви куриер. Ако забележите липса или неточност в поръчката, не бързайте да плащате на куриера, позвънете ни, за да уточним детайлите.


Стоки на изплащане с TBI кредит

Опцията за покупка на изплащане с TBI кредит е валидна за 1 или няколко продукта с обща стойност над 150 лв.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции.